Amca007 je napisao/la: ↑11 dec 2020, 14:40
Barselona platila Pjanica 60 miliona eura, a 30 mu banki. To nema veze vjeruj mi. Ako Fanimo da 20 golova do kraja sezone, moze se uzet dobra cifra. Tatar je bas imao top sezonu plus igrao za repku, mislim da se to mora iskoristit. Mi navikli proteklih sezona na transfere 300. 000 i to nam plafon. Nasa ekipa je bez poraza i pocnite malo vise cijeniti to..Vidjet cete prvi sljedeci transfer, mnoge ce iznenadit koliko cemo uzet para...
Svjesni su svi zaineresovani da je FKS daleko ispred PL BiH. Zahvaljujuci Namu znaju da nam nije nuzda. Znaju oni i za Lazica i Adukora. Moraju znati, ako se ozbiljno bave transferima. Ni slucajno ne bih dao ispod 500k€.
Za 3,5 god. igranja u FKS reprezentativci su nas kostali ~500 k KM, racunajuci plate,na ruke, poreze i troskove koji idu uz svakog igraca. Jesu vratili FKS, to stoji. Znaju zainteresovani da od komsija mogu dobiti za bagatelu igraca, jer je klub u dubiozi. Kod nas je drugaciji slucaj. Produze li reprezentativci cijena raste, a i mi imamo dobre igrace, doduse i trosk(ocekivani i normalni). Ne produze li, mogu se pop_isati na nastavak karijere.
Mi se trebamo voditi onim da i ako ovedemo formiranog igraca(reprezentativci) i dignemo mu kvalitet za 3x, trebamo to i naplatiti.
Naravno da ima i onih tipa Milanovic,Sisic,Letic,Gavric i sl. koji su bili samo trosak. E zato moramo nadoknaditi te troskove na nekim reprezentativcima
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.