Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Kakvi domaci treneri, pa oni bi se ibretili samim dolaskkm recimo na Park Princeva.
A svaki imalo ozbiljan stranac ce se oslonit na igrace koji su su igrali prethodni ciklus tako da nam ni to ne pase.
Tako da ostaje opcija Kodro ili Sergej sto je isto nemoguca misija.
A svaki imalo ozbiljan stranac ce se oslonit na igrace koji su su igrali prethodni ciklus tako da nam ni to ne pase.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Zar još nisu trenera doveli? Da li oni misle da se to moze mjesec prije kvalifikacija dovoditi trener?
Ionako je ostalo nepuna 4 mjeseca.
Ovo je dokaz da nema vizije, jer da ima vizije već bi se postavio selektor koji će krenuti sa radom.
Ionako je ostalo nepuna 4 mjeseca.
Ovo je dokaz da nema vizije, jer da ima vizije već bi se postavio selektor koji će krenuti sa radom.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Treba nam selektor koji je gledao reprezentaciju i prije nego što je postao selektor a ne neko ko će prvo pitati možemo li još uvijek računati na Papca na beku.
-
- Kontakt:
Ko Robi kad je došo pa opleo priču kako smo jaka ekipa s jakim igračima pa krene nabrajat spomene Dzeku, Pjanićia i Kolašinca

Nemoguca misija su odmah one grupe sinoc. Nemas se cemu/kome nadati, sve je apsolutno svejedno.harixs je napisao/la: ↑08 dec 2020, 16:23Kakvi domaci treneri, pa oni bi se ibretili samim dolaskkm recimo na Park Princeva.
NEMA NAZAD
Ko je to tacno mogao da zivi od donacija?ASD je napisao/la: ↑07 dec 2020, 18:45Pa za Srebrenicu zna svako šta su tu dešava. To da li je SDA kandidat dobio 35,2 ili 35,3 je totalno nebitno. Na kraju svakako gube.emir79 je napisao/la: ↑07 dec 2020, 18:12Pa iz tog razloga se ne pravi u Mostaru jos jedna koalicija, nego se podrzi covjek koga postuju svi Mostarci, bar oni probosanskk orijentisani. Nije SDA sama u Mostaru, nego jos 4 stranke. U Novom Travniku je 12 godina uzastopno Bosnjak bio nacelnik, sve dok se konjina nije pojavila.
Vidim preskaces Kladusu, a o Srebrenici ni mukajet.
Da ne duzim dalje, znas ti vrlodobro ovo sve, samo valja braniti![]()
Milijardu milijardi je prošlo kroz tu opštinu. Mogli su živjeti i dan danas samo od donacija, da niko ništa ne radi.
Za Stolac sličan problem, jako loš povratak.
Kako god da se ujedine i kako god na kraju završi, u ovoj gori opštini SNSD pobjeđuje, a drugoj HDZ.
ja npr. marke nikad nisam vidio
naprijed rejal
Kako ces vidjeti kad je to otislo u sarajevo, ulicu mehmeda spahe 14.Sveti je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:10Ko je to tacno mogao da zivi od donacija?ASD je napisao/la: ↑07 dec 2020, 18:45Pa za Srebrenicu zna svako šta su tu dešava. To da li je SDA kandidat dobio 35,2 ili 35,3 je totalno nebitno. Na kraju svakako gube.emir79 je napisao/la: ↑07 dec 2020, 18:12
Pa iz tog razloga se ne pravi u Mostaru jos jedna koalicija, nego se podrzi covjek koga postuju svi Mostarci, bar oni probosanskk orijentisani. Nije SDA sama u Mostaru, nego jos 4 stranke. U Novom Travniku je 12 godina uzastopno Bosnjak bio nacelnik, sve dok se konjina nije pojavila.
Milijardu milijardi je prošlo kroz tu opštinu. Mogli su živjeti i dan danas samo od donacija, da niko ništa ne radi.
Kako god da se ujedine i kako god na kraju završi, u ovoj gori opštini SNSD pobjeđuje, a drugoj HDZ.

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
- ASD
- Kontakt:
Govorim o situaciji da su sve donacije završile gdje su bile namijenjene.Sveti je napisao/la: ↑08 dec 2020, 19:10Ko je to tacno mogao da zivi od donacija?ASD je napisao/la: ↑07 dec 2020, 18:45Pa za Srebrenicu zna svako šta su tu dešava. To da li je SDA kandidat dobio 35,2 ili 35,3 je totalno nebitno. Na kraju svakako gube.emir79 je napisao/la: ↑07 dec 2020, 18:12
Pa iz tog razloga se ne pravi u Mostaru jos jedna koalicija, nego se podrzi covjek koga postuju svi Mostarci, bar oni probosanskk orijentisani. Nije SDA sama u Mostaru, nego jos 4 stranke. U Novom Travniku je 12 godina uzastopno Bosnjak bio nacelnik, sve dok se konjina nije pojavila.
Selektor bi trebao biti izabran do 22.decembra
Rodjeni su pitarske picke!
-
- Kontakt:
moze li neko navesti koji su trenutni aktuelni selektori? dakle ne zelje nego ima li vijesti da li je neko blizu preuzimanja reprezentacije?
Pa trenutno najozbiljnije ime, koje mediji propagiraju je taj Bugarin Petev.Hasansas1978 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 20:39moze li neko navesti koji su trenutni aktuelni selektori? dakle ne zelje nego ima li vijesti da li je neko blizu preuzimanja reprezentacije?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Boze sacuvaj. Kakav Petrov, i on ce se opijati na Ilidzi sa Dzekom i ekipom..
Petev ili Jakirović se najvise spominju zadnji danaSurreal je napisao/la: ↑08 dec 2020, 21:05Pa trenutno najozbiljnije ime, koje mediji propagiraju je taj Bugarin Petev.Hasansas1978 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 20:39moze li neko navesti koji su trenutni aktuelni selektori? dakle ne zelje nego ima li vijesti da li je neko blizu preuzimanja reprezentacije?
Rodjeni su pitarske picke!
Pored njih dvojice radije bih neiskusnog Barbareza. Jer on kad bi dosao, ne bih ocekivao nesto od njega jer nije "strucnjak", a od ovih "stručnih" svaki prikaz neigranja i prikazivanja da volje nema, bi me bolio više od samog poraza.
Nisam ni za jednog od ova tri realno, ali bih radije Barbu nego njih dvojicu.
Nisam ni za jednog od ova tri realno, ali bih radije Barbu nego njih dvojicu.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Bice neko od ovih za koje znaju samo ovi u savez, to je jednstavno tako jer je to jedini nacin da se njihovo licno bogacenje nastavi.
Mjau !
Jakirović se obrukao u Mariboru, otpušten nakon ispadanja iz Europe od amatera.
- feniksptica
- Kontakt:
Da smo normalan narod mogo se sad uzet dobar trener. Savez od tebe ne trazi plasman. Mozes gradit ekipu za kvale za euro a usput i grupa je takva da ti se i moze otvoriti za baraz. Medjutoa, haj ti objasni ovim pametnim nasim pratiocima repke. To ce posle prve dvije utakmice ako ne bude minimalno 3 boda tjerat sve zivo pa makar to Barbarez bio
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Treba neko da ih postroji sve i u facu im kaze znatel za koga igrate i koju zemlju. Ako neces davat sve od sebe eno ti vrata i navijaj za Hrv ili Srb i gradi karijeru u pm negdje.
Odmah ih napast u kost poslje nezalaganja u dresu repke.
Npr. Loncaru za vrat skocit poslje onakvog nastupa protiv Irske. I ne samo trener nego napravit atmosferu da te i kapiten i stubovi ekipe naadaju kad se ne zalazes.
Idi druze gradi karijeru negdje drugo nemoj hodat po terenu u dresu nasem i brukat zemlju.
Nama taj naboj treba i da znaju svi od onog 30.pozvanog do orvog sta je ova zemlja, da se borilo za nju i sta znaci ovim ljudima pobjeda i koliko nas uveseljuje.
Mi smo mala zemlja i nas taj naboj uz sistem neki moze najvise gurat, kao sto su Hrvati napravili. Svi za jednog, jedam za sve i jos plus se njima potrefila dobra generacija.
A to sve moze postic Sergej bez iskustva sa dobrim timom oko sebe, taj tim izmedju navijaca i igraca i naboja..to bi znacilo da je doslo do promjene i da je vrijeme za borbu za repku kada bi on dosao, a ne neki Robiji, Bugari i Jakirovici i opet ista cundara.
Svaki igrac mora znat da je vrhumac igrati za reprezentaciju i tacka. Ponos.
Robertson sam kaze da bi zrtvovao sve titule sa Liverpulom radi Skotske. To je too
Odmah ih napast u kost poslje nezalaganja u dresu repke.
Npr. Loncaru za vrat skocit poslje onakvog nastupa protiv Irske. I ne samo trener nego napravit atmosferu da te i kapiten i stubovi ekipe naadaju kad se ne zalazes.
Idi druze gradi karijeru negdje drugo nemoj hodat po terenu u dresu nasem i brukat zemlju.
Nama taj naboj treba i da znaju svi od onog 30.pozvanog do orvog sta je ova zemlja, da se borilo za nju i sta znaci ovim ljudima pobjeda i koliko nas uveseljuje.
Mi smo mala zemlja i nas taj naboj uz sistem neki moze najvise gurat, kao sto su Hrvati napravili. Svi za jednog, jedam za sve i jos plus se njima potrefila dobra generacija.
A to sve moze postic Sergej bez iskustva sa dobrim timom oko sebe, taj tim izmedju navijaca i igraca i naboja..to bi znacilo da je doslo do promjene i da je vrijeme za borbu za repku kada bi on dosao, a ne neki Robiji, Bugari i Jakirovici i opet ista cundara.
Svaki igrac mora znat da je vrhumac igrati za reprezentaciju i tacka. Ponos.
Robertson sam kaze da bi zrtvovao sve titule sa Liverpulom radi Skotske. To je too
BašČelik!
mrAdislic je napisao/la: ↑09 dec 2020, 00:24
Slažem se, i medijsko pokriće da nas bodri na terenu i van njega, kao što su to gospoda na FACE-u radila. A ne da nas tuše, pa da mi se gleda na mute utakmica.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović