FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

delinjo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 08 dec 2020, 14:25

Fora je sto bi Amar sa parama koje su ulozene u **** Tuzlu uzeo **** titulu bez vecih problema,ali bukvalno titulu bez srkleta..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 08 dec 2020, 14:27

Necu vise ali se tako iznerviram da bi sve polupao ,koliko nas je sjebalo NIKOM TE NEDAMO i KLASA RADNICKA i kakva je sve ideja bila ko ne zna sretan je .Dejan Vam moze isto potvrditi jer je u jednoj kafani van BIH cuo to isto sasvim slucajno i jos par puta brat se svugdje pojavi :D
Zato malo ukljucimo mozak prije nego sve popljujemo ali ako ne zelimo onda treba biti realna i prihvatiti ovo a ne **** ljudima majku jer smo drugi
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 08 dec 2020, 14:29, ukupno mijenjano 1 put.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 08 dec 2020, 14:28

VeteranSA je napisao/la:
07 dec 2020, 20:07
Izvinjavam se, ja mislim malo drukčije. I smatram da je baš zbog toga Amar kriv. Imao je priliku da Lendrića proda ljetos, nije htio. Iako smo i tada kokuzi bili i pare su nam trebale. Umjesto toga ostavio nezadovoljnog igrača koji igra preko k.urca, a proda Dadu koji je nosio igru na sredini terena.
Iako je ufuran u tu managersku priču, fulao je Amar i loše procjenjivao, u svim svojim mandatima i pri dovođenju i pri prodaji igrača.
Moje mišljenje. I molim sve da mi ne spominju autobuse igrača koji su dolazili prije Amara, jesu, i tu je bilo fula ko u priči, da to ne bi bio odgovor...
Ma nije stvar u Lendriću brate, promašio je Lendrić tri i još su bile tri šanse koje nije promašio Lendrić.

Za njegovu prodaju se slažem, možda nas je sve zavarao na pripremama ali definitivno smo ga trebali prodati iako smo svi u tom trenutku željeli da on ostane. Bože moj, dešavaju se takvi propusti.

Naravno da je Amar fulao, i on je običan čovjek koji može pogriješiti, ali kada uzmeš omjer količine igrača koju je Amar dovodio, novca koji je klub na njih trošio, mislim da je Amar izvukao maksimum maksimuma iz dovođenja igrača, ne samo u ovom mandatu nego generalno govorim.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 08 dec 2020, 14:28

delinjo je napisao/la:
08 dec 2020, 14:18
ma koga boli **** sta navijaci hoce,ne moze ulica voditi klub
Naravno. Sve se mora profesionalizirati. Navijači trebaju klubu, ali na svoj drugi način.
Svakako ako bude bilo i promilšanse da se ova saradnja ostvari, iskreno bilo bi dobro, ali i dalje se slažem sa @LjoZee grupacija ljudi sa novcem i vizijom, ma ko to bio, i bez miješanja u rad segmenata.

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 08 dec 2020, 14:29

Imali smo mi ljude s parama pa nam nije pasalo
:lolno:
💩💩

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 08 dec 2020, 14:30

Goosman je napisao/la:
08 dec 2020, 14:29
koji ljudi su imali pare ? znas li koliko je Misimovic dao para Zelji ? nelupaj gluposti molim te svaki fening svoj je vratio
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 08 dec 2020, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 dec 2020, 14:30

Admir74 je napisao/la:
08 dec 2020, 14:28
delinjo je napisao/la:
08 dec 2020, 14:18
ma koga boli **** sta navijaci hoce,ne moze ulica voditi klub
Naravno. Sve se mora profesionalizirati. Navijači trebaju klubu, ali na svoj drugi način.
Svakako ako bude bilo i promilšanse da se ova saradnja ostvari, iskreno bilo bi dobro, ali i dalje se slažem sa @LjoZee grupacija ljudi sa novcem i vizijom, ma ko to bio, i bez miješanja u rad segmenata.
To samo treba biti transparentno zbog naviajca i to je sve sto navijace treba zanimati,znaci osoba xy je ulozila toliko i toliko,uzimat ce profit od toga i toga toliko i toliko...potpisi ,stavi pecat i idemo u nove pobjede.

E cuj Misimovic imao pare,pa taj Azmiru ne moze kopacke cistiti :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 08 dec 2020, 14:31

Goosman je napisao/la:
Nadam se da ćemo na greškama naučiti, svi.

I hajde nemojte da sada krene rasprava Miske i to. Hvala svakome na svemu. dalje moramo ZAJEDNO! Samo tako.

Goosman
Kontakt:

Post Postao/la Goosman » 08 dec 2020, 14:32

KANA je napisao/la:
08 dec 2020, 14:30
Goosman je napisao/la:
koji ljudi su imali pare ? znas li koliko je Misimovic dao para Zelji ? nelupaj gluposti molim te svaki fening svoj je vratio
Sarkazam.
Samo opušteno.
💩💩

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 dec 2020, 14:33

Dela i Kana se upalili ne znaju ni ironiju prepoznati :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 dec 2020, 14:34

Ma sta mi rade ovi nasi polovnjaci dobro pa se znam jos uvijek logovati an forum.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 08 dec 2020, 14:36

KANA je napisao/la:
08 dec 2020, 13:34
BeHighirly je napisao/la:
08 dec 2020, 13:22
Robust je napisao/la:
08 dec 2020, 13:20
ionako igramo kao sise jos nam samo fali prva sisa plbih da budemo u kompletu hahahahah 😂😂😂
To si upravu :mrgreen:

Definitivno bi bili cirkuzanti broj 1 u drzavi...
Kakvo debilno razmisljanje :facepalm: sto bi bili cirkuzanti? Frajer je za Tri godine skoro 10 miliona gurnuo u slobodu ,prije deset dana Sam cuo za Husica ali nista konkretno.Utrpani Tan nije cirkus vec je amidja I dresovi se pravili a bruka je da nas covjek koji je uspio I stvorio pare ulaze u BIH fudbal .Ovo je ono nase mahalsko razmiljanje , zato I jesmo u kurcu .Meni prvo sto je Palo na pamet da si Amar I Husic napravili opasan posao ,da bi mogli cak City koristiti kao B Tim .lupam glupost .... stvarno mi nije jasno kako glupo razmisljamo
Sta je sad ne valjaju husiceve pare.Frajer je potrosio vise para u slobodu i city nego vijetnamci u sarajevo.Jedina je razlika sto sarajevo moze od sponzora vise navuci.Covjek doveo trenera koji je bio treci na svjetskom da trenira ekipu u federalnoj ligi.I realno da bi dobar igrac igrao u tuzli moras ga vise platiti nego zeljo.Prozivaju ga ljudi iz fudbala u BiH koji nece na tv vidjeti para koliko je Husic zaradio.

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 08 dec 2020, 14:36

Za Husica znam da je budaletina i ludjak.
Prvo toliko pare skrsiti u one projekte u Tuzli.
Drugo, lik je otpustio trenera jer je rekao da je sudija trebao svirati penal za Sarajevo.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 dec 2020, 14:41

E takav nama i treba :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 08 dec 2020, 14:42

timpramosavePla je napisao/la:
08 dec 2020, 14:36
Za Husica znam da je budaletina i ludjak.
Prvo toliko pare skrsiti u one projekte u Tuzli.
Drugo, lik je otpustio trenera jer je rekao da je sudija trebao svirati penal za Sarajevo.
Daleko od toga da je ludak samo je malo vise twmperamentan.Prije svega posten covjek.Sam Crnkic je izjavio da nije vidio postenijeg covjeka u zivotu.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 08 dec 2020, 14:42

LjoZee je napisao/la:
08 dec 2020, 14:33
ma brate iznerviram se :damn: ali znam da bruku nasih navijaca tako razmisljaju ta ce on seljacina ....itd ne prilici to nama
JADA I BIJEDE mi je pun **** ,sto gledamo ovakog Veselog zato sto je imao extra ponudu od Husica i nismo ga pustili :puke:
moramo prihvatiti neke stvari brate 21 vijek je nema vise nazalost nekih vrijednosti sve su pare i nista drugo .Dok to ne skontamo sve ce nam biti gore i gore ,ovo sad je beton i ovih 6 bodova biti ce 20 ako nastavimo ovo

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 dec 2020, 14:49

Znas li koliko Zeljo ima navijaca, simpatizera? Kad bi se slusalo misljenje svakog od nas ne bismo do kraja zivota uopste stigli da saslusamo, a ne da radimo po tome. Evo i ovdje nas se javilo preko 10 u zadnjih pola sata pa razlicito, a ne da uzmes u obzir vecu grupu ljudi. Ima Skupstina koja ce se zakaziti vec jednom nadam se i neka mijenjaju nesto. Ako odu na stetu kluba svjesno nek znaju da im se halalit nece.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 08 dec 2020, 14:53

KANA je napisao/la:
08 dec 2020, 14:42
LjoZee je napisao/la:
08 dec 2020, 14:33
ma brate iznerviram se :damn: ali znam da bruku nasih navijaca tako razmisljaju ta ce on seljacina ....itd ne prilici to nama
JADA I BIJEDE mi je pun **** ,sto gledamo ovakog Veselog zato sto je imao extra ponudu od Husica i nismo ga pustili :puke:
moramo prihvatiti neke stvari brate 21 vijek je nema vise nazalost nekih vrijednosti sve su pare i nista drugo .Dok to ne skontamo sve ce nam biti gore i gore ,ovo sad je beton i ovih 6 bodova biti ce 20 ako nastavimo ovo
Cuj covjek seljacina a frajer ima firmu od 700 zaposlenih u Americi.Neka neko pokusa dovesti prvotimca Tuzle u drugi klub pa ces vidjeti koliko je covjek jak.Amar je sam rekao dok je nas trenirao Petrovic da mu je covjek nudio nevjirovatnu cifru da preuzme Tuzlu.Bolje Cenana vratiti on je pun ko sipak

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 dec 2020, 14:56

Covjek ima pare i to velike pare i tu prica treba zavrsiti,ako Veseli fuli 3 zicera i vidis da se sprda ,on ga moze nabiti nogom i dovesti 5 puta boljeg a istom zavrsiti karijeru.Kad imas novac imas i vecu mogucnost da pravis i sklapas po svom ukusu,od trenera,op do prvog tima,neces u toj situaciji lizati Koldzi **** za pisljivih 100 milja kad taj isti Azmir moze kupiti i Koldzu i njegovu opstinu.
VOLIM ZELJEZNICAR!!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 08 dec 2020, 14:57

LjoZee je napisao/la:
08 dec 2020, 14:49
Znas li koliko Zeljo ima navijaca, simpatizera? Kad bi se slusalo misljenje svakog od nas ne bismo do kraja zivota uopste stigli da saslusamo, a ne da radimo po tome. Evo i ovdje nas se javilo preko 10 u zadnjih pola sata pa razlicito, a ne da uzmes u obzir vecu grupu ljudi. Ima Skupstina koja ce se zakaziti vec jednom nadam se i neka mijenjaju nesto. Ako odu na stetu kluba svjesno nek znaju da im se halalit nece.
brate nisam mislio na obicne navijace ,nego znam otprilike kako grupa razmislja (Nema prodaje) i ova furka Klasa Radnicka
nismo mi problem .Nazalost sad smo malo podijeljeni pa ima i dusmanluka i prica ce uvijek biti ,kad se svasta pricalo za Djubura(prodati ce nas ,zavaliti ,namjerno se rusi klub ...itd) koji je zivio Zeljeznicar pa jel realno da neko koji je volio kao MI ZELJEZNICAR je htio to :crazy: zadnji ovaj pokusaj koji je bio Hilmo pa se sve diglo a uopste ljudi nisu znali pozadinu kako je to sve trebalo biti i sjebali dobru pricu-

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 14 gostiju.