Bišćan je najbolji mladi trener u regionu, bolji i od precijenjenog Lalatovića, ali poslije Prosinečkog sam oprezan oko talentovanih trenera iz Hrvatske

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Bišćan je najbolji mladi trener u regionu, bolji i od precijenjenog Lalatovića, ali poslije Prosinečkog sam oprezan oko talentovanih trenera iz Hrvatske
Iskreno mi je zao sto spamamo temu, ali me zaboli kada neko ko povrsno poznaje srebrenicu, spomene Srebrenicu i njene gradjane a pritom se poziva na "rekla-kazala".
Inače imamo lucidne maestre u ekipi koje bi kao ptice u kavezu držali kad bi igrali defanzivno.Drape je napisao/la: ↑09 dec 2020, 16:11Bišćan je najbolji mladi trener u regionu, bolji i od precijenjenog Lalatovića, ali poslije Prosinečkog sam oprezan oko talentovanih trenera iz HrvatskeBišćan je sa Olimpijom osvojio prvenstvo i kup u Sloveniji a sa Rijekom kup u Hrvatskoj, bio je uspješan gdje god je radio, jedino za šta ga kritikuju je što igra defanzivno i zatvoreno.
Nije istina da Bišćanove ekipe igraju zatvoreno, to je bio jedino slučaj s Rijekom kojoj je Mišković prodao sve što je vrijedilo i ništa drugo mu nije ni preostalo. On je zbog toga dobio etiketu defanzivnog trenera. Gdje god da je došao je ostvario dobar rezultat. S Rudešom ušao u prvu ligu, s Olimpijom prvak, s Rijekom kup, a U21 reprezentaciju odveo na EP. Od svih kandidata što su se pojavili u zadnje vrijeme on se čini kao najozbiljniji i najmotiviraniji da ostvari dobar rezultat. Sad je samo pitanje koliko će Dalić još ostat na mjestu izbornika, jer bi Bišćan mogao biti jedan od favorita za preuzimanje. I Kovač i Bilić su iz U21 reprezentacije došli u A reprezentaciju.Drape je napisao/la: ↑09 dec 2020, 16:11Bišćan je najbolji mladi trener u regionu, bolji i od precijenjenog Lalatovića, ali poslije Prosinečkog sam oprezan oko talentovanih trenera iz HrvatskeBišćan je sa Olimpijom osvojio prvenstvo i kup u Sloveniji a sa Rijekom kup u Hrvatskoj, bio je uspješan gdje god je radio, jedino za šta ga kritikuju je što igra defanzivno i zatvoreno.
Bio je bitan ko semafor u GTA
Isto tako sad pa sad cu ti navest 10 njih koji sj potpuni raspad ko treneri..eo henry prvi
Pomocni trener je itekako bitan, da nije bitan ne bi ni postojao. Ne moze selektor sam bez pomocnika voditi 24+igraca.
Eto nek je onaj bugar najbolji
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Hansestadt, Viking4 i 23 gosta.