Oni suspenduju reprezentaciju, bar tako je bilo ranije.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nismo blizu suspenzije jer oni i ne znaju za ovo. Sve nešto mislim da im puca neka stvar za našim savezom sve dok nije politički a i UEFA snažno podržava ovaj savez na čelu sa Čeferinom. Ovo se tek treba saznati a i mislim da to nema veze sa klubovima, vidjet ćemo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ko je pratio utakmicu sa radnikom, mogao je da vidi da je drasticna razlika kada se igra sa tatarom i rahmanovicem i kada se igra bez njih, poptuno dvije razlicite ekipe. Mislim da je i ona teza "jaka klupa" pala u vodu, bar sto se tice njihovih pozicija. Nijedan igrac sa klupe ih ne moze adekvatmo zamijeniti tako da dijelim misljenje da ih treba zadrzati do kraja sezone jer su vazni igraci pogotovo u borbi za duplu krunu koja nam slijedi.AlfredNobel je napisao/la: ↑10 dec 2020, 13:47Ne možeš se na polusezoni odreći dva najvažnija igrača. Hajde Tatar i nekako, mada ni to ne bih, ali Rahman nema šanse.
90!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako se ne bude moglo dogovoriti s Rahmanom, prodati ga, i ako Susic ne bude imao problema s povredama, njega gurnuti na AM, a na zadnjeg veznog dovesti nekoga(Sto da ne Anel Hadžić)...Na benjinoj poziciji ce biti lakse, ima bruku krila koja bi ga mogla adekvatno zamjeniti, npr Moussa Njie(dajem kao primjer jer se spominjao..)
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Utakmica sa Radnikom nije nikakvo mjerilo jesmo li losi il ne sa njima ili bez njih.Cora1946 je napisao/la: ↑10 dec 2020, 14:22Ko je pratio utakmicu sa radnikom, mogao je da vidi da je drasticna razlika kada se igra sa tatarom i rahmanovicem i kada se igra bez njih, poptuno dvije razlicite ekipe. Mislim da je i ona teza "jaka klupa" pala u vodu, bar sto se tice njihovih pozicija. Nijedan igrac sa klupe ih ne moze adekvatmo zamijeniti tako da dijelim misljenje da ih treba zadrzati do kraja sezone jer su vazni igraci pogotovo u borbi za duplu krunu koja nam slijedi.AlfredNobel je napisao/la: ↑10 dec 2020, 13:47Ne možeš se na polusezoni odreći dva najvažnija igrača. Hajde Tatar i nekako, mada ni to ne bih, ali Rahman nema šanse.
Onakve utkmice smo imali i kad smo bili u najjacem sastavu.
Koliko smo jaki, dokaz ti je da smo rezultat preokrenuli za dvije minute. To se ne smije podcjeniti.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Na Bordo Sedmici su rekli kao da mu je otečen zglob pa vidjeti ćemo. Mozda bolje krenuti sa Susicem, sumnjam da ce dobit zuti samo da ne pravi više one rukometne faule hahahalacious je napisao/la: ↑10 dec 2020, 13:13Pejović je bio suspendovan zbog kartona, tako da, ako u međuvremenu nije zaradio kakvu povredu, nema razloga da ne budeBordoSarajevo je napisao/la: ↑10 dec 2020, 13:07Dervišagić s nama trenira.
Znal neko hoćel Pejović biti spreman za Slobodu?![]()
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Slazem se da jedna utakmica nije mjerilo, ali je radnik samo jedan od primjera. Nismo mi losi bez rahmanovica i tatara, samo na neki nacin teze stvaramo prilike, nekako je vise to na silu nego na tecnu igru ako se mogu tako izraziti. Imamo jako dobar mentalitet i to nam pomaze da i kad ne odigramo dobro, uspijemo dobiti i preokrenuti u nasu korist.Zip je napisao/la: ↑10 dec 2020, 14:38Utakmica sa Radnikom nije nikakvo mjerilo jesmo li losi il ne sa njima ili bez njih.Cora1946 je napisao/la: ↑10 dec 2020, 14:22Ko je pratio utakmicu sa radnikom, mogao je da vidi da je drasticna razlika kada se igra sa tatarom i rahmanovicem i kada se igra bez njih, poptuno dvije razlicite ekipe. Mislim da je i ona teza "jaka klupa" pala u vodu, bar sto se tice njihovih pozicija. Nijedan igrac sa klupe ih ne moze adekvatmo zamijeniti tako da dijelim misljenje da ih treba zadrzati do kraja sezone jer su vazni igraci pogotovo u borbi za duplu krunu koja nam slijedi.AlfredNobel je napisao/la: ↑10 dec 2020, 13:47Ne možeš se na polusezoni odreći dva najvažnija igrača. Hajde Tatar i nekako, mada ni to ne bih, ali Rahman nema šanse.
Koliko smo jaki, dokaz ti je da smo rezultat preokrenuli za dvije minute. To se ne smije podcjeniti.
Sve su ovo licna misljenja, a ukratko moje je da bi bila teza borba za tituli bez njih nego sa njima
90!
Nisam znao to, valjda bude spreman, ali i ako ne bude mislim da imamo dovoljno opcijaBordoSarajevo je napisao/la: ↑10 dec 2020, 13:33Dobio je po zglobu protiv Radnika, i da nije imao suspenziju ne bi konkurisao za Borac. Nadam se da je spreman za Slobodu pa da vezni bude Pejović-Đokanović a ispred Sušić kad već Rahmanovića vjerovatno neće biti.alacious je napisao/la: ↑10 dec 2020, 13:13Pejović je bio suspendovan zbog kartona, tako da, ako u međuvremenu nije zaradio kakvu povredu, nema razloga da ne budeBordoSarajevo je napisao/la: ↑10 dec 2020, 13:07Dervišagić s nama trenira.
Znal neko hoćel Pejović biti spreman za Slobodu?![]()

Ne samo reprezentaciju, već ni klubovi ne bi mogli nastupati u Europi.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yebat će nas baš onda kad smo trebali napravit taj famozni iskorak.
E jesmo negdje na mrvama spavali jbt. Iduće sezone bismo mogli finansijski uništit konkurenciju.
Na hajr i na dobro, daj Bože da nas ne suspenduju.

E jesmo negdje na mrvama spavali jbt. Iduće sezone bismo mogli finansijski uništit konkurenciju.
Na hajr i na dobro, daj Bože da nas ne suspenduju.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Mislim da se mi već pripremamo za odlazak Rahmanovića. Varešanović i Mustedanagić igraju tu poziciju, a i Sušić je nekako najbliži toj poziciji 10tke. Tu vrijedi računati i Salčina jer mislim da je lijevog beka igrao dovoljno, vrijeme je dovesti nekog igrača za tu poziciju ili pružiti priliku Islamovića pa i Imamoviću koji je na posudbi u Olimpiku. U veznom redu nam ostanu Pejović, Oremuš, Đokanović i Adukor, pa i Miličević može uskakati na tu poziciju. Sasvim korektna širina na tim pozicijama ostane i sa odlaskom Rahmanovića za kojeg se ipak nadam da će produžiti i biti član prve ekipe koja će igrati Europu.
U odbrani mislim da će biti potrebno najviše rekonstrukcije. Možda povratak Kurdića iz Pazara da nadomjesti Šerbečića, ili dovođenje neke klase kao partnera Miličeviću, dolazak desnog beka za prve postave da se Oremuš prebaci u vezni red (na beku da bude druga opcija), dovođenje lijevog beka kao zamjene za Pidru ili da mu bude konkurencija da ne guramo Salčina tu kad je evidentno ograničen u defanzivi pa možda čak i rezervnog golmana ako naši ne vide Džafića kao drugu opciju a nisu zadovoljni juniorima.
Prioritet treba biti produžavanje ugovora Tataru, Rahmanoviću i Miličeviću (veoma bitan i dobar igrač), dovođenje napadača i sređivanje odbrane gdje je ove polusezone baš bilo dosta turbulencija (Dupovac iskočio kao startni stoper, Salčin započeo sezonu na beku, oscilacije Hodžića i stavljanje Oremuša na beka). Mislim da bi sa dva nova igrača u odbrani imali vremena da ih uigramo do europe što je svakako prioritet, u ljeto za europu dovesti maksimalno jednog igrača.
U odbrani mislim da će biti potrebno najviše rekonstrukcije. Možda povratak Kurdića iz Pazara da nadomjesti Šerbečića, ili dovođenje neke klase kao partnera Miličeviću, dolazak desnog beka za prve postave da se Oremuš prebaci u vezni red (na beku da bude druga opcija), dovođenje lijevog beka kao zamjene za Pidru ili da mu bude konkurencija da ne guramo Salčina tu kad je evidentno ograničen u defanzivi pa možda čak i rezervnog golmana ako naši ne vide Džafića kao drugu opciju a nisu zadovoljni juniorima.
Prioritet treba biti produžavanje ugovora Tataru, Rahmanoviću i Miličeviću (veoma bitan i dobar igrač), dovođenje napadača i sređivanje odbrane gdje je ove polusezone baš bilo dosta turbulencija (Dupovac iskočio kao startni stoper, Salčin započeo sezonu na beku, oscilacije Hodžića i stavljanje Oremuša na beka). Mislim da bi sa dva nova igrača u odbrani imali vremena da ih uigramo do europe što je svakako prioritet, u ljeto za europu dovesti maksimalno jednog igrača.
Kad pogledas Juventus, oni bez Ronalda su qarine.. Bar tako su igrali bez njega...Cora1946 je napisao/la: ↑10 dec 2020, 14:59Slazem se da jedna utakmica nije mjerilo, ali je radnik samo jedan od primjera. Nismo mi losi bez rahmanovica i tatara, samo na neki nacin teze stvaramo prilike, nekako je vise to na silu nego na tecnu igru ako se mogu tako izraziti. Imamo jako dobar mentalitet i to nam pomaze da i kad ne odigramo dobro, uspijemo dobiti i preokrenuti u nasu korist.Zip je napisao/la: ↑10 dec 2020, 14:38Utakmica sa Radnikom nije nikakvo mjerilo jesmo li losi il ne sa njima ili bez njih.Cora1946 je napisao/la: ↑10 dec 2020, 14:22
Ko je pratio utakmicu sa radnikom, mogao je da vidi da je drasticna razlika kada se igra sa tatarom i rahmanovicem i kada se igra bez njih, poptuno dvije razlicite ekipe. Mislim da je i ona teza "jaka klupa" pala u vodu, bar sto se tice njihovih pozicija. Nijedan igrac sa klupe ih ne moze adekvatmo zamijeniti tako da dijelim misljenje da ih treba zadrzati do kraja sezone jer su vazni igraci pogotovo u borbi za duplu krunu koja nam slijedi.
Sve su ovo licna misljenja, a ukratko moje je da bi bila teza borba za tituli bez njih nego sa njima
AL to je sve prilagodjavanje igre bez bitnih igraca... Ne mora znaciti da je ekipa losa
Ako odu obojica, doci ce dvojica drugih, mozda i boljih.. Nikad se ne zna

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Nije tako bilo ranije. Suspenzija ide i repci i klubovima u UEFA takmičenjima.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Valjda ide prvo neki dopis, upozorenje. Pa ako se ovi degenerici iz saveza ogluse, suspenzija.
- FKS -
Istupit uz lige.. napravit ligu sa ovima koji su protiv toga i tj.. ha ja.. zbog nekih debila iz saveza da mi ispastamo...SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑10 dec 2020, 16:22Nije tako bilo ranije. Suspenzija ide i repci i klubovima u UEFA takmičenjima.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
I lopte ce oduzet svima pa ce morat s kockama igrat
Uzas!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bio je savez suspendovan prije, ko nije igrao evropu zbog toga?SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑10 dec 2020, 16:22Nije tako bilo ranije. Suspenzija ide i repci i klubovima u UEFA takmičenjima.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Bio suspendovan 2 mjeseca, u aprilu i maju. Tada se nije igrala Europa, niti je repka igrala. Da je suspenzija ostala, niko ne bi igrao. Niti reprezentacija, niti klubovi.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ma nije spomenuo niko suspenzije po forumu se bzvz prica.Potez razocaranih forumasa

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Treba zahtjevat suspenziju od decembra do februara, da nas nauce pameti

A evo pitat cu i ovdje, otkud vam ideja da ce biti suspendovan uopce?