Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Drago mi je sto imamo Brunu, za Pogbu istu ne mogu reci. Prvi konstantno donosi razliku, ali u skoro pa svakoj utakmici. Kada je najgori stvori 3 dobre sanse igracima, Pogba to radi sporadicno, stihijski i mlako. Tu je razlika, ne moze se reci da je Pogba amater, tu mi idemo vec iz krajnosti u krajnost, ali da je WC igrac koji donosi razliku apsolutno nije.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Martial i Cavani pokupili povrede
Mozemo mi pametovati koliko hocemo ali Fred i s milion mana je trenutno najbolji vezni igrac ekipe ako nista najkompletniji a veceras se vidjelo koliko fali njegovo prisustvo na terenu
Mozemo mi pametovati koliko hocemo ali Fred i s milion mana je trenutno najbolji vezni igrac ekipe ako nista najkompletniji a veceras se vidjelo koliko fali njegovo prisustvo na terenu
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
- ZaNjuBoriSe
- Kontakt:
Pogba pegla loptu previse...svaku loptu koju dobije to su min 4-5 dodira prije dodavanja. Martial je odavno za klupe, bas lose izgleda, bez goriva totalno.
Onaj Telles treba prije Shawa na beka, brzi je i inteligentniji.
Onaj Telles treba prije Shawa na beka, brzi je i inteligentniji.
Kad sam bio mali,
Poklone mi slali...
Poklone mi slali...
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Mnogi igraci ne naprave za polusezonu ovoliko sansi koliko covjek za 45 minuta. Nevjerovatan igrac.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Greenwood je ljubav, kakav dragulj.
A, ovdje nastavak standardne pljuvačine, i kad treba - i kad ne treba. Duga je sezona, zatrebaće i Pogba i Martial, možda nisu u najboljem momentu trenutno, ali garantujem da će biti utakmica koje će upravo oni riješit u Unitedovu korist. Iako je ekipa dosta Bruno-dependent, dobro je da se ima i širine, a to je sad neupitno, jer na svakoj poziciji ima nekog kvaliteta i s klupe.
Nadam se da će barem jedan od Martial/Cavani biti spreman za Leipzig, ne bih volio da Mata/James startaju taj meč ipak.
I, nadam se da se ipak neće posrati na ovu solidnu ligašku formu u utorak.
Btw, za Brunu je više i suvišno neke hvalospjeve pisat. IGRAČINA. Samo da ostane zdrav.

A, ovdje nastavak standardne pljuvačine, i kad treba - i kad ne treba. Duga je sezona, zatrebaće i Pogba i Martial, možda nisu u najboljem momentu trenutno, ali garantujem da će biti utakmica koje će upravo oni riješit u Unitedovu korist. Iako je ekipa dosta Bruno-dependent, dobro je da se ima i širine, a to je sad neupitno, jer na svakoj poziciji ima nekog kvaliteta i s klupe.
Nadam se da će barem jedan od Martial/Cavani biti spreman za Leipzig, ne bih volio da Mata/James startaju taj meč ipak.
I, nadam se da se ipak neće posrati na ovu solidnu ligašku formu u utorak.

Btw, za Brunu je više i suvišno neke hvalospjeve pisat. IGRAČINA. Samo da ostane zdrav.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Brate zivim za utakmicu koju ce Pogba rijesit. Valjda to ne bude protiv wolfsberga u ligi evrope
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Rješav'o je i City, samo neki lahko zaboravljaju i pamte max dvije utakmice unazad.
Ne mislim na tebe, da me ne bi pogrešno shvatio, ali ima takvih ovdje dosta.
S obzirom da si se morao vratiti vise od 2.5g nazad da bi se sjetio jedne takve utakmice valjda dovoljno govori
Kad sam gledao danas propuh kroz sredinu bilo mi je i jasno zasto je Ole zadrzao Freda u igri protiv PSG i pored velike opasnosti po crveni
Ako je neko optimistican za utorak nakon sto je danas vidio igru ovog para na sredini McT---Pogba svaka mu cast
Kad sam gledao danas propuh kroz sredinu bilo mi je i jasno zasto je Ole zadrzao Freda u igri protiv PSG i pored velike opasnosti po crveni
Ako je neko optimistican za utorak nakon sto je danas vidio igru ovog para na sredini McT---Pogba svaka mu cast
Pa evo ovu tekmu ga je bilo mučno gledati i onda zabije onakav gol koji je značio početak preokreta. Momak ima sav fudbalski talenat i kad ga ispoljava makar 30ak% vidimo šta može uraditi. Na našu žalost njemu više nije do fudbala i zato se onako vuče po terenu. Vjerujem da želi ići iz kluba i neka ide vala što prije, ali ako će ostati do kraja sezone red je da bude profesionalac pa da pokuša izvući što više iz svojih partija, ići će u korist i nama i njemu.
Kao što kaže @evra, valjda je sa Cavaniem sve u redu, jer nam treba utorak protiv Nijemaca, a Martialu je u ovom trenutku svakako bolje da malo ohladi i sabere se. Vjerujem da će se ubrzo vratiti na prošlosezonski nivo.
Greenwood nakon prelaska na devetku odličan. Momak ima nevjerovatan talenat i čim malo osjeti prostora, neuhvatljiv je. Ako se nastavi pravilno razvijati (ova frka što se desila je malo uticala na njega, ali sam ubijeđen da ga to neće ubuduće omesti), siguran sam da nam neće trebati novi napadač poslije Cavania. U Masonu ga definitivno imamo.
Sad apsolutni fokus na Leipzig gdje se mora pronaći dobitna formula kako izaći neporažen. Uvjeren sam naravno da će tako biti i da ćemo proći. GGMU !
Kao što kaže @evra, valjda je sa Cavaniem sve u redu, jer nam treba utorak protiv Nijemaca, a Martialu je u ovom trenutku svakako bolje da malo ohladi i sabere se. Vjerujem da će se ubrzo vratiti na prošlosezonski nivo.
Greenwood nakon prelaska na devetku odličan. Momak ima nevjerovatan talenat i čim malo osjeti prostora, neuhvatljiv je. Ako se nastavi pravilno razvijati (ova frka što se desila je malo uticala na njega, ali sam ubijeđen da ga to neće ubuduće omesti), siguran sam da nam neće trebati novi napadač poslije Cavania. U Masonu ga definitivno imamo.
Sad apsolutni fokus na Leipzig gdje se mora pronaći dobitna formula kako izaći neporažen. Uvjeren sam naravno da će tako biti i da ćemo proći. GGMU !
Nisam gledao tekmu,ali vidio sam skraceni dio.
Bruno je donio razliku na terenu.
Pogba je dao gol,nakon dosta vremena.
Tacno je ako mu se ne igra prodat ga vec na zimu,za isti novac moze se dobiti bolji igrac koji ce igrati srcem a ne kao on tu je kao figura...
Nije lose vidjeti united u top4,najbolji gost lige,kod kuce samo 4 boda u 5 tekmi..
U utorak pobjeda upravo radi ovog sto bolje igramo u gostima..
Bruno je donio razliku na terenu.
Pogba je dao gol,nakon dosta vremena.
Tacno je ako mu se ne igra prodat ga vec na zimu,za isti novac moze se dobiti bolji igrac koji ce igrati srcem a ne kao on tu je kao figura...
Nije lose vidjeti united u top4,najbolji gost lige,kod kuce samo 4 boda u 5 tekmi..
U utorak pobjeda upravo radi ovog sto bolje igramo u gostima..
Ma Bruno gura ekipu i mentalno ,vise nego strucni stab . Opet smo na kontre i polukontre dobili tekmu,treba naucit protiv postavljene odbrane jer tu smo katastrofa. Ja bi cak sa Matim poceo u utorak(desno) jer svakako drsnog krila nenamo ko kod da igra. Mason je 9 ka i to se vidjelo i sinoc.
Zeljeznicar! 1921 !
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Drug, poenta posta je da smo doživljavali takve utakmice, a City je uzet za primjer jer je to najjača ekipa lige zadnjih 4-5 godina (zbirno).Zonked je napisao/la: ↑06 dec 2020, 01:36S obzirom da si se morao vratiti vise od 2.5g nazad da bi se sjetio jedne takve utakmice valjda dovoljno govori
Nisam baš siguran da će taj duo igrati, ne znači da je Pogba automatski starter za utorak, vrlo moguće da se krene opreznije sa Matićem, a moguće da to bude i ona varijanta sa dva špica, 4-1-2-1-2, pogotovo ako Cavani ne bude spreman, gdje će igrati Matić; McT, Pogba/VdB; Bruno iza špiceva (Rash, Greenwood).
Znam da je bilo igrao je Pogba sjajno u 80% utakmica u prvoj i drugoj sezoni kod Josea i nadam se da ce biti jos takvih utakmica i brutalna stvar za Olea i roster bi bila povratak u formu Pogbe i Martiala jer nece moci ni Rash i Bruno vjecno vuci ekipu doci ce i tu do povreda i pada forme ali ovo sto su odigrali u ovoj evo gotovo polusezoni je cisti kriminal
Kod Pogbe to traje vec duze vrijeme prakticno mozemo na prste jedne ruke nabrojati dobre utakmice pod vodstvom Olea u ove 2g za razliku od Martiala koji je od prvog dana bio veoma dobar kod Olea da bi ove sezone bez objasnjenja upao u ovakvu krizu i za njega sam vise siguran da ce se vratiti u ritam od Pogbe koji izgleda potpuno van ritma kako ofanzivno tako i defanzivno
Sto se tice utorka nemam nista protiv da bude u pocetnoj ali nikako s nekim u tandemu ispred odbrane jer tu pravi preveliku štetu McT/Matic ili McT/de Beek i mozemo se nadati
Kod Pogbe to traje vec duze vrijeme prakticno mozemo na prste jedne ruke nabrojati dobre utakmice pod vodstvom Olea u ove 2g za razliku od Martiala koji je od prvog dana bio veoma dobar kod Olea da bi ove sezone bez objasnjenja upao u ovakvu krizu i za njega sam vise siguran da ce se vratiti u ritam od Pogbe koji izgleda potpuno van ritma kako ofanzivno tako i defanzivno
Sto se tice utorka nemam nista protiv da bude u pocetnoj ali nikako s nekim u tandemu ispred odbrane jer tu pravi preveliku štetu McT/Matic ili McT/de Beek i mozemo se nadati
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ma, vidi, kod Martiala je stvar forme, ne ide ga sad i to je to, iako tvrdim i dalje da radi dosta dobrih stvari na terenu, pa on je kreirao neke od onih šansi protiv PSG-a za Rasha/Cavania, ali činjenica je da mu fali ono glavno za jednog napadača, a to su golovi.
Kod Pogbe je više faktora, naravno da ima njegove krivice najviše, ali činjenica je da ni OGS nije pronašao način da uklopi njega i Brunu zajedno, jer je očito da Pogba nema te odgovornosti u igri za poziciju koju sad uglavnom igra. Njegove najbolje partije su dolazile onda kada je imao slobodniju ulogu prema naprijed, međutim jasno je da ne može Brunino mjesto zauzet sada.
Ja sam mislio da će se dolaskom VdB-a napraviti ta neka varijanta gdje će moći procvjetati svi (4-1-2-1-2 npr., što nije izgledalo loše u onih nekoliko utakmica), ali OGS i njega izgleda posmatra kao AMF-a, mada mislim da on ima tu radnu etiku da igra običnog CM-a ili box-to-box.
Uglavnom, dobra stvar je što Pogba ipak ne pizdi (barem zasad) i kad na klupi ostane, dakle nije negativan lik za atmosferu, a utakmica ima dovoljno, širina u ekipi će se isplatiti sigurno tokom sezone, tako da je transfer VdB-a i zbog toga super ispao.
Kod Pogbe je više faktora, naravno da ima njegove krivice najviše, ali činjenica je da ni OGS nije pronašao način da uklopi njega i Brunu zajedno, jer je očito da Pogba nema te odgovornosti u igri za poziciju koju sad uglavnom igra. Njegove najbolje partije su dolazile onda kada je imao slobodniju ulogu prema naprijed, međutim jasno je da ne može Brunino mjesto zauzet sada.
Ja sam mislio da će se dolaskom VdB-a napraviti ta neka varijanta gdje će moći procvjetati svi (4-1-2-1-2 npr., što nije izgledalo loše u onih nekoliko utakmica), ali OGS i njega izgleda posmatra kao AMF-a, mada mislim da on ima tu radnu etiku da igra običnog CM-a ili box-to-box.
Uglavnom, dobra stvar je što Pogba ipak ne pizdi (barem zasad) i kad na klupi ostane, dakle nije negativan lik za atmosferu, a utakmica ima dovoljno, širina u ekipi će se isplatiti sigurno tokom sezone, tako da je transfer VdB-a i zbog toga super ispao.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ovo ide na 3-4-1-2 ili 4-1-2-1-2.TRAVELLING SQUAD
Goalkeepers: David De Gea, Dean Henderson, Lee Grant.
Defenders: Eric Bailly, Tim Fosu-Mensah, Victor Lindelof, Harry Maguire, Luke Shaw, Alex Telles, Axel Tuanzebe, Aaron Wan-Bissaka, Brandon Williams.
Midfielders: Bruno Fernandes, Daniel James, Jesse Lingard, Juan Mata, Nemanja Matic, Scott McTominay, Paul Pogba, Donny van de Beek.
Forwards: Odion Ighalo, Mason Greenwood, Marcus Rashford.
Moja prognoza:
----------------------------DDG---‐--------------------------
----------Lindelof----Maguire-----Shaw------------
AWB------------McT--------Matić-------------Telles
-----------------------Fernandes--------------------------
-----------Greenwood----------Rashford------------
Eventualno VdB umjesto McT ili Taunzebe/Bailly umjesto Shawa.
Upravo taj sastav i vjerovatno ta formacija.
Odajem priznajenje Oleu što nije pokleknuo i stavio francuskog cirkusanta u prvih 11 nakon prošle utakmice. Mislim da je ovaj sastav i ova formacije nešto najlogičnije što se večeras moglo izvesti s obzirom na povrede i kartone. Kako će funkcionisati, vidjet ćemo.
IN BRUNO WE TRUST !
Odajem priznajenje Oleu što nije pokleknuo i stavio francuskog cirkusanta u prvih 11 nakon prošle utakmice. Mislim da je ovaj sastav i ova formacije nešto najlogičnije što se večeras moglo izvesti s obzirom na povrede i kartone. Kako će funkcionisati, vidjet ćemo.
IN BRUNO WE TRUST !
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Znaci 3-4-1-2
Pa nisam ni mezu iznio, ni pivu otvorio... 

Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.