Gdje slika ?BordoSarajevo je napisao/la: ↑11 dec 2020, 11:15Evo slika sa posljednjeg treninga, Rahman leti terenom
Mogo bi on sutra zabit makar dva svojim
Još kad bi i Pejović bio u konkurenciji, slatke muke za vezni red s obzirom na igru i doprinos Sušića u zadnje dvije tekme.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma ništa od tog, čak su i insajderi na forumu više pogađali od avaz sporta..
@HeraklitMracni imaju slike na fb.
@HeraklitMracni imaju slike na fb.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Neko je istegnuce ili distrofija.misica kako se kaze medic izrazom.Trenira ali u najboljem.slucaju da zamjeni Tinu ako ne mogne čitavu.
Igra Rahman sutra.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Pejović je imao povredu skočnog zgloba i bez suspenzije ne bi konkurisao u Banja Luci.
Nadam se da je spreman za sutra, uz povratak Rahmanovića to bi bilo top, da Sušić ne mora igrati da ne rizikujemo karton i suspenziju pred derbi.
Što se tiče navodnog transfera Tatara, ako se ne realizuje ovo što pišu i špekulišu, obavezno produžiti ugovor poslije toga jer znamo kakvu sudbinu imamo sa "reprezentativcima" i njihovim odlaskom.
Nadam se da je spreman za sutra, uz povratak Rahmanovića to bi bilo top, da Sušić ne mora igrati da ne rizikujemo karton i suspenziju pred derbi.
Što se tiče navodnog transfera Tatara, ako se ne realizuje ovo što pišu i špekulišu, obavezno produžiti ugovor poslije toga jer znamo kakvu sudbinu imamo sa "reprezentativcima" i njihovim odlaskom.
@fera, drago mi je da si super, i dosta želim sve najbolje u životu i tebi i tvojima...
Je, bilo dijete, a sada odrasla osoba, doktor nauka, vrijeme leti i godine, a na mlađima svijet ostaje....
Svako dobro i svim drugim ljudima dobre volje...
Je, bilo dijete, a sada odrasla osoba, doktor nauka, vrijeme leti i godine, a na mlađima svijet ostaje....
Svako dobro i svim drugim ljudima dobre volje...
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
600.000 eura za Tatara bi se možda moglo uzeti da nije pred kraj ugovora, ovako neće niko keširati toliko za njega sigurno.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jesmo li mi ikad s nekim igracem dogovorili da produzi ugovor pa da ga prodamo?
Znam da to igracima bas nije u interesu al dugo su Tatar i Rahmanovic tu nadam se da bar jedan od njih nece otici za sicu ili besplatno...
Ovih 600 hiljada eura tesko mozemo izvuci kad igracu uskoro istice ugovor.
Znam da to igracima bas nije u interesu al dugo su Tatar i Rahmanovic tu nadam se da bar jedan od njih nece otici za sicu ili besplatno...
Ovih 600 hiljada eura tesko mozemo izvuci kad igracu uskoro istice ugovor.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Kakav Bešiktaš, da ga barem uvalimo u Genčlerbirligi za 200.000 eur i puna šaka brade, još da se nogama u guzove udaramo.
Istegnuće - distensioFeridaga je napisao/la: ↑11 dec 2020, 11:29Neko je istegnuce ili distrofija.misica kako se kaze medic izrazom.Trenira ali u najboljem.slucaju da zamjeni Tinu ako ne mogne čitavu.
Uganuće - dystorsio
Puknuće- ruptuae
Lom - fractura
Iščašenje - luxatio
Ima Amar problem sa Aduktorom. Ako ne bude trebalo nece rizikovati s njim siguran sam. A i ne treba.
Ne znam samo sta je sa Pejom. Kod njega je zglob u pitanju.
Ne znam samo sta je sa Pejom. Kod njega je zglob u pitanju.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kakvo nam je stanje sa Mirkovim oporavkom? Znam da ga nema protiv Slobode, ali se nadam da je ta upala iza njega.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
To kralju ja sam ti expert za slabu struju i te stvari.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 dec 2020, 12:16Istegnuće - distensio
Uganuće - dystorsio
Puknuće- ruptuae
Lom - fractura
Iščašenje - luxatio
- feniksptica
- Kontakt:
Vidjet imaju l komsije jos onih 400k sto su Duljevicu nudili. Nek sad preusmjere za Tatara samo.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Svi ovi igrači što čekaju kraj ugovora da se prodaju su mahom pokvarili karijeru. Sama činjenica da te niko neće kupit dovoljno govori o poželjnosti tog igrača. Neće neki jači klub u Turskoj, Belgiji, Grčkoj, Češkoj (ili bilo gdje gdje mi možemo prodati igrača) čekati taj juni i držati se nekog usmenog obećanja ako tog igrača vide u prvih 11. Druga je stvar kad neko vidi slobodnog reprezentativca u junu pa mu pruži priliku da se dokazuje, ali taj igrač onda dolazi za klupe.
Lazić je čekao istek ugovora da se proda još bolje pa završio u Srbiji, Duljević je otišao u drugu ili treću Njemačku ligu, Adukor također nazadovao.
Po meni Tatar treba produžiti ugovor pa čekat da ga neko uzme, a da klub odredi neku realnu klauzulu tipa 250.000 - 500.000 eura za tog igrača. U toj soluciji su svi na dobitku, igrač ima priliku da redovno igra te "podiže sebi cijenu" a kad dođe pristojna ponuda koja je dostojna tog igrača da potpiše za nekog jačeg. Klub je na dobitku jer koristi tog igrača u ostvarivanju ciljeva a jednom kad dođe ponuda za igrača da i zaradi nešto novca.
Lazić je čekao istek ugovora da se proda još bolje pa završio u Srbiji, Duljević je otišao u drugu ili treću Njemačku ligu, Adukor također nazadovao.
Po meni Tatar treba produžiti ugovor pa čekat da ga neko uzme, a da klub odredi neku realnu klauzulu tipa 250.000 - 500.000 eura za tog igrača. U toj soluciji su svi na dobitku, igrač ima priliku da redovno igra te "podiže sebi cijenu" a kad dođe pristojna ponuda koja je dostojna tog igrača da potpiše za nekog jačeg. Klub je na dobitku jer koristi tog igrača u ostvarivanju ciljeva a jednom kad dođe ponuda za igrača da i zaradi nešto novca.
Ferida trese struja, sta da radimFeridaga je napisao/la: ↑11 dec 2020, 12:49To kralju ja sam ti expert za slabu struju i te stvari.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑11 dec 2020, 12:16Istegnuće - distensio
Uganuće - dystorsio
Puknuće- ruptuae
Lom - fractura
Iščašenje - luxatio

For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Hajdeee, Kabinet1987, mosarajvosa83, TETRAPAK i 26 gostiju.