FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne da treba doci Azmir vec ga moramo zamoliti da ude u klub,u takvoj smo situaciji
Zadnja izmjena: Kometa, dana/u 08 dec 2020, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam cuo da se radi na tome. Azmir uslovljava fuziju Zelje i Tuzle, sa imenom Zeljo City. On bi se bavio iskljucivo finansijama, i ispunjavao zelje strucnog staba tj. Amara. U paketu bi dosli najkvalitetniji igraci City-a. A na ljeto bi se dovela jos zvucnija pojacanja da se sto vise dogura u ovoj novoj konferenciskoj ligi. To je to, zasad.
Gdje da potpisem,osim tog imena ostalo lajkamvoltron30 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 15:59Ja sam cuo da se radi na tome. Azmir uslovljava fuziju Zelje i Tuzle, sa imenom Zeljo City. On bi se bavio iskljucivo finansijama, i ispunjavao zelje strucnog staba tj. Amara. U paketu bi dosli najkvalitetniji igraci City-a. A na ljeto bi se dovela jos zvucnija pojacanja da se sto vise dogura u ovoj novoj konferenciskoj ligi. To je to, zasad.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Daj Bože ,čovjek ima pare a nama treba to
Onda aBd pojačanja i pomeli bi sve 

Može li kako ime Željo Tuzla - Sarajevo City?voltron30 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 15:59Ja sam cuo da se radi na tome. Azmir uslovljava fuziju Zelje i Tuzle, sa imenom Zeljo City. On bi se bavio iskljucivo finansijama, i ispunjavao zelje strucnog staba tj. Amara. U paketu bi dosli najkvalitetniji igraci City-a. A na ljeto bi se dovela jos zvucnija pojacanja da se sto vise dogura u ovoj novoj konferenciskoj ligi. To je to, zasad.

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Zasto ne nek Tuzla bude b tim Zelje...to nam svakako treba...nesto kao Dinamo i Lokomotiva
Jos da nam Voju prebaci, i Nukica umjesto Sinise

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Joj kad osvane ovo na Sinanovom portalu. 

Jao to mi je promaklo,takodjer i to imas pravo

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Bolje okrenuti Krupi, ta utakmica je nesto sto ce se 100% desiti. Tu ako ispusimo ende. 
Ovo ostalo na osnovu jednog posta nema razloga sad raspravljati dok ne bude negdje zvanicno ako je bilo sta istina od toga

Ovo ostalo na osnovu jednog posta nema razloga sad raspravljati dok ne bude negdje zvanicno ako je bilo sta istina od toga
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
A šta ćemo pisati o Krupi? Ima li uopšte smisla uopšte analizirati tako očajnu ekipu poput Krupe, a još više ne vidim smisla nas analizirat kad jedan možemo pobjediti Bayern, a naredni ne možemo Pofalićki. Sve se zna o toj utakmici, kvalitetniji smo puno i samo nas naša retardacija može dovesti do kiksa. Toliko riječi najviše i vrijedi posvetiti takvom protivniku.
Nemam vise snage da analiziram te stvari,nek odrade jos ovo kolo manekeni i nek se gube iz kluba.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Znas kako ide ona: "Nista nas ne smije iznenaditi"braco je napisao/la: ↑08 dec 2020, 16:24A šta ćemo pisati o Krupi? Ima li uopšte smisla uopšte analizirati tako očajnu ekipu poput Krupe, a još više ne vidim smisla nas analizirat kad jedan možemo pobjediti Bayern, a naredni ne možemo Pofalićki. Sve se zna o toj utakmici, kvalitetniji smo puno i samo nas naša retardacija može dovesti do kiksa. Toliko riječi najviše i vrijedi posvetiti takvom protivniku.

Mladost smo dobro naruzili za onu prvu utakmicu, moramo i ove. Na glavu nek se nasade ne zanima me.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ali baš majke mi, evo 2-3 pred utakmicu sa Širokim sam napisao veliki post o Širokom Brijegu, pa kasnije napravio klip od 10 minuta o Željo-Široki. Za šta i za koga? Bezveze slobodno vrijeme potrošim na ove gluposti, a oni prime tricu kući od Širokog, o ostalim domaćim kiksevima da ne govorim. I sad kao trebam nešto o mrtvoj Krupi pisat koja je uspjela samo nas i Olimpika dobit ove sezone.
Pa ne bih se iznenadio da kiksamo, ništa nije nemoguće s namaLjoZee je napisao/la: ↑08 dec 2020, 16:35Znas kako ide ona: "Nista nas ne smije iznenaditi"braco je napisao/la: ↑08 dec 2020, 16:24A šta ćemo pisati o Krupi? Ima li uopšte smisla uopšte analizirati tako očajnu ekipu poput Krupe, a još više ne vidim smisla nas analizirat kad jedan možemo pobjediti Bayern, a naredni ne možemo Pofalićki. Sve se zna o toj utakmici, kvalitetniji smo puno i samo nas naša retardacija može dovesti do kiksa. Toliko riječi najviše i vrijedi posvetiti takvom protivniku.
Mladost smo dobro naruzili za onu prvu utakmicu, moramo i ove. Na glavu nek se nasade ne zanima me.
Ma ti nastavi sa analizama da bar mi ovdje imamo sta korisno i pametno procitati,bar me to malo opusti ali sve te analize padnu u vodu manje vise kad imas ove amtere u ekipi...braco je napisao/la: ↑08 dec 2020, 16:36Ali baš majke mi, evo 2-3 pred utakmicu sa Širokim sam napisao veliki post o Širokom Brijegu, pa kasnije napravio klip od 10 minuta o Željo-Široki. Za šta i za koga? Bezveze slobodno vrijeme potrošim na ove gluposti, a oni prime tricu kući od Širokog, o ostalim domaćim kiksevima da ne govorim. I sad kao trebam nešto o mrtvoj Krupi pisat koja je uspjela samo nas i Olimpika dobit ove sezone.
Pa ne bih se iznenadio da kiksamo, ništa nije nemoguće s namaLjoZee je napisao/la: ↑08 dec 2020, 16:35Znas kako ide ona: "Nista nas ne smije iznenaditi"braco je napisao/la: ↑08 dec 2020, 16:24A šta ćemo pisati o Krupi? Ima li uopšte smisla uopšte analizirati tako očajnu ekipu poput Krupe, a još više ne vidim smisla nas analizirat kad jedan možemo pobjediti Bayern, a naredni ne možemo Pofalićki. Sve se zna o toj utakmici, kvalitetniji smo puno i samo nas naša retardacija može dovesti do kiksa. Toliko riječi najviše i vrijedi posvetiti takvom protivniku.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!