Predsjednik Tuzla Cityja Azmir Husić u razgovoru za “****” otkrio je kako bi u redove svog kluba rado doveo Mladena Veselinovića iz Željezničara.
“Kada je u pitanju Željo, kod nas ima mjesta Mladen Veselinović. U njega vjerujem, doveo sam ga svojevremeno u Slobodu i vratio ga u bh. fudbal. Ne bih bježao od njega da ga dovedem i da bude dio Tuzla Cityja. Sigurno ima tu dobrih momaka.”
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne podržavam dolazak Husića
braco je napisao/la: ↑08 dec 2020, 13:49Ne podržavam dolazak Husića
Predsjednik Tuzla Cityja Azmir Husić u razgovoru za “****” otkrio je kako bi u redove svog kluba rado doveo Mladena Veselinovića iz Željezničara.
“Kada je u pitanju Željo, kod nas ima mjesta Mladen Veselinović. U njega vjerujem, doveo sam ga svojevremeno u Slobodu i vratio ga u bh. fudbal. Ne bih bježao od njega da ga dovedem i da bude dio Tuzla Cityja. Sigurno ima tu dobrih momaka.”

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Novac nam treba a da uz to ostanemo Željo, a sa Azmirom i Osimom bi to bilo izvodivo.
To je moj komentar.
To je moj komentar.
-
- Kontakt:
Da nam sa Azmirom ne bude kao Boysima sa Mamicem 

“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Ali kakav mozak nasih ljudiDejan1921 je napisao/la: ↑08 dec 2020, 13:42Mi smo ti moj bracuka ko oni lokalci ispred granapa što sjede i ismijavaju svakog ko prodje. I onda nakon 10 godina svi ti koje su ismijavali su se i poženili, dobili djecu, imaju poslove a oni i dalje sjede i cuclaju klipu.KANA je napisao/la: ↑08 dec 2020, 13:34Kakvo debilno razmisljanjeBeHighirly je napisao/la: ↑08 dec 2020, 13:22
To si upravu![]()
Definitivno bi bili cirkuzanti broj 1 u drzavi...sto bi bili cirkuzanti? Frajer je za Tri godine skoro 10 miliona gurnuo u slobodu ,prije deset dana Sam cuo za Husica ali nista konkretno.Utrpani Tan nije cirkus vec je amidja I dresovi se pravili a bruka je da nas covjek koji je uspio I stvorio pare ulaze u BIH fudbal .Ovo je ono nase mahalsko razmiljanje , zato I jesmo u kurcu .Meni prvo sto je Palo na pamet da si Amar I Husic napravili opasan posao ,da bi mogli cak City koristiti kao B Tim .lupam glupost .... stvarno mi nije jasno kako glupo razmisljamo

Zadnja izmjena: KANA, dana/u 08 dec 2020, 13:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Kamo sreće. Press prije tekmi Osim i Azmir

M buraz nebi ja nikog nista ni pitao ,boli me **** ko podrzava ko ne podrzava ,promjeni statut omoguci ljudima sa parama da ulazu i da imaju interes od toga svega i vozdrabraco je napisao/la: ↑08 dec 2020, 13:49Ne podržavam dolazak Husića
Husic je stvorio dojam o sebi takav jer puno ulaze i ulagao je u Slobodu i TC, a nista dobio nije. I onda vjerovatno ga to frustrira i reaguje na sve i svasta jer smatra da su drugi krivi. Velike pare je skrsio ni za sta, sto se tice TC posebno. U Slobodi je bar imao navijace, atmosferu neku. Mada, preveliki smo mi zalogaj za jednog covjeka iz BiH s obzirom sta sve ide uz nas klub. Nije to samo prvi tim. Grupa ljudi sa parama vec je moguca opcija.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ne bi bilo lose, sve se da urediti. Npr Husic dovede Bradonjica, Hirosa ili nekog igraca nebitno, finansijski rijesi situaciju, a od eventualne prodaje ima 50% ili tako nesto. Dobro njemu dobro klubu. Bila je slicna prica i prije.
Opcija koja je prihvatljiva.
Opcija koja je prihvatljiva.
Cuva Bog Zelju svog!
Citam i ne vjerujem moj Kana,lik jedan od rijetkih koji ulaze pare u ovo smece od fudbala u nasoj drzavi..kako tako ali ga ulaze...KANA je napisao/la: ↑08 dec 2020, 13:34Kakvo debilno razmisljanjeBeHighirly je napisao/la: ↑08 dec 2020, 13:22To si upravu![]()
Definitivno bi bili cirkuzanti broj 1 u drzavi...sto bi bili cirkuzanti? Frajer je za Tri godine skoro 10 miliona gurnuo u slobodu ,prije deset dana Sam cuo za Husica ali nista konkretno.Utrpani Tan nije cirkus vec je amidja I dresovi se pravili a bruka je da nas covjek koji je uspio I stvorio pare ulaze u BIH fudbal .Ovo je ono nase mahalsko razmiljanje , zato I jesmo u kurcu .Meni prvo sto je Palo na pamet da si Amar I Husic napravili opasan posao ,da bi mogli cak City koristiti kao B Tim .lupam glupost .... stvarno mi nije jasno kako glupo razmisljamo
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
ma vjerujem bruda kunem ti se zaostali ali totalno,pokazao sam SMS poruku Dejan-u gdje dva igraca City koja su usla sa klupe protiv nas imaju veca primanja nego nas prvi tim ali MI SMO ZELJO nemoze a 25 godina moljakamo za besplaten sistematske preglede i neke jadne sponzoredelinjo je napisao/la: ↑08 dec 2020, 14:01Citam i ne vjerujem moj Kana,lik jedan od rijetkih koji ulaze pare u ovo smece od fudbala u nasoj drzavi..kako tako ali ga ulaze...KANA je napisao/la: ↑08 dec 2020, 13:34Kakvo debilno razmisljanjeBeHighirly je napisao/la: ↑08 dec 2020, 13:22
To si upravu![]()
Ma ako ima sanse moliti covjeka i popusiti mu vjeruj,sve je bolje od ovog trenugnog stanja...ja neke ljude ne mogu shvatiti sda ovom patetikom ,ostali su jos u vremenu Videotona ,nemam drugog objasnjenjaKANA je napisao/la: ↑08 dec 2020, 14:04ma vjerujem bruda kunem ti se zaostali ali totalno,pokazao sam SMS poruku Dejan-u gdje dva igraca City koja su usla sa klupe protiv nas imaju veca primanja nego nas prvi tim ali MI SMO ZELJO nemoze a 25 godina moljakamo za besplaten sistematske preglede i neke jadne sponzoredelinjo je napisao/la: ↑08 dec 2020, 14:01Citam i ne vjerujem moj Kana,lik jedan od rijetkih koji ulaze pare u ovo smece od fudbala u nasoj drzavi..kako tako ali ga ulaze...KANA je napisao/la: ↑08 dec 2020, 13:34
Kakvo debilno razmisljanjesto bi bili cirkuzanti? Frajer je za Tri godine skoro 10 miliona gurnuo u slobodu ,prije deset dana Sam cuo za Husica ali nista konkretno.Utrpani Tan nije cirkus vec je amidja I dresovi se pravili a bruka je da nas covjek koji je uspio I stvorio pare ulaze u BIH fudbal .Ovo je ono nase mahalsko razmiljanje , zato I jesmo u kurcu .Meni prvo sto je Palo na pamet da si Amar I Husic napravili opasan posao ,da bi mogli cak City koristiti kao B Tim .lupam glupost .... stvarno mi nije jasno kako glupo razmisljamo

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
e bas tako ili doba Dimitrija ,boli me **** za Husica da ne bude da nesto forsiram ovu pricu ali nemoj da smo dvolicni Klasa Radnicka i onda kad izgubimo **** svima mater , evo frustrirani smo sto nam pitari bjeze 6 bodova a da Brko ima njihov budjet a oni nas pa 20 bodova bi bilo ali hladno ,isfurala bi nam liga kao zadnjo put pa na proslavi 6 hiljada doslodelinjo je napisao/la: ↑08 dec 2020, 14:06Ma ako ima sanse moliti covjeka i popusiti mu vjeruj,sve je bolje od ovog trenugnog stanja...ja neke ljude ne mogu shvatiti sda ovom patetikom ,ostali su jos u vremenu Videotona ,nemam drugog objasnjenjaKANA je napisao/la: ↑08 dec 2020, 14:04ma vjerujem bruda kunem ti se zaostali ali totalno,pokazao sam SMS poruku Dejan-u gdje dva igraca City koja su usla sa klupe protiv nas imaju veca primanja nego nas prvi tim ali MI SMO ZELJO nemoze a 25 godina moljakamo za besplaten sistematske preglede i neke jadne sponzore![]()
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ma sramota je samo 6 milja da bude taman uzeli 30 puta zaredom. Sad ce ovo pitarima vjerovatno bit 3. uzastupna i ko da gledam bit ce opet puno ispred vjecne vatre i 2 dana ce slavit
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Opušti se maco, samo se zezam za Veselog.KANA je napisao/la: ↑08 dec 2020, 13:56M buraz nebi ja nikog nista ni pitao ,boli me **** ko podrzava ko ne podrzava ,promjeni statut omoguci ljudima sa parama da ulazu i da imaju interes od toga svega i vozdrabraco je napisao/la: ↑08 dec 2020, 13:49Ne podržavam dolazak Husića

Nije Husic valjda budala da dodje ovdje, sta treba da on ulozi "milione" a ovamo navijaci Hoce da se pitaju.
Vjerujem kada bi dosao da bi mi u roku 2_3 mjeseca sklopili ekipu za ozbiljne stvari.
Vjerujem kada bi dosao da bi mi u roku 2_3 mjeseca sklopili ekipu za ozbiljne stvari.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Kad je Selimovic bio i ona ideja da imamo KKZ to svi se upalili ,pljacka ,lopov ,preko nas .....ITD a 30 godina nakon rata niko nije pokrenuo pricu da imamo KK i to nikom ne smeta .KKZ bi bila prava prica ,prava promocija grupe ,evo sad ide pauza mogli bi ici furati dvoranu ,dobili bi puno nekih novih navijaca koji nisu ludi za fudbalom ,ma milon razloga ima ZA ali lopov ,nama da uzima pare ....FUJ
ma koga boli **** sta navijaci hoce,ne moze ulica voditi klub
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ovo je bio najluđi prelazni rok ikada, zamisli kakav bi bio s Azmirom

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.