FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma ja kontam da ćemo ih dobiti lagano.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
ABd da krene boljeAdmir74 je napisao/la: ↑10 dec 2020, 22:04Dobili smo ljude iz kluba u 1 ili 2 komisije u FSKS, jedna je komisija za omladinski pogon /sport.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Sta se prica ovo za Azmira ? Jel suplja il je ispipavanje terena
Brko iz druge galaksije!!!
Bekrić je sad i s papirom potvrdio ono što smo već znali - da je najveći trenerski znalac u BiH. Položio je za UEFA B licencu .

Trenerska budućnost našeg kluba je svjetla - Bogi, Bekrić, Stanić, Sanel Jahić, Ermin Zec i Joco Stokić polažu licencu.

Trenerska budućnost našeg kluba je svjetla - Bogi, Bekrić, Stanić, Sanel Jahić, Ermin Zec i Joco Stokić polažu licencu.

- lijevapolutka
- Kontakt:
- lijevapolutka
- Kontakt:
Čestitke za naše ljude koji su upali u savez.
Ps Faruk Brković je pokazao svoju sposobnost u izraelu. Da nije bilo njega svašta bi bilo
Ps Faruk Brković je pokazao svoju sposobnost u izraelu. Da nije bilo njega svašta bi bilo
moSa ljoŽe
Moram pohvaliti ovo oko izbora u savezu. Čini mi se da smo prvi put nešto ozbiljno shvatili i zadali se oko toga. Što je dobra poruka da se sve može kad se hoće. A trebalo bi svašta nešto još.
https://fkzeljeznicar.ba/foto-zeljeznic ... icu/44169/Željo će posljednju utakmicu u 2020. godini odigrati u subotu u okviru 19. kola protiv domaće Krupe. Naš tim je jutros otputovao sa Stadiona Grbavica u Krupu na Vrbasu gdje će obaviti trening od 15 sati, a potom će boraviti u Banjaluci u karantinu.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Bez Stilica, Ermina i Asima sutra.
Znaci imamo u napadu Juricica i Lendrica samo kao opcije.
Znaci imamo u napadu Juricica i Lendrica samo kao opcije.
-
- Kontakt:
Da je najzdraviji ja ga ne bih koristio na onoj plastici
Ovo nam je problem zbog formacije nase 442 jer nema ni Stilica. Ako se prebacimo na 4231 bit ce uzas ko god bude igrao, a u 442 nemas rezervnu opciju napadaca. Mene strah i za Boju kako ce na plastici zbog one povrede.
-
- Kontakt:
Ja bih krenuo 4231 i ostavio jednog špica (Lendrića) na klupi da se možemo prešaltati drugo poluvrijeme na 442.
Eric
Sinisa Ikić Aco(Miletić) Mili
Hajdar Meša
Gasal Bekrić Mustafa
Juričić
Ostaviti Lendru, Boju i Tuceta za ne do Bog.
Eric
Sinisa Ikić Aco(Miletić) Mili
Hajdar Meša
Gasal Bekrić Mustafa
Juričić
Ostaviti Lendru, Boju i Tuceta za ne do Bog.
Željezničar za život cijeli!
Ima logike da krenemo 4231 da bi se mogli presaltati, ali patnja za oci ce biti sigurno dok se ne presaltamo u drugom ili kad vec. 
Yebeno je sto je ova plastika i imas rizik s obzirom na njihove povrede za neke igrace tipa Bojo, Gasal pa i Juricic. Ahmetovic se gore povrijedio zbog plastike.

Yebeno je sto je ova plastika i imas rizik s obzirom na njihove povrede za neke igrace tipa Bojo, Gasal pa i Juricic. Ahmetovic se gore povrijedio zbog plastike.
-
- Kontakt:
A sta je sa Hajricem?
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender, zeljovolimte i 24 gosta.