FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Napapijri
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Napapijri » 11 dec 2020, 10:09

Evo Fanimo proglasi Tatara jednim od najboljih igraca u ligi. Znaci da ne zamjeri sto mu ovaj ne dodaje :D :D
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 dec 2020, 10:18

Koliko se sjecam posljednja dva zimska prelazna roka su odradjenja odlicno prije 2 god Kapic, Lazic to nam je tad trebalo i zadržali prethodno kostur tima, te sezone dupla. Prošle godine Sušić, Milicevic Zinedin, Jukić. Cinim se da je neko pisao da se budžet radi po kalendarskoj godini tako da bi moglo biti upliva novca u januaru. Dobar špic igrac i jedan stoper ako Šerbercic ode i opet titula na Koševu.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 dec 2020, 10:32

:shhh:
skoroalen je napisao/la:
11 dec 2020, 00:20
Čim se to na forumu provlači, nema od tog ništa. Insajderi su imali cijelo ljeto da se dokažu, isfulali su k'o Hare na derbiju, ja od sramote ne bih ni pisao više na forumu a kamoli najavljivao nešta i govorio za nekog da 100% ima ili nema šanse.
Al bas ispod 10% im je prosjek pogođenih transfera :-)
Sigurno ima likova koji znaju nesto vise al su pametni i ne pisu po forumu.
A mislim lako je provaliti preko koga cure informacije, izmislis mu neko ime tipa hasselbaink i to kazes samo njemu, ako se pojavi to u javnosti znas preko koga info curi...
Draze mi je citati ovo mastanje i pricu o pojacanjima nego prepucavanja kome je kakav avatar i gdje ko zivi.
PS
Juce gledam malo ove izbore za forumasa i kantu godine ofalili nasi pitari nakon toliko godina imamo samo Mokesa u konkurenciji i to nazalost za kantu vidim da mu prebscuju nesto za sto nemam pojma jel istina al sam se bas iznenadio.
Hajd za ovog skoru mi je jasno sto nema glasova :-) al sta je s mortemom sta je on skrivio ?
You are someone else I am still right here

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 11 dec 2020, 10:42

skoroalen je napisao/la:
11 dec 2020, 08:40
zagorski je napisao/la:
11 dec 2020, 08:16
@skoro ustao na lijevu nogu :D
Ma svaki prelazni rok isto, svi sve znaju, provuče se milion imena, i na kraju mi kosu čupamo radi Handžića. Gdje su ti silni špicevi koje su najavili? Da ne spominjem druge pozicije, Mateo Sušić i Todorović na desnom beku, onaj štoper iz Partizana i Saničanin, Anel Hadžić, Njie, Ofosu, Jug onaj iz Zvezde, Hajrović, Đurić, Kronaveter, Petrak, Sharbini, Alexandrov, bugari na granici, Babović... Više nam igrača najavili nego Bake radnih mjesta, pogodili nisu ništa. "Pogode" kad neko sleti u grad da potpiše ugovor, pa tad znamo svi.

@Napapijri nisam Tobe, al već vidim njegove postove ako (kad) Nedim šarne. :rol:
Ma znam brate, u pravu si apsolutno. Sve neki insajderi, a niko pojma nema. Pa bar neka sute ako nisu sigurni, vec se lupetaju imena radi neke pooularnosti na forumu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 dec 2020, 10:49

Treba vidjeti sad Beqiraja nije zabio ni jedan gol ove sezone mozda je jeftini :tralala:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 dec 2020, 10:54

fera je napisao/la:
11 dec 2020, 10:32
skoroalen je napisao/la:
Čim se to na forumu provlači, nema od tog ništa. Insajderi su imali cijelo ljeto da se dokažu, isfulali su k'o Hare na derbiju, ja od sramote ne bih ni pisao više na forumu a kamoli najavljivao nešta i govorio za nekog da 100% ima ili nema šanse.
A mislim lako je provaliti preko koga cure informacije, izmislis mu neko ime tipa hasselbaink i to kazes samo njemu, ako se pojavi to u javnosti znas preko koga info curi...
Draze mi je citati ovo mastanje i pricu o pojacanjima nego prepucavanja kome je kakav avatar i gdje ko zivi.
PS
Juce gledam malo ove izbore za forumasa i kantu godine ofalili nasi pitari nakon toliko godina imamo samo Mokesa u konkurenciji i to nazalost za kantu vidim da mu prebscuju nesto za sto nemam pojma jel istina al sam se bas iznenadio.
Hajd za ovog skoru mi je jasno sto nema glasova :-) al sta je s mortemom sta je on skrivio ?
Pogledaj ko je sve glasao i bit će ti jasno, ne kažem da je pogrešno i svi imaju pravo na to ali to su velikom većinom forumaši sa ostalih tema tipa chat i slično gdje mi uopšte ne pišemo i gdje nas niko i ne zna. Vrlo mali broj naših navijača je ustvari glasao i zato te ne trebaju čuditi naši ''rezultati''. :mrgreen:
Na prvom presjeku glasova u top 8 smo bili Bodi, Škoro i ja od pitara ali mislim da više nismo jer ne glasaju naši, nisu update uradili pa samo nagađam.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Feridaga
Kontakt:

Post Postao/la Feridaga » 11 dec 2020, 10:57

Bez Rahmana sutra.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 dec 2020, 11:01

Feridaga je napisao/la:
11 dec 2020, 10:57
Bez Rahmana sutra.
Koja je povreda u Rahmanovica ?

Red1946
Kontakt:

Post Postao/la Red1946 » 11 dec 2020, 11:02

Ozdravljenje kluba kreće sa otkazom Ćelavoj ublehu, EH.
Dovesti profesionalca , a ne seosku,prigradsku Lolu, koji ima završenu školu kao i Dinokio efendija...
Obavezno dovesti CF iz Afrike za pare koje su date za Zinedina, vratiti nazad Nedima Hadžića (EH ga nije doveo po povratku iz Portugala, a platio nakog Hasanovića Želji), i vratiti obavezno Resića i Kurdića i Imamovića iz Olimpika..
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 dec 2020, 11:07

MortemHz je napisao/la:
11 dec 2020, 10:54
fera je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
PS
Pogledaj ko je sve glasao i bit će ti jasno, ne kažem da je pogrešno i svi imaju pravo na to ali to su velikom većinom forumaši sa ostalih tema tipa chat i slično gdje mi uopšte ne pišemo i gdje nas niko i ne zna. Vrlo mali broj naših navijača je ustvari glasao i zato te ne trebaju čuditi naši ''rezultati''. :mrgreen:
Na prvom presjeku glasova u top 8 smo bili Bodi, Škoro i ja od pitara ali mislim da više nismo jer ne glasaju naši, nisu update uradili pa samo nagađam.
Kako me nervira kad mi se potkrade ovaj smajli iznad citata evo sad tek vidim opet gore iznad skorinog posta ja stavio smajli slucajno...
Nema veze glasali su oni i prije al su i nasi glasali. Nesto nas je ubilo u pojam pa niko ne glasa vise izgleda. Upratio sam da samozdravlje dobro kotira među teniserima :-)
Nisam ni ja nikom dao glasove, ne znam koga bi izdvojio jer ima likova ovdje koji su mi dragi al realno nisu za forumasa godine pa ne bi da se neko ljuti.
Recimo vanja je dobar lik al nedovoljno aktivan za glasove, pogubi se u velikom broju accounta koje ima :-)
Ne da se meni ovog arsa rijesiti nikako nakon godina i godina slicnog ovakvog pisanja o kk bosna evo ga sad o sarajevu ista prica...

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 11 dec 2020, 11:07

slika
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 11 dec 2020, 11:08

Da hoće makar jedan biti spreman za sutra od Rahmanovića ili Pejovića i nema problema.

Kovačević
Hodžić Miličević Dupovac Pidro
Đokanović Pejović
Fanimo Sušić Tatar
Handžić

Sušić i Pidro se moraju čuvati kartona, derbi je prva utakmica na proljeće.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 dec 2020, 11:09

BordoSarajevo je napisao/la:
11 dec 2020, 11:08
Da hoće makar jedan biti spreman za sutra od Rahmanovića ili Pejovića i nema problema.

Kovačević
Hodžić Miličević Dupovac Pidro
Đokanović Pejović
Fanimo Sušić Tatar
Handžić

Sušić i Pidro se moraju čuvati kartona, derbi je prva utakmica na proljeće.
Pejovic je zbog kartona pauzirao u BL

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 11 dec 2020, 11:09

fera je napisao/la:
PS
Ma previše glasova ide raji s nekih lijevih tema, tipa NBA ili evropski fudbal. Mislim da zadnje 4 godine redovno osvajaju forumaši sa PL tema (Osim, Morto, Tobe, Bocchacini il kako se već zvao onaj Željin). Pa su kompleksaši promijenili sistem glasanja, samo da ubiju onu hajku koja krene u finalnom preglasavanju (sjećam se ludnice kad je Tobe oduvao konkurenciju :rol: ).
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 11 dec 2020, 11:13

skoroalen je napisao/la:
11 dec 2020, 11:09
fera je napisao/la:
PS
Ma previše glasova ide raji s nekih lijevih tema, tipa NBA ili evropski fudbal. Mislim da zadnje 4 godine redovno osvajaju forumaši sa PL tema (Osim, Morto, Tobe, Bocchacini il kako se već zvao onaj Željin). Pa su kompleksaši promijenili sistem glasanja, samo da ubiju onu hajku koja krene u finalnom preglasavanju (sjećam se ludnice kad je Tobe oduvao konkurenciju :rol: ).
Kad su Pile87 i Solinas imali istoj broj glasova za kantu, nenadjebivo :tokralju:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 11 dec 2020, 11:15

Evo slika sa posljednjeg treninga, Rahman leti terenom :cool:
Mogo bi on sutra zabit makar dva svojim :D

Još kad bi i Pejović bio u konkurenciji, slatke muke za vezni red s obzirom na igru i doprinos Sušića u zadnje dvije tekme.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 11 dec 2020, 11:18

fera je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:
.

PS
Rasizam moj Fera,svi protiv,on za :kafa:

Red1946
Kontakt:

Post Postao/la Red1946 » 11 dec 2020, 11:20

@fera,

KK Bosna je i propala zbog likova kao Dinokio...i njemu sličnih iz SDA...
Davno sam im rekao da će propasti, što im se dogodilo...
I ti si bio neki rabijatan tip....spreman da se bije, valjda si intelektualno napredovao...vakat je...

Svugdje ovi rabijatni napreduju, udri Mujo filozofija...tako i ovdje....i na forumu i i životu, selo i papanlik na čelo, tako i danas...nema nama napretka sa takvim osobama
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 11 dec 2020, 11:23

slika

600.000 hiljada eura, nije lose momci a ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 11 dec 2020, 11:27

skoroalen je napisao/la:
11 dec 2020, 11:09
fera je napisao/la:
PS
Jel ono tobe uzeo titulu pa naredne godine kantu?
Pratim tj. citam redovno dosta tema i stvarno ima kvalitetnih forumasa na vecini tema al nisam upratio da su i oni nesto puno glasova dobili vec upravo sa tih nesportskih tema likovi dominiraju.
A ima logike da pobjeđuju momci sa PL tema jer najvise raje cita i ucestvuje na tim temama.
Al nekako se najcesce bira najsmjesniji forumas ustvari.
@red mladost ludost :-)
Sreca pa se nismo tukli na kraju nas je ostalo šačica na utakmicama svi se znali ko da za vrbanjusu navijamo.
Sad je sa mnom druga prica porodica dijete i puno sam smireniji nego prije produzio se fitilj s godinama. Sjecam se da si ti cesto imao dijete ili unuku sa sobom na utakmicama zao mi sto ja svog kako stvari stoje nemam gdje odvesti da gleda kvalitetnu kosarku...
Zadnja izmjena: fera, dana/u 11 dec 2020, 11:54, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”