BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- kraljttbvb
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
A dosadne utakmice...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Grozno sudjenje čitavu tekmu, a ovaj "penal" je šlag na tortu....
-
- Kontakt:
Znao sam cim je ubacio kloca Schulz/a da nece biti dobro 

-
- Kontakt:
A muka mi od Favrea , svaki put plju*em u ekran kad ga kamera uhvati u kadar.
Slavicu mjesec dana kada nas napusti.
Slavicu mjesec dana kada nas napusti.

Zadnja izmjena: jamesrodriguez, dana/u 02 dec 2020, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Svaki put zaspim kad gledam Borussiji. Ekipa bez muda i energije...
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
- Kontakt:
Gledam sada na ArenaSport1 sve sumnjive situacije i Zdravko Jokic kaze da ipak ono nije bio penal i da nije bilo kontakta.
Jbmu misa jes nas krenulo prvo Haaland povreda , pa ne postojeci penal .. pa povreda Humelsa u 90/oj minuti.
Sad ce majstor Favre da pravi krpazu , treba to zakrpiti.
A maestro Favre je majstor za te stvari.
Samo da ode da ga moje oci ne gledaju vise a jest mi lik antipatican plus nema znanja.
Vec 3 godine ponavlja jedno te isto , sada me zanima tko je tu vise gl*p uprava ili on.
Jbmu misa jes nas krenulo prvo Haaland povreda , pa ne postojeci penal .. pa povreda Humelsa u 90/oj minuti.
Sad ce majstor Favre da pravi krpazu , treba to zakrpiti.
A maestro Favre je majstor za te stvari.
Samo da ode da ga moje oci ne gledaju vise a jest mi lik antipatican plus nema znanja.
Vec 3 godine ponavlja jedno te isto , sada me zanima tko je tu vise gl*p uprava ili on.
Nema veze jel bio penal ili nije ali da raspali Lazio koj je jedina ozbiljnija momčad u grupi uzme 4 boda a naša ekipa ne kreira ništa ozbiljno brine...jamesrodriguez je napisao/la: ↑02 dec 2020, 23:33Vec 3 godine ponavlja jedno te isto , sada me zanima tko je tu vise gl*p uprava ili on.
Sigurno bude do kraja sezone ovaj Ch krethen a onda nas očekuje trener poput Stogera i Bosha...
Rak rana su Watzke i Zorc, dok se oni ne maknu klub bude bez ambicija i glavni cilj je prodaja Sanche i Halanda za 100 + milki...
S ovakvim trenerom nek me netko uvjeri koji su nam drugi ciljevi osim prodaje???
-
- Kontakt:
S tim što im je dovođenje Haalanda bio pun pogodak ući u sezonu sa samo jednim napadačem je najveća glupost.
Vidim ambicije nam iz kolo u kolo rastu s ovim specijalcem na klupi i ova 2 konja u upravi
A ove sezone igraju i Bgm i Lever dobro pa možda se i lp dovede u pitanje, onda valjda i bude nekih promjena

A ove sezone igraju i Bgm i Lever dobro pa možda se i lp dovede u pitanje, onda valjda i bude nekih promjena

- kraljttbvb
- Kontakt:
Bezveze se bodovi rasipaju...
A i ovi iz Frankfurta mesari samo takvi
A i ovi iz Frankfurta mesari samo takvi

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
- Kontakt:
Kakav je ono sastav sastavio svicarska prevera od trenera za danasnju tekmu 3-5-2 formacija 

Za sada se gubi prvo mjesto

-
- Kontakt:
Jbte pa Zenit gine kao da ce osvojiti prvi mjesto u grupi a ne mi.
Strasno ... strasno manekeni se setkaju po terenu.
Muka i jad
Strasno ... strasno manekeni se setkaju po terenu.
Muka i jad
-
- Kontakt:
Vise srece nego pameti
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pobjeda je pobjeda.
Cestitke Dortmundu na prvom mjestu.
Cestitke Dortmundu na prvom mjestu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Najjača smo ekipa na svijetu.
Moram dodati da mi se sere od 3-5-2 formacije, oćel' onaj Favre ikad nešto naučiti.
Moram dodati da mi se sere od 3-5-2 formacije, oćel' onaj Favre ikad nešto naučiti.
Odličan nastup Dortmunda u grupi. Nisam imao osjećaj da su se previše potrošili, a ipak su prvi. Drago mi je zbog žutih. Nadam se da će ih žrijeb malo pomilovati konačno.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Prevara od trenera iscupa prvo mjesto
Bezveze neki sastav, ali ipak se na kraju pobjeda pise

Bezveze neki sastav, ali ipak se na kraju pobjeda pise

Opet ce biti Juve ili Barsa, a Lazio ce dobiti Porto

- LlullSergio
- Kontakt:
Ne mogu dobiti Porto.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Lupam.
Htio sam napisati i Sevilja, ali nisam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.