E valjda ce nastavit ovako. Ovakva **** su mi najsladja za pojest

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
E valjda ce nastavit ovako. Ovakva **** su mi najsladja za pojest
Naravno, i hvala Bogu pa vise nije takva situacija sa tim raskidima ugovora, postoji klupa, tribina pa i posudba s kime nismo zadovoljni i istek ugovora na kraju krajeva.BordoSarajevo je napisao/la: ↑10 dec 2020, 00:07Puno se ovdje spominje rješavanje nekih igrača. Ne možemo se mi tek tako rješavati igrača koji nam ne gode i koji nam vade živce, kakav god njihov doprinos bio. Igrač ima ugovor koji ako nema neku ponudu drugog kluba a vrlo vjerovatno da nema jer ne igra često, nije lud da pristane na raskid istog.
PRIMJER. Kakav god Hodžić bio, nema smisla raskidat ugovor na štetu kluba kad on može valjati nekada s klupe kao protiv Zrinjskog.
Igrači sa kojima klub nije previše zadovoljan će pustiti da istim istekne ugovor bez razmišljanja o produžavanju i tu se razilazimo, ili ima opcija posudbe.
Nećemo se mi nikog riješit na zimu, nit se tako radi, klub poštuje ugovore, nismo kao Borac pa da svako malo izlaze članci igrača koji pljuju rad kluba jer odjednom ne mogu trenirati iz nekih razloga koji nikom nisu jasni.
Tako da priče "riješiti se na zimu Hodžića, Zinedina, Džafića..., njihove plate uložiti u napadača, beka i na konju smo." okačiti mačku o rep.
Jedno pitanje - zašto se zamaraš i trošiš na takve? Shvati da tu ima gurbeta, da ima ovakvih i onakvih, koji su čisto subjektivni. Imaš i ovih što samo prate evropski fudbal i koji nemaju pojma kako ko od njih igra, ali trube kako nema ništa od domaćih igrača, jer su im oni ispod nivoa jer prate najjače igrače svijeta. Jednostavno, dosta je maloumnika generalno na forumu, tako da te to ne treba čuditi.forgempp je napisao/la: ↑10 dec 2020, 00:41**** mater ako ne poludim od ovih strucnjaka na reprezentacija forumu. Pljuju svakog naseg igrača i omalovazavaju.
Kovi i Djokanovicu domet Istra, Kova kikser ne zna loptu uhvatit, Tatar ovakav, Rahmanovic onakav, ne valja im Mujakic, sve sto je imalo i ima vezu sa FKS pljuju.
Gnjide poput:Wanda,Duljevinjo,Vucevic,Filgud i jos smradova koje sam zaboravio. Unistavaju forum...
BordoSarajevo je napisao/la: ↑10 dec 2020, 00:07Puno se ovdje spominje rješavanje nekih igrača. Ne možemo se mi tek tako rješavati igrača koji nam ne gode i koji nam vade živce, kakav god njihov doprinos bio. Igrač ima ugovor koji ako nema neku ponudu drugog kluba a vrlo vjerovatno da nema jer ne igra često, nije lud da pristane na raskid istog.
PRIMJER. Kakav god Hodžić bio, nema smisla raskidat ugovor na štetu kluba kad on može valjati nekada s klupe kao protiv Zrinjskog.
Igrači sa kojima klub nije previše zadovoljan će pustiti da istim istekne ugovor bez razmišljanja o produžavanju i tu se razilazimo, ili ima opcija posudbe.
Nećemo se mi nikog riješit na zimu, nit se tako radi, klub poštuje ugovore, nismo kao Borac pa da svako malo izlaze članci igrača koji pljuju rad kluba jer odjednom ne mogu trenirati iz nekih razloga koji nikom nisu jasni.
Tako da priče "riješiti se na zimu Hodžića, Zinedina, Džafića..., njihove plate uložiti u napadača, beka i na konju smo." okačiti mačku o rep.
Pošteno i korektno.fera je napisao/la: ↑09 dec 2020, 14:23Nije istina, od poziva u repku je vec pocelo al nije bitno da se ne raspravljamo dalje.ajdohordas je napisao/la: ↑09 dec 2020, 14:120-24 sata sam ja na forumu i znam vrlo dobro sta i kad se o kome piše.
O Tataru se loše piše ili pisalo, samo na poluvremenima utakmica gdje smo gubili osim sada u Banjaluci.
Tako da to što si iznad pisao najviše se veže za moj post, a ja nisam ništa ni slično rekao tome. Završena priča na temu Tatara i njegovog "radovanja"
Nemoj misliti da je nesto protiv tebe licno i te price o nekom poturanju... Sta ja imam od toga i ne znam te niti si mi se kad zamjerio da bi ja sad radio tako nesto.
Buraz moj ja tamo dva puta ušao da vidim šta se piše, i to kad su Rahman i Tatar pozive dobili. Ogadilo mi se do kraja života. Po pisanju pojedinaca ispada da zbog njih dvojice naša repka ne može nigdje da se plasira...forgempp je napisao/la: ↑10 dec 2020, 00:41**** mater ako ne poludim od ovih strucnjaka na reprezentacija forumu. Pljuju svakog naseg igrača i omalovazavaju.
Kovi i Djokanovicu domet Istra, Kova kikser ne zna loptu uhvatit, Tatar ovakav, Rahmanovic onakav, ne valja im Mujakic, sve sto je imalo i ima vezu sa FKS pljuju.
Gnjide poput:Wanda,Duljevinjo,Vucevic,Filgud i jos smradova koje sam zaboravio. Unistavaju forum...
Ružno je ovo reći, ali ova ekipa u odnosu na današnju je očajna. Hvala Bogu pa idemo naprijed. Kad kažem očajni, mislim na pojedince poput Milanovića, totalno nelogično igrati sa Handžićem i Mersom skupa u napadu, Šabanović ipak dosta lošiji bek od Hebibovića pa i Oremuša koji pokriva tu poziciju, Letić promašaj čisti, jedino bih volio da imamo Lazića u ekipi ponovo, ali eto...
Ovo jeste istina vecim djelom,al takodje mozes igracu reci da bi volio da on pocne trazit sebi klub drugi da ce mo mu dat ciste papire i 20-30% u parama koliko je ostalo ugovora.BordoSarajevo je napisao/la: ↑10 dec 2020, 00:07Puno se ovdje spominje rješavanje nekih igrača. Ne možemo se mi tek tako rješavati igrača koji nam ne gode i koji nam vade živce, kakav god njihov doprinos bio. Igrač ima ugovor koji ako nema neku ponudu drugog kluba a vrlo vjerovatno da nema jer ne igra često, nije lud da pristane na raskid istog.
Krsti valjda na ljeto ističe ugovor, po meni bi mu trebali produžiti na godinu zbog EURAPitar6785 je napisao/la: ↑10 dec 2020, 07:58Ovo jeste istina vecim djelom,al takodje mozes igracu reci da bi volio da on pocne trazit sebi klub drugi da ce mo mu dat ciste papire i 20-30% u parama koliko je ostalo ugovora.BordoSarajevo je napisao/la: ↑10 dec 2020, 00:07Puno se ovdje spominje rješavanje nekih igrača. Ne možemo se mi tek tako rješavati igrača koji nam ne gode i koji nam vade živce, kakav god njihov doprinos bio. Igrač ima ugovor koji ako nema neku ponudu drugog kluba a vrlo vjerovatno da nema jer ne igra često, nije lud da pristane na raskid istog.
Npr. Handzic ima jos 10 mjesci ugovora dasmu 3 mjeseca on ce razmislit. Posebno kad mu kazes da neces na njeg nikako racunat. Mozda zrinjski velez budu zainteresovani za njeg gdje ce bit prva opcija a uz pare koje mu mi damo i platu koju mu velez npr da imace istu zaradu koda je bio u SARAJEVU..
Tako svakom igracu na kojeg ne racunas, neki ce pristat neki nece al samo kazem da se to moze..
E sad to treba da odluci uprava koliko je to isplativo i sta je bolje isplativo.
Za dusana
Zidana
Cruza
Krste cinimi se da je rekao da ima jos 2.5 godine ugovor ako je istina velka pogreska( malo ce se ispravit ako krste bude pozvan da igra na evropskom)
To je ekipa iz drugog poluvremena, koju je naš vrli stručnjak izveo na poklonjenih 2:2. Ljudi te ugaze u prvom poluvremenu al nekako zabiju autogol, i umjesto da pojačaš vezni red i odbranu i umrtviš tempo da sačuvaš to, ubaciš drugog teškaša u napad. Petarda je sasvim normalan produkt toga.
Nismo mi doveli tog Kanurica ili kako vec se preziva. Nigdje oficijelno nije bilo.Kemo88 je napisao/la: ↑10 dec 2020, 08:48Iskreno ja da se pitam prodao bih Tatara ako je ta ponuda od 500.000,00 (vjetovatno KM) istinita. Njemu je 26, u maju 27 godina, i on je željan dokazivanja u vecoj i jacoj ligi. Mislim da je u Sarajevu dostigao svoj maximum i da bi mogao ili stagnirati ili biti lošiji u narednim sezonama. Smatram da je bolje prodati igrača od 26-27 godina nego nekog od 19-20 (Đokanović, Salčin,Pidro), također sam za prodaju Kovačevića, ali samo za neke fine novce. Vjerujem da bi i Belmin bio dobar kada bi dobio mjesto u prvih 11, a ne zaboravite da smo doveli i onog iz STOKE-a
Na kojem li si ti streamu gledao tekmu, čuj 2:4... 1:3 bolan, mi koji idemo na tekme znamo svaku minutu kad su golovi padali.AlfredNobel je napisao/la: ↑10 dec 2020, 08:49Samo ona na Koševu tekma kad smo zijanili 2-4 čini mi se je najgora tekma koju sam odgledao. Izbij, nabij, gađaj Ahmeta, nismo mogli dva pasa uvezati, kao da je Bayern bio s druge strane sunce ti. To je bio najbolji pokazatelj da je sve trhulo bilo, od pročitane igre, do atmosfere i stanja u svlačionici. Do tada sam više stajao na strani Husrefa nego što sam bio protiv, ali ta tekma me tako iscrpila da sam rekao gonite ga u pm.
Istok vrvio, ne zna se ko je sočnije psovke smišljao.![]()
Istina nema nigdje zvanično, ali i ako ode Kovačević imamo Dizdarevića. Vjerujem da on može biti novi Kovačević. Realno u ekipi trenutno imamo haman pa 3 golmana iz Akademije, znaci tu se radi solidan posao. Prodati Kovačevića koji realno nikada ne bi dobio jedinicu da nam Pavlović nije pokazao srednjak, pa se Kovačević dokazao i pokazao da vrijedi, isto vjerujem da bi bilo i sa Belminom. Naravno Kovačević nam ne mora pokazivati srednjakNapapijri je napisao/la: ↑10 dec 2020, 08:50Nismo mi doveli tog Kanurica ili kako vec se preziva. Nigdje oficijelno nije bilo.Kemo88 je napisao/la: ↑10 dec 2020, 08:48Iskreno ja da se pitam prodao bih Tatara ako je ta ponuda od 500.000,00 (vjetovatno KM) istinita. Njemu je 26, u maju 27 godina, i on je željan dokazivanja u vecoj i jacoj ligi. Mislim da je u Sarajevu dostigao svoj maximum i da bi mogao ili stagnirati ili biti lošiji u narednim sezonama. Smatram da je bolje prodati igrača od 26-27 godina nego nekog od 19-20 (Đokanović, Salčin,Pidro), također sam za prodaju Kovačevića, ali samo za neke fine novce. Vjerujem da bi i Belmin bio dobar kada bi dobio mjesto u prvih 11, a ne zaboravite da smo doveli i onog iz STOKE-a
Trenutno korisnika/ca: miguelramos, skoJaa i 12 gostiju.