FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Aduka87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Aduka87 » 10 dec 2020, 20:07

Upamtite ili Kova ili Peci sa njima obaramo rekord sto se tice transfera 🙂
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 10 dec 2020, 20:34

rahman je u kombinaciji za slobodanku,odbio je dinamo kijev i.poljake,volio bi da produži,vidjećemo na pregovorima

VVVBK

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 10 dec 2020, 20:49

Evo Fanima na Avaz TV, na pitanje koje po njemu najbolji igrač lige, reče da ima favorite, Hiroš, neki Zukić (nije valjda onaj iz Radnika :mrgreen: ) i TATAR.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 10 dec 2020, 20:52

MortemHz je napisao/la:
10 dec 2020, 19:17
Aduka87 je napisao/la:
10 dec 2020, 19:10
Ja ne kontam sto Kovi smanjivat cijenu ? Kad se sjetim one odbrane u 90min na derbiju ja bih mu digao na 2 milke...
Počeo se zajebavati previše a i ima određenih kikseva. Dobro on i dalje brani ali već je dostigao neki vrhunac ovdje ja mislim.

Gdje vidis zayebavanje, jesi li gledao golmana Ajaxa protiv Atalante ? Koji kiksevi ? Ne razumijem ovo plavo .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 10 dec 2020, 21:00

Koliko je bitno za nas sto nije prosao ovaj sto smo ga predlozili
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 10 dec 2020, 21:02

Bitan, za delegiranje za sve jbga
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 10 dec 2020, 21:03

SarajevoForza je napisao/la:
10 dec 2020, 21:00
Znam samo da su cigani kopali i nogama i rukama da proguraju ove svoje debile

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 10 dec 2020, 21:07

Anex je napisao/la:
10 dec 2020, 21:03
Ma vjerujte mi da nema veze koje u savezu sve dok smo mi u svakom smislu iznad svih. Kad platimo vrhunskog igraca, mislis da moze sudija nesto promjenit. Nista. Titula ce na Kosevu biti narednih 10 godina, ako budemo ovako radili...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 10 dec 2020, 21:24

BordoSarajevo je napisao/la:
10 dec 2020, 20:49
Evo Fanima na Avaz TV, na pitanje koje po njemu najbolji igrač lige, reče da ima favorite, Hiroš, neki Zukić (nije valjda onaj iz Radnika :mrgreen: ) i TATAR.
[media]. [/media]
Ne znam..odakle Zukica izvuce :shifty:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 10 dec 2020, 21:25

Jel Braco gumena glava dao podršku ovom željinom ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 10 dec 2020, 21:28

SarajevoJeBordo je napisao/la:
10 dec 2020, 19:50
10 dec 2020, 17:29
Ne mlatite bezveze oko nekih suspenzija. Vjerujem da velika većina koja piše i komentariše u vezi suspenzije saveza/klubova nije ni pročitala detaljnije promjenu statuta i šta to znači.
E de nas ti prosvijetli, šta ovo znači? Ljudi htjeli da nas suspenduju upravo zbog ovog što su izglasali sad. Bukvalno u slovo.
Džemidžić: Ljudi nisu pročitali sve, UEFA je prihvatila izmjene i rekla da je to ono što treba

Džemidžić u izjavi za BHRT naglašava se da Savez ne može biti suspendovan kako je, zbog iste situacije, to urađeno prije desetak godina.

“Informacije koje su kružile, ljudi nisu pročitali onako kako stoji. I sada, i prije, i za ubuduće, za donošenje krucijalnih kapitalnih odluka u NSBiH koje idu u Izvršni odbor i koje se donose na sjednicama Izvršnog odbora, mora da bude 12 glasova, bez obzira na koji način”, rekao je Džemidžić

Kako je rekao, to su izmjene i dopune koje su i ranije planirane kako bi se ispoštovala sva tri naroda, a sada su usvojene zato što su i UEFA i FIFA dale pozitivno mišljenje na izmijenjeni i dopunjeni tekst statuta.

On je naveo da su izmjene prihvaćene jer su UEFA uzeli u obzir sve okolnosti u kojima funkcioniše i radi NFSBiH.

“Detaljno su pregledali i proanalizirali sve izmjene i rekli da je upravo to što ono treba da se osjeti, senzibilitet svih naroda, svih učesnika u fudbalu i formalno i pravno zaštitili sve”, rekao je Džemidžić.
Eto izjava, nije da ih branim, ko im yebe mater. Sve su to uhljebi koji veze o fudbalu nemaju, sve su to paraziti i ljudski šljam, od prvog do zadnjeg u savezu. Nikad nismo imali normlane ljude u savezu niti ćemo ih kad imati. Mi, kao najveći klub u državi smo najviše zakinuti sudijskim odlukama unazad dosta godina što direktno ima veze savez. Meni se svi ti ljudi gade, čast izuzecima kojih je minimalan broj a to su ovi bivši reprezentativci, Spahić pa i Misimović.

Samo mi je nelogično da su izglasali i "usvojili" suspenziju, da ne ulazim dublje u ovu tematiku oko statuta, jest to politika, malverzacija, lični interesi, ali sumnjam da će jednom Borcu biti uskraćeno igranje u evropi na kraju ove sezone koju će izboriti, na koji način, ne znam, ali hoće.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 10 dec 2020, 21:32

Amca007 je napisao/la:
10 dec 2020, 21:07
Anex je napisao/la:
10 dec 2020, 21:03
Ma vjerujte mi da nema veze koje u savezu sve dok smo mi u svakom smislu iznad svih. Kad platimo vrhunskog igraca, mislis da moze sudija nesto promjenit. Nista. Titula ce na Kosevu biti narednih 10 godina, ako budemo ovako radili...
Ma oni regularno nemaju sa nama nikakve šanse pa daj da muljaju opet sa Brkovicima i lopovima,treba biti pametan i dobro se zaštititi svim sredstvima

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 10 dec 2020, 21:37

Zagor je napisao/la:
10 dec 2020, 21:24
10 dec 2020, 20:49
[media]. [/media]

:kralj: :tokralju: :urnebes: :njanjanja: :kralj:

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 10 dec 2020, 21:40

Procitah na FB,,neko napisa kao Anton Maglica =Sarajevo .....???

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 10 dec 2020, 21:45

Je li realno ocekivati da na ljeto Nam izdvoji 500k eura za dovodjenje nekog garonje odozdo, pod uslovom da prodamo jednog od glavnih igraca, kovu ili tatara?
Kao sto je dinamo za dvije milke doveo onu grdosiju iz francuske, tj. Afrike
NEMA NAZAD

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 10 dec 2020, 21:47

Imali smo 2 satro i ovaj drugi kaze da daju njegove glasove za predstavnika zelje

E zamisli debila
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 10 dec 2020, 21:55

30 nov 2020, 00:59
Za one koji prate koeficijente, evo tabela trenutne situacije klubova protiv kojih navijamo u ostalim ligama

https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... 9HoVo4X6BI

Sad je malo bolje, Ararati(mn), jos ima nade Connahs Q(stari poznanik), Mura, zasto ne i Osjek :urnebes: ,

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 10 dec 2020, 21:56

Bgm ne svidja mi se ovo da niko od nasih nema u savezu, vidim zeljo 3,4 covjeka progurao sto u skupštinu, sto u federalni savez, sto u kantonalni. Mislim da je jako bitno imati ljude u skupštini i komisijama al izgleda ostali smo kratki rukava.

SarajevoForza
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoForza » 10 dec 2020, 21:57

Nevjerovatno da je za jedan glas izgubio na kraju...

Naravno ovo ne smije biti nikakav setback za titule u narednim godinama, moramo gledati samo sebe i svoj igracki kadar, spic sad na zimu ce puno reci
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 10 dec 2020, 22:00

10 dec 2020, 21:28
SarajevoJeBordo je napisao/la:
10 dec 2020, 19:50
10 dec 2020, 17:29
Ne mlatite bezveze oko nekih suspenzija. Vjerujem da velika većina koja piše i komentariše u vezi suspenzije saveza/klubova nije ni pročitala detaljnije promjenu statuta i šta to znači.
E de nas ti prosvijetli, šta ovo znači? Ljudi htjeli da nas suspenduju upravo zbog ovog što su izglasali sad. Bukvalno u slovo.
Džemidžić: Ljudi nisu pročitali sve, UEFA je prihvatila izmjene i rekla da je to ono što treba

Džemidžić u izjavi za BHRT naglašava se da Savez ne može biti suspendovan kako je, zbog iste situacije, to urađeno prije desetak godina.

“Informacije koje su kružile, ljudi nisu pročitali onako kako stoji. I sada, i prije, i za ubuduće, za donošenje krucijalnih kapitalnih odluka u NSBiH koje idu u Izvršni odbor i koje se donose na sjednicama Izvršnog odbora, mora da bude 12 glasova, bez obzira na koji način”, rekao je Džemidžić

Kako je rekao, to su izmjene i dopune koje su i ranije planirane kako bi se ispoštovala sva tri naroda, a sada su usvojene zato što su i UEFA i FIFA dale pozitivno mišljenje na izmijenjeni i dopunjeni tekst statuta.

On je naveo da su izmjene prihvaćene jer su UEFA uzeli u obzir sve okolnosti u kojima funkcioniše i radi NFSBiH.

“Detaljno su pregledali i proanalizirali sve izmjene i rekli da je upravo to što ono treba da se osjeti, senzibilitet svih naroda, svih učesnika u fudbalu i formalno i pravno zaštitili sve”, rekao je Džemidžić.
Eto izjava, nije da ih branim, ko im yebe mater. Sve su to uhljebi koji veze o fudbalu nemaju, sve su to paraziti i ljudski šljam, od prvog do zadnjeg u savezu. Nikad nismo imali normlane ljude u savezu niti ćemo ih kad imati. Mi, kao najveći klub u državi smo najviše zakinuti sudijskim odlukama unazad dosta godina što direktno ima veze savez. Meni se svi ti ljudi gade, čast izuzecima kojih je minimalan broj a to su ovi bivši reprezentativci, Spahić pa i Misimović.

Samo mi je nelogično da su izglasali i "usvojili" suspenziju, da ne ulazim dublje u ovu tematiku oko statuta, jest to politika, malverzacija, lični interesi, ali sumnjam da će jednom Borcu biti uskraćeno igranje u evropi na kraju ove sezone koju će izboriti, na koji način, ne znam, ali hoće.
Nisam ovo vidio, ako je ovako onda super. Katastrofalno po nas bi bilo da nam zabrane UEFA takmičenja. Sreća pa ne zavisimo od saveza, valjda ovaj ne obmanjuje.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, mosarajvosa83, N3R3D i 29 gostiju.