FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Upamtite ili Kova ili Peci sa njima obaramo rekord sto se tice transfera 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
rahman je u kombinaciji za slobodanku,odbio je dinamo kijev i.poljake,volio bi da produži,vidjećemo na pregovorima
VVVBK
VVVBK
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Evo Fanima na Avaz TV, na pitanje koje po njemu najbolji igrač lige, reče da ima favorite, Hiroš, neki Zukić (nije valjda onaj iz Radnika
) i TATAR.

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
- Kontakt:
Gdje vidis zayebavanje, jesi li gledao golmana Ajaxa protiv Atalante ? Koji kiksevi ? Ne razumijem ovo plavo .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- SarajevoForza
- Kontakt:
Koliko je bitno za nas sto nije prosao ovaj sto smo ga predlozili
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- feniksptica
- Kontakt:
Znam samo da su cigani kopali i nogama i rukama da proguraju ove svoje debileSarajevoForza je napisao/la: ↑10 dec 2020, 21:00Koliko je bitno za nas sto nije prosao ovaj sto smo ga predlozili
Ma vjerujte mi da nema veze koje u savezu sve dok smo mi u svakom smislu iznad svih. Kad platimo vrhunskog igraca, mislis da moze sudija nesto promjenit. Nista. Titula ce na Kosevu biti narednih 10 godina, ako budemo ovako radili...Anex je napisao/la: ↑10 dec 2020, 21:03Znam samo da su cigani kopali i nogama i rukama da proguraju ove svoje debileSarajevoForza je napisao/la: ↑10 dec 2020, 21:00Koliko je bitno za nas sto nije prosao ovaj sto smo ga predlozili
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
[media]. [/media]BordoSarajevo je napisao/la: ↑10 dec 2020, 20:49Evo Fanima na Avaz TV, na pitanje koje po njemu najbolji igrač lige, reče da ima favorite, Hiroš, neki Zukić (nije valjda onaj iz Radnika) i TATAR.
Ne znam..odakle Zukica izvuce

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Jel Braco gumena glava dao podršku ovom željinom ?SarajevoForza je napisao/la: ↑10 dec 2020, 21:00Koliko je bitno za nas sto nije prosao ovaj sto smo ga predlozili
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- BordoSarajevo
- Kontakt:
SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑10 dec 2020, 19:50E de nas ti prosvijetli, šta ovo znači? Ljudi htjeli da nas suspenduju upravo zbog ovog što su izglasali sad. Bukvalno u slovo.BordoSarajevo je napisao/la: ↑10 dec 2020, 17:29Ne mlatite bezveze oko nekih suspenzija. Vjerujem da velika većina koja piše i komentariše u vezi suspenzije saveza/klubova nije ni pročitala detaljnije promjenu statuta i šta to znači.
Samo mi je nelogično da su izglasali i "usvojili" suspenziju, da ne ulazim dublje u ovu tematiku oko statuta, jest to politika, malverzacija, lični interesi, ali sumnjam da će jednom Borcu biti uskraćeno igranje u evropi na kraju ove sezone koju će izboriti, na koji način, ne znam, ali hoće.
FK Sarajevo
Ma oni regularno nemaju sa nama nikakve šanse pa daj da muljaju opet sa Brkovicima i lopovima,treba biti pametan i dobro se zaštititi svim sredstvimaAmca007 je napisao/la: ↑10 dec 2020, 21:07Ma vjerujte mi da nema veze koje u savezu sve dok smo mi u svakom smislu iznad svih. Kad platimo vrhunskog igraca, mislis da moze sudija nesto promjenit. Nista. Titula ce na Kosevu biti narednih 10 godina, ako budemo ovako radili...Anex je napisao/la: ↑10 dec 2020, 21:03Znam samo da su cigani kopali i nogama i rukama da proguraju ove svoje debileSarajevoForza je napisao/la: ↑10 dec 2020, 21:00Koliko je bitno za nas sto nije prosao ovaj sto smo ga predlozili
-
- Kontakt:
Zagor je napisao/la: ↑10 dec 2020, 21:24[media]. [/media]BordoSarajevo je napisao/la: ↑10 dec 2020, 20:49Evo Fanima na Avaz TV, na pitanje koje po njemu najbolji igrač lige, reče da ima favorite, Hiroš, neki Zukić (nije valjda onaj iz Radnika) i TATAR.
![]()
![]()
![]()
![]()
Procitah na FB,,neko napisa kao Anton Maglica =Sarajevo .....???
Je li realno ocekivati da na ljeto Nam izdvoji 500k eura za dovodjenje nekog garonje odozdo, pod uslovom da prodamo jednog od glavnih igraca, kovu ili tatara?
Kao sto je dinamo za dvije milke doveo onu grdosiju iz francuske, tj. Afrike
Kao sto je dinamo za dvije milke doveo onu grdosiju iz francuske, tj. Afrike
NEMA NAZAD
Imali smo 2 satro i ovaj drugi kaze da daju njegove glasove za predstavnika zeljeSarajevoForza je napisao/la: ↑10 dec 2020, 21:00Koliko je bitno za nas sto nije prosao ovaj sto smo ga predlozili
E zamisli debila
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
SarajevoForza je napisao/la: ↑30 nov 2020, 00:59Za one koji prate koeficijente, evo tabela trenutne situacije klubova protiv kojih navijamo u ostalim ligama
https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... 9HoVo4X6BI
Sad je malo bolje, Ararati(mn), jos ima nade Connahs Q(stari poznanik), Mura, zasto ne i Osjek

-
- Kontakt:
Bgm ne svidja mi se ovo da niko od nasih nema u savezu, vidim zeljo 3,4 covjeka progurao sto u skupštinu, sto u federalni savez, sto u kantonalni. Mislim da je jako bitno imati ljude u skupštini i komisijama al izgleda ostali smo kratki rukava.
- SarajevoForza
- Kontakt:
Nevjerovatno da je za jedan glas izgubio na kraju...
Naravno ovo ne smije biti nikakav setback za titule u narednim godinama, moramo gledati samo sebe i svoj igracki kadar, spic sad na zimu ce puno reci
Naravno ovo ne smije biti nikakav setback za titule u narednim godinama, moramo gledati samo sebe i svoj igracki kadar, spic sad na zimu ce puno reci
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nisam ovo vidio, ako je ovako onda super. Katastrofalno po nas bi bilo da nam zabrane UEFA takmičenja. Sreća pa ne zavisimo od saveza, valjda ovaj ne obmanjuje.BordoSarajevo je napisao/la: ↑10 dec 2020, 21:28SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑10 dec 2020, 19:50E de nas ti prosvijetli, šta ovo znači? Ljudi htjeli da nas suspenduju upravo zbog ovog što su izglasali sad. Bukvalno u slovo.BordoSarajevo je napisao/la: ↑10 dec 2020, 17:29Ne mlatite bezveze oko nekih suspenzija. Vjerujem da velika većina koja piše i komentariše u vezi suspenzije saveza/klubova nije ni pročitala detaljnije promjenu statuta i šta to znači.Eto izjava, nije da ih branim, ko im yebe mater. Sve su to uhljebi koji veze o fudbalu nemaju, sve su to paraziti i ljudski šljam, od prvog do zadnjeg u savezu. Nikad nismo imali normlane ljude u savezu niti ćemo ih kad imati. Mi, kao najveći klub u državi smo najviše zakinuti sudijskim odlukama unazad dosta godina što direktno ima veze savez. Meni se svi ti ljudi gade, čast izuzecima kojih je minimalan broj a to su ovi bivši reprezentativci, Spahić pa i Misimović.
Samo mi je nelogično da su izglasali i "usvojili" suspenziju, da ne ulazim dublje u ovu tematiku oko statuta, jest to politika, malverzacija, lični interesi, ali sumnjam da će jednom Borcu biti uskraćeno igranje u evropi na kraju ove sezone koju će izboriti, na koji način, ne znam, ali hoće.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.