FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bice drug za sat na sinanovom portalu tuča na treningu Sarajeva sjevale šake Rahman napao ADUKTORA nakon ostrog klizeceg.zato pazimo sta pisemo
Barselona platila Pjanica 60 miliona eura, a 30 mu banki. To nema veze vjeruj mi. Ako Fanimo da 20 golova do kraja sezone, moze se uzet dobra cifra. Tatar je bas imao top sezonu plus igrao za repku, mislim da se to mora iskoristit. Mi navikli proteklih sezona na transfere 300. 000 i to nam plafon. Nasa ekipa je bez poraza i pocnite malo vise cijeniti to..Vidjet cete prvi sljedeci transfer, mnoge ce iznenadit koliko cemo uzet para...Aduka87 je napisao/la: ↑11 dec 2020, 13:56Kaki Fanimo i milion, milionu se jedino mozemo nadat na Djokanovicu, Kovi, Pidri, Salcinu i ostalim mladim igracima
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Reče Crnogorac da im fale dva bitna igrača sutra, baš me zanima koji su to..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Varniče mi jaja, bil mogo pogledat?Feridaga je napisao/la: ↑11 dec 2020, 12:49To kralju ja sam ti expert za slabu struju i te stvari.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 dec 2020, 12:16Istegnuće - distensio
Uganuće - dystorsio
Puknuće- ruptuae
Lom - fractura
Iščašenje - luxatio
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
-
- Kontakt:
Upravo tražim tu informaciju, nigdje da nađemBordoSarajevo je napisao/la: ↑11 dec 2020, 14:49Reče Crnogorac da im fale dva bitna igrača sutra, baš me zanima koji su to..

Barca je Arthura prodala za Pjanića i 10 milki. To 60 je samo da se zamažu oči. Da su ga kupovali direktno vjerovatno bi bilo duplo manje.Amca007 je napisao/la: ↑11 dec 2020, 14:40Barselona platila Pjanica 60 miliona eura, a 30 mu banki. To nema veze vjeruj mi. Ako Fanimo da 20 golova do kraja sezone, moze se uzet dobra cifra. Tatar je bas imao top sezonu plus igrao za repku, mislim da se to mora iskoristit. Mi navikli proteklih sezona na transfere 300. 000 i to nam plafon. Nasa ekipa je bez poraza i pocnite malo vise cijeniti to..Vidjet cete prvi sljedeci transfer, mnoge ce iznenadit koliko cemo uzet para...
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.com/miodrag-g ... ler/339483
IDEALAN IGRAČ ZA NAS, IMA UGOVOR DO LJETA 2021.
Obratiti pažnju obavezno na ovog momka!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemoj mi više ovih Miodraga u klubu boga tiKrajisnikBosnjak je napisao/la: ↑11 dec 2020, 15:07https://www.transfermarkt.com/miodrag-g ... ler/339483

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeste, ima moj drug slike al nece da mi posalje trazi kupca. Ko najvise iskešira njemu ekskluziva

Prebio ga Rahman.
You are someone else I am still right here

Ne smije Amar na crnju, samo slabije od sebe udara.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ni Rahman nije sav svoj, ne znam što će udarati Aduktora bez razloga. Momak o sebi, pri sebi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Bez sumnje za dobre pare, al za milion tesko. Nasa 2 najbolja transfera su bili Mujakic i Cimirot jbga jer su mladi bili i puni potencijala, Fanimo tesko da moze za milkuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 dec 2020, 14:16A sto ne bi Fanima prodali za dobre pare? U 23 tekme 8 golova i 1 asistencija, a nije igrao svaku tekmu...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Problem kod prodaje igrače u tursku i rusku ligu jest taj što timovi koji žele kupiti nekog igrača, sami postavljaju kurs valute i to je baš karakteristično za ove dvije zemlje. Ugovor na 200K € isplaćuje se u turskim lirama. Njihova valuta je nestabilna kao i ruska lira i pteko CB nije vezana ni za jednu stabilnu valutu. 1€ je otprilike 5TRL. Euro kod njih skače i pada na dnevnoj bazi. Oni fixiraju kurs i to urade nakon potpisa, ili pri samom potpisu postavljajući kurs npr 1€ = 4TRL.
Da ne peglam dalje, ja nikad ne bih išao u te dvije zemlje, niti prodavao igrača tamo
Da ne peglam dalje, ja nikad ne bih išao u te dvije zemlje, niti prodavao igrača tamo
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
@SarajevojeBordoSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑11 dec 2020, 14:59Varniče mi jaja, bil mogo pogledat?Feridaga je napisao/la: ↑11 dec 2020, 12:49To kralju ja sam ti expert za slabu struju i te stvari.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 dec 2020, 12:16
Istegnuće - distensio
Uganuće - dystorsio
Puknuće- ruptuae
Lom - fractura
Iščašenje - luxatio
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
[media]https://i.makeagif.com/media/1-22-2016/z3juOt.mp4[/media]Feridaga je napisao/la: ↑11 dec 2020, 15:38@SarajevojeBordoradim samo od kuće s obzirom na ovo PAmdemiju za pocetak.ispitaj briferom.
Zato sto je crn, valjdaAlfredNobel je napisao/la: ↑11 dec 2020, 15:18Ni Rahman nije sav svoj, ne znam što će udarati Aduktora bez razloga. Momak o sebi, pri sebi.
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Ne znam sto zelis da raja zamrzi Rahmana kad se zna da je AdukTor prvi poceo. I nije to sad belaj, to traje vec nekoliko dana.AlfredNobel je napisao/la: ↑11 dec 2020, 15:18Ni Rahman nije sav svoj, ne znam što će udarati Aduktora bez razloga. Momak o sebi, pri sebi.
Usao nam rasizam u klub i opet taj Aduka bas me cudi kako mali Famino nema problemaAlfredNobel je napisao/la: ↑11 dec 2020, 15:18Ni Rahman nije sav svoj, ne znam što će udarati Aduktora bez razloga. Momak o sebi, pri sebi.

You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], HariTz, rimljanin90 i 36 gostiju.