Kakvi razlozi, svaka cast

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Kakvi razlozi, svaka cast
Sta ocekivati od nekog covjeka koji prevari svoju zarucnicu (Docovu kcerku lol) sa nekom striperkom, koju kasnije ozeni. Samo u Americi u pm.
Bukvalno se može pročitati kako mu je bolje tražiti trejd, da nema ambicije za titulu i slično, a ne da mu se čestita za lojalnostOldFashioned je napisao/la: ↑08 dec 2020, 12:51Lillard definitivno igrač za primjer danas.
Kad vidiš da lika čak i kritikuju jer ne miče iz Portlanda i želi u svom prajmu karijere da pokuša nešto u tom klubu, jasno je onda da se takav igrač mora cijeniti.
Sve postalo normalno, zato i jeste nenormalno.Azpi je napisao/la: ↑08 dec 2020, 13:37Bukvalno se može pročitati kako mu je bolje tražiti trejd, da nema ambicije za titulu i slično, a ne da mu se čestita za lojalnostOldFashioned je napisao/la: ↑08 dec 2020, 12:51Lillard definitivno igrač za primjer danas.
Kad vidiš da lika čak i kritikuju jer ne miče iz Portlanda i želi u svom prajmu karijere da pokuša nešto u tom klubu, jasno je onda da se takav igrač mora cijeniti.
Jednostavno nekako se promjenilo razmišljanje pogotovo novijih generacija gdje ono je normalno ići super tim praviti, tražiti trejd, a ne cijeni se dovoljno lojalnost![]()
Nije stvar u tome sto je egomanijak, nego Jordan je volio i da cuga jos dok je igrao, a o kocki da ne pricamo. Ali covjek je takav fenomen da kad zakoraci na teren, niko mu ne moze nista. Kobe je bio dzukela prema saigracima i prema protivnicima, ali van terena je bio savrsenstvo. Magic je bio seksualni manijak, a ja licno mislim da mu ni muskarci nisu mrski... Tako da ce se uvijek za genijalne kosarkase vezati price.
Kobe je bio sebični debil i većina suigrača ga nije gotivila , dok je kod LeBrona obrnuto ...OldFashioned je napisao/la: ↑08 dec 2020, 13:48Miješate kruške i jabuke i to sa desertom zvanim dvostruki standard.
Kobe nije uzor jer je tražio od svakog igrača da piša krv na terenu i imao nevjerovatan natjecateljski duh, a LeBron je eto uzor jer dobro trejduje vlastite igrače i flopa na terenu.
Ne postoji veca sramota od toga da te zena vara. Bolje je cak biti i silovatelj ko Kobe.OldFashioned je napisao/la: ↑08 dec 2020, 13:14Nije uzor jer ga žena vara, aha
Kakav bi tek uzor bio da on vara ženu![]()
Kobeya nisu gotivili dok su igrali s njim i poslije tog perioda su ga zagotivili.bombaysaphire je napisao/la: ↑08 dec 2020, 13:59Kobe je bio sebični debil i većina suigrača ga nije gotivila , dok je kod LeBrona obrnuto ...OldFashioned je napisao/la: ↑08 dec 2020, 13:48Miješate kruške i jabuke i to sa desertom zvanim dvostruki standard.
Kobe nije uzor jer je tražio od svakog igrača da piša krv na terenu i imao nevjerovatan natjecateljski duh, a LeBron je eto uzor jer dobro trejduje vlastite igrače i flopa na terenu.
Upravo tako.Ustvari, nikad o tome nisam ni razmisljao navijajuci za SA 25+ godina.Tim ispred svega.
Bron je onaj klasicni fake nice guy. I ja ga dugo nisam skuzio ali kako sam stariji i iskusniji postalo mi je jasno.BosniaBoston je napisao/la: ↑08 dec 2020, 14:02Kobeya nisu gotivili dok su igrali s njim i poslije tog perioda su ga zagotivili.bombaysaphire je napisao/la: ↑08 dec 2020, 13:59Kobe je bio sebični debil i većina suigrača ga nije gotivila , dok je kod LeBrona obrnuto ...OldFashioned je napisao/la: ↑08 dec 2020, 13:48Miješate kruške i jabuke i to sa desertom zvanim dvostruki standard.
Lebrona gotive dok igraju s njim i poslije ga zamrze
Prvo sam mislio da se šališ, sad mi je jasno da si ozbiljan.Justin je napisao/la: ↑08 dec 2020, 14:00Ne postoji veca sramota od toga da te zena vara. Bolje je cak biti i silovatelj ko Kobe.OldFashioned je napisao/la: ↑08 dec 2020, 13:14Nije uzor jer ga žena vara, aha
Kakav bi tek uzor bio da on vara ženu![]()
Da, siguran sam da ga gotive svi oni jarani koje je trejdovao.bombaysaphire je napisao/la: ↑08 dec 2020, 13:59Kobe je bio sebični debil i većina suigrača ga nije gotivila , dok je kod LeBrona obrnuto ...OldFashioned je napisao/la: ↑08 dec 2020, 13:48Miješate kruške i jabuke i to sa desertom zvanim dvostruki standard.
Lillard je dobar.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.