Jel ovo znas tacno il nagadjanje? Jos on moze repki dati i siguran sam da bi igrao. Ipak je on drugaciji golman kad brani redovno nego kad sjedi na klupi.Ghuraba je napisao/la: ↑08 dec 2020, 15:10Nece. Zamjerio se nedodirljivom kapitenu i tu mu je bio kraj. Jadno je tretiran sve ovo vrijeme, jedan Djuric je mogao mijenjati Dzeku, a on nije mogao Sehica, ali pravi navijaci ce uvijek cijeniti i postovati sve ono sto je dao nasoj reprezentaciji.
Btw, zna li neko je li on jos uvijek drugi Balkanac po broju nastupa u EPL?
Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Možda ovo nekome zvuči smiješno, ali svijet se mijenja i ne možemo pobjeći od toga da praćenje ili nepraćenje nekoga na Instagramu u određenim okolnostima kaže mnogo toga. Džeko na Instagramu prati sve reprezentativce osim Begovića koji je u repci '100 godina'. Slučajnost?Maestro je napisao/la: ↑08 dec 2020, 15:27Jel ovo znas tacno il nagadjanje? Jos on moze repki dati i siguran sam da bi igrao. Ipak je on drugaciji golman kad brani redovno nego kad sjedi na klupi.Ghuraba je napisao/la: ↑08 dec 2020, 15:10Nece. Zamjerio se nedodirljivom kapitenu i tu mu je bio kraj. Jadno je tretiran sve ovo vrijeme, jedan Djuric je mogao mijenjati Dzeku, a on nije mogao Sehica, ali pravi navijaci ce uvijek cijeniti i postovati sve ono sto je dao nasoj reprezentaciji.
- Goalgetter
- Kontakt:
Begovic jos nije izgubljen za nas, iako je otisao nakon tekme sa Nizozemskom zbog nekog niza nepravednosti/neregularnosti, novi selektor bi ga mogao vratiti.
Koji će nam qurac ?Goalgetter je napisao/la: ↑08 dec 2020, 15:48Begovic jos nije izgubljen za nas, iako je otisao nakon tekme sa Nizozemskom zbog nekog niza nepravednosti/neregularnosti, novi selektor bi ga mogao vratiti.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
- Goalgetter
- Kontakt:
Znaci ako se povrijedi Sehic trebaju nam braniti Piric ili Kovacevic, dvije rupe. Ne hvala, bolje Begovica drzati jos u repci ako je to moguce.alex1991 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 15:49Koji će nam qurac ?Goalgetter je napisao/la: ↑08 dec 2020, 15:48Begovic jos nije izgubljen za nas, iako je otisao nakon tekme sa Nizozemskom zbog nekog niza nepravednosti/neregularnosti, novi selektor bi ga mogao vratiti.
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 08 dec 2020, 15:52, ukupno mijenjano 2 puta.
Na mladima svijet ostaje.Goalgetter je napisao/la: ↑08 dec 2020, 15:51Znaci ako se povrijedi Sehic trebaju nam braniti Piric ili Kovacevic, dvije rupe.alex1991 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 15:49Koji će nam qurac ?Goalgetter je napisao/la: ↑08 dec 2020, 15:48Begovic jos nije izgubljen za nas, iako je otisao nakon tekme sa Nizozemskom zbog nekog niza nepravednosti/neregularnosti, novi selektor bi ga mogao vratiti.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
ma ne vjerujem da ce se vratiti osim u slucaju da je 1. golman.
Pa sta bi drugo moglo da bude? Ocito je da medju njima dvojicom nije sve kako treba, a onaj komentar Asmirovog oca je samo pecat na to. Njihov odnos se odrazio na tretman strucnjaka s nase klupe prema Begovicu, pa je na kraju izgubio mjesto rezerve i u nebitnim utakmicama.
- ASD
- Kontakt:
Ako se vrati to znači da se u savezu ništa nije promijenilo, to jest i dalje će se moći kako ko hoće. I haver Medunjanin je kritikovao njegov pristup prema Reprezentaciji.
Znam za taj komentar Asmirovog oca ali je ipak poslje dobio poziv od Bajevica. Zato mislim da je i dalje spreman igrati za repku. A kad brani u klubu onda je bolji golman. Moze on lako opet u prvi jedanest ako forma ostane ovako kako jeste. Asmirov otac je cak Pjanica spominjo s Dzekom koliko se sjecam.Ghuraba je napisao/la: ↑08 dec 2020, 15:54Pa sta bi drugo moglo da bude? Ocito je da medju njima dvojicom nije sve kako treba, a onaj komentar Asmirovog oca je samo pecat na to. Njihov odnos se odrazio na tretman strucnjaka s nase klupe prema Begovicu, pa je na kraju izgubio mjesto rezerve i u nebitnim utakmicama.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Mahalas neka glumi po Rimu gazdu. Zato nam treba pravi Selektor koji ce biti sef i odrediti ko igra a ne mahalas lazni kapiten. Cini mi se da ni Lulica ne prati. Ako mu nije do zajednistva neka onda ide sam iz repke. Takav nije nikome potreban.TopRemove je napisao/la: ↑08 dec 2020, 15:46Možda ovo nekome zvuči smiješno, ali svijet se mijenja i ne možemo pobjeći od toga da praćenje ili nepraćenje nekoga na Instagramu u određenim okolnostima kaže mnogo toga. Džeko na Instagramu prati sve reprezentativce osim Begovića koji je u repci '100 godina'. Slučajnost?Maestro je napisao/la: ↑08 dec 2020, 15:27Jel ovo znas tacno il nagadjanje? Jos on moze repki dati i siguran sam da bi igrao. Ipak je on drugaciji golman kad brani redovno nego kad sjedi na klupi.Ghuraba je napisao/la: ↑08 dec 2020, 15:10
Nece. Zamjerio se nedodirljivom kapitenu i tu mu je bio kraj. Jadno je tretiran sve ovo vrijeme, jedan Djuric je mogao mijenjati Dzeku, a on nije mogao Sehica, ali pravi navijaci ce uvijek cijeniti i postovati sve ono sto je dao nasoj reprezentaciji.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Šehić je bio izabran u tim kola lige nacija zbog odbrana protiv Holandije, a baš poslije te utakmice je Begović pobjegao iz kampa reprezentacije jer je smatrao da on treba da brani.
- Goalgetter
- Kontakt:
Na tu odluku da ode uticalo je i da je nakon sto je Buric bio pozitivan i svi reprezentativci se testirali, jedino njegov nalaz se "odugovlacio" i tek na dan utakmice ga je dobio, a svi ostali su mogli trenirati pred mec sa Nizozemskom jedino on ne, morao se izolirati u hotelu - tako da mu je vjerovatno nakon toga i pukao film.
Profesionalno.Goalgetter je napisao/la: ↑08 dec 2020, 16:17Na tu odluku da ode uticalo je i da je nakon sto je Buric bio pozitivan i svi reprezentativci se testirali, jedino njegov nalaz se "odugovlacio" i tek na dan utakmice ga je dobio, a svi ostali su mogli trenirati pred mec sa Nizozemskom jedino on ne, morao se izolirati u hotelu - tako da mu je vjerovatno nakon toga i pukao film.
E druze nasao si kome ces se obracati.Goalgetter je napisao/la: ↑08 dec 2020, 16:17Na tu odluku da ode uticalo je i da je nakon sto je Buric bio pozitivan i svi reprezentativci se testirali, jedino njegov nalaz se "odugovlacio" i tek na dan utakmice ga je dobio, a svi ostali su mogli trenirati pred mec sa Nizozemskom jedino on ne, morao se izolirati u hotelu - tako da mu je vjerovatno nakon toga i pukao film.

Ma razumljivo je da kad tad pukne film svakom. Iste gluposti sto su radili Demirovicu protiv Irana. Treba sad vidjeti ko ce biti selektor i dali taj zeli uvesti red. Ako ne onda podrzati da se povucu iz repke momci koji su profesionalci. Neka mahalasi vode repku a sendvicari neka ih podrzavaju.
Ja znam samo da nema SPa i EPa sve dok mahalasi kolo vode oko repke.
Barem sa te strane ima pravde. Nece mahalasi zavrsnice vidjeti i to je najbitnije.

Tuta Petrov
Tuta Petrov
Zasad sve ide po planu štetočina.
Napuštaju nas kvalitetni igrači, bhpl talenti sa 25+ dobijaju pozive, u četvrtom smo šeširu...još da ispadnemo u D ligu nacija i cilj je postignut.
Na nivou UEFA konferencijske lige, a onda menadžerski sendvičari počnu o profesionalizmu.
Napuštaju nas kvalitetni igrači, bhpl talenti sa 25+ dobijaju pozive, u četvrtom smo šeširu...još da ispadnemo u D ligu nacija i cilj je postignut.
Na nivou UEFA konferencijske lige, a onda menadžerski sendvičari počnu o profesionalizmu.

Izbor selektora ce sad sve pokazati. Ukoliko nastavi kao prijasni selektori i poziva edinove mahalase onda mozemo se oprostiti od repke zauvjek. Jer profesionalaca je sve manje a mahalasa sve vise. Ostace samo jos sendvicari koji ce ih podrzavati.DrFilgud je napisao/la: ↑08 dec 2020, 18:41Zasad sve ide po planu štetočina.
Na nivou UEFA konferencijske lige, a onda menadžerski sendvičari počnu o profesionalizmu.![]()
Steta samo dobri momaka poput begovica, lule, dennisa, anela itd.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Neko je vec jednom pisao o tome da Begovic nece htjeti da u reprezentaciji bude ikome zamjena. Nadao sam se drukcijem, jer sam o njemu imao sliku vrhunskog profesionalca, ali eto ovo malo vremena sto je proveo u repki je pokazao da stvarno ne namjerava grijati klupu Sehicu. Sto je bezvezno od njega i ostat ce kao mrlja u reprezentativnoj karijeri.
Number 1.
Pratim Tresnjice samo tako. Najbolji golman EFL

Idemo u Premier Ligu
Pratim Tresnjice samo tako. Najbolji golman EFL

Idemo u Premier Ligu

Ma oni su jos uvijek miljama daleko od Premier lige. Championship je tako nepredvidiv i tek se posljednih par kola nazire ko bi mogao direktno izboriti plasman u najvisi rang. Zadnji put WBA u zadnjem kolu izborio promociju, Leeds u predzadnjem ako se dobro sjecam. Dakle, totalno nepredvidivo prvenstvo uvijek bilo; sad si u vrhu, za par utakmica u donjem dijelu tabele, i obrnuto.
Evo i trenutna tabela, nakon 17.kola, to pokazuje: 8.plasirani Stoke zaostaje SAMO 3 boda za drugoplasiranim Bournemouthom a 6 za prvoplasiranim Norwichom.
Ali bi bilo lijepo da oba tima izbore dogodine Premier ligu.
Evo i trenutna tabela, nakon 17.kola, to pokazuje: 8.plasirani Stoke zaostaje SAMO 3 boda za drugoplasiranim Bournemouthom a 6 za prvoplasiranim Norwichom.
Ali bi bilo lijepo da oba tima izbore dogodine Premier ligu.