FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

braco
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la braco » 08 dec 2020, 13:49

Ne podržavam dolazak Husića
Predsjednik Tuzla Cityja Azmir Husić u razgovoru za “****” otkrio je kako bi u redove svog kluba rado doveo Mladena Veselinovića iz Željezničara.

“Kada je u pitanju Željo, kod nas ima mjesta Mladen Veselinović. U njega vjerujem, doveo sam ga svojevremeno u Slobodu i vratio ga u bh. fudbal. Ne bih bježao od njega da ga dovedem i da bude dio Tuzla Cityja. Sigurno ima tu dobrih momaka.”

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 dec 2020, 13:49

braco je napisao/la:
08 dec 2020, 13:49
Predsjednik Tuzla Cityja Azmir Husić u razgovoru za “****” otkrio je kako bi u redove svog kluba rado doveo Mladena Veselinovića iz Željezničara.

“Kada je u pitanju Željo, kod nas ima mjesta Mladen Veselinović. U njega vjerujem, doveo sam ga svojevremeno u Slobodu i vratio ga u bh. fudbal. Ne bih bježao od njega da ga dovedem i da bude dio Tuzla Cityja. Sigurno ima tu dobrih momaka.”
:rol: :rol:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 08 dec 2020, 13:50

Novac nam treba a da uz to ostanemo Željo, a sa Azmirom i Osimom bi to bilo izvodivo.

To je moj komentar.

BeHighirly
Kontakt:

Post Postao/la BeHighirly » 08 dec 2020, 13:51

Da nam sa Azmirom ne bude kao Boysima sa Mamicem :mrgreen:
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“

NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA

NO NZS. NO CPS.

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 08 dec 2020, 13:52

Dejan1921 je napisao/la:
08 dec 2020, 13:42
KANA je napisao/la:
08 dec 2020, 13:34
BeHighirly je napisao/la:
08 dec 2020, 13:22

To si upravu :mrgreen:

Definitivno bi bili cirkuzanti broj 1 u drzavi...
Kakvo debilno razmisljanje :facepalm: sto bi bili cirkuzanti? Frajer je za Tri godine skoro 10 miliona gurnuo u slobodu ,prije deset dana Sam cuo za Husica ali nista konkretno.Utrpani Tan nije cirkus vec je amidja I dresovi se pravili a bruka je da nas covjek koji je uspio I stvorio pare ulaze u BIH fudbal .Ovo je ono nase mahalsko razmiljanje , zato I jesmo u kurcu .Meni prvo sto je Palo na pamet da si Amar I Husic napravili opasan posao ,da bi mogli cak City koristiti kao B Tim .lupam glupost .... stvarno mi nije jasno kako glupo razmisljamo
Mi smo ti moj bracuka ko oni lokalci ispred granapa što sjede i ismijavaju svakog ko prodje. I onda nakon 10 godina svi ti koje su ismijavali su se i poženili, dobili djecu, imaju poslove a oni i dalje sjede i cuclaju klipu.
Ali kakav mozak nasih ljudi :damn: boze sacuvaj .Mi smo zaostali ali bas , stid nas naseg covjeka koji je uspjesan :oops: mogu najveci fasisti Englezi i arape pustiti da ih vodi ali ne moze nas covjek Zelju :tokralju: ali sto onda serete kad izgubimo ,kad drugi uzmu Titule stoooo ,furrajte Klasa radnicka i vozdra .Zadnje tekme pitari uzeli satro sampionski mentalitet haha jedan Susic 30 hiljada mjesecna plata ,Fanimo 300 hiljada odsteta kakav crni mentalitet , dok nisu prodali klub sto nisu napravili taj mentalitet vec u 20 godina uzeli jednu Titulu jer se nije ni igralo .
Zadnja izmjena: KANA, dana/u 08 dec 2020, 13:54, ukupno mijenjano 2 puta.

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 08 dec 2020, 13:52

08 dec 2020, 13:51
Da nam sa Azmirom ne bude kao Boysima sa Mamicem :mrgreen:
Kamo sreće. Press prije tekmi Osim i Azmir :rol: :opaopa: :kafa:

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 08 dec 2020, 13:56

braco je napisao/la:

M buraz nebi ja nikog nista ni pitao ,boli me **** ko podrzava ko ne podrzava ,promjeni statut omoguci ljudima sa parama da ulazu i da imaju interes od toga svega i vozdra

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 08 dec 2020, 13:57

Husic je stvorio dojam o sebi takav jer puno ulaze i ulagao je u Slobodu i TC, a nista dobio nije. I onda vjerovatno ga to frustrira i reaguje na sve i svasta jer smatra da su drugi krivi. Velike pare je skrsio ni za sta, sto se tice TC posebno. U Slobodi je bar imao navijace, atmosferu neku. Mada, preveliki smo mi zalogaj za jednog covjeka iz BiH s obzirom sta sve ide uz nas klub. Nije to samo prvi tim. Grupa ljudi sa parama vec je moguca opcija.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 08 dec 2020, 13:58

Ne bi bilo lose, sve se da urediti. Npr Husic dovede Bradonjica, Hirosa ili nekog igraca nebitno, finansijski rijesi situaciju, a od eventualne prodaje ima 50% ili tako nesto. Dobro njemu dobro klubu. Bila je slicna prica i prije.
Opcija koja je prihvatljiva.
Cuva Bog Zelju svog!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 dec 2020, 14:01

KANA je napisao/la:
Robust je napisao/la:
08 dec 2020, 13:20
ionako igramo kao sise jos nam samo fali prva sisa plbih da budemo u kompletu hahahahah 😂😂😂

Kakvo debilno razmisljanje :facepalm: sto bi bili cirkuzanti? Frajer je za Tri godine skoro 10 miliona gurnuo u slobodu ,prije deset dana Sam cuo za Husica ali nista konkretno.Utrpani Tan nije cirkus vec je amidja I dresovi se pravili a bruka je da nas covjek koji je uspio I stvorio pare ulaze u BIH fudbal .Ovo je ono nase mahalsko razmiljanje , zato I jesmo u kurcu .Meni prvo sto je Palo na pamet da si Amar I Husic napravili opasan posao ,da bi mogli cak City koristiti kao B Tim .lupam glupost .... stvarno mi nije jasno kako glupo razmisljamo
Citam i ne vjerujem moj Kana,lik jedan od rijetkih koji ulaze pare u ovo smece od fudbala u nasoj drzavi..kako tako ali ga ulaze...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 08 dec 2020, 14:04

delinjo je napisao/la:
08 dec 2020, 14:01
KANA je napisao/la:

Citam i ne vjerujem moj Kana,lik jedan od rijetkih koji ulaze pare u ovo smece od fudbala u nasoj drzavi..kako tako ali ga ulaze...
ma vjerujem bruda kunem ti se zaostali ali totalno,pokazao sam SMS poruku Dejan-u gdje dva igraca City koja su usla sa klupe protiv nas imaju veca primanja nego nas prvi tim ali MI SMO ZELJO nemoze a 25 godina moljakamo za besplaten sistematske preglede i neke jadne sponzore

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 dec 2020, 14:06

KANA je napisao/la:
08 dec 2020, 14:04
delinjo je napisao/la:
KANA je napisao/la:

ma vjerujem bruda kunem ti se zaostali ali totalno,pokazao sam SMS poruku Dejan-u gdje dva igraca City koja su usla sa klupe protiv nas imaju veca primanja nego nas prvi tim ali MI SMO ZELJO nemoze a 25 godina moljakamo za besplaten sistematske preglede i neke jadne sponzore
Ma ako ima sanse moliti covjeka i popusiti mu vjeruj,sve je bolje od ovog trenugnog stanja...ja neke ljude ne mogu shvatiti sda ovom patetikom ,ostali su jos u vremenu Videotona ,nemam drugog objasnjenja :mrgreen:
VOLIM ZELJEZNICAR!!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 08 dec 2020, 14:10

delinjo je napisao/la:
08 dec 2020, 14:06
KANA je napisao/la:
08 dec 2020, 14:04
delinjo je napisao/la:

Ma ako ima sanse moliti covjeka i popusiti mu vjeruj,sve je bolje od ovog trenugnog stanja...ja neke ljude ne mogu shvatiti sda ovom patetikom ,ostali su jos u vremenu Videotona ,nemam drugog objasnjenja :mrgreen:
e bas tako ili doba Dimitrija ,boli me **** za Husica da ne bude da nesto forsiram ovu pricu ali nemoj da smo dvolicni Klasa Radnicka i onda kad izgubimo **** svima mater , evo frustrirani smo sto nam pitari bjeze 6 bodova a da Brko ima njihov budjet a oni nas pa 20 bodova bi bilo ali hladno ,isfurala bi nam liga kao zadnjo put pa na proslavi 6 hiljada doslo

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 08 dec 2020, 14:13

Ma sramota je samo 6 milja da bude taman uzeli 30 puta zaredom. Sad ce ovo pitarima vjerovatno bit 3. uzastupna i ko da gledam bit ce opet puno ispred vjecne vatre i 2 dana ce slavit
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 08 dec 2020, 14:14

KANA je napisao/la:
08 dec 2020, 13:56
braco je napisao/la:

M buraz nebi ja nikog nista ni pitao ,boli me **** ko podrzava ko ne podrzava ,promjeni statut omoguci ljudima sa parama da ulazu i da imaju interes od toga svega i vozdra
Opušti se maco, samo se zezam za Veselog. :mrgreen:

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 08 dec 2020, 14:15

Nije Husic valjda budala da dodje ovdje, sta treba da on ulozi "milione" a ovamo navijaci Hoce da se pitaju.

Vjerujem kada bi dosao da bi mi u roku 2_3 mjeseca sklopili ekipu za ozbiljne stvari.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 08 dec 2020, 14:16

Kad je Selimovic bio i ona ideja da imamo KKZ to svi se upalili ,pljacka ,lopov ,preko nas .....ITD a 30 godina nakon rata niko nije pokrenuo pricu da imamo KK i to nikom ne smeta .KKZ bi bila prava prica ,prava promocija grupe ,evo sad ide pauza mogli bi ici furati dvoranu ,dobili bi puno nekih novih navijaca koji nisu ludi za fudbalom ,ma milon razloga ima ZA ali lopov ,nama da uzima pare ....FUJ

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 08 dec 2020, 14:18

ma koga boli **** sta navijaci hoce,ne moze ulica voditi klub
VOLIM ZELJEZNICAR!!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 08 dec 2020, 14:19

WOLF20 je napisao/la:
08 dec 2020, 14:15
Nije Husic valjda budala da dodje ovdje, sta treba da on ulozi "milione" a ovamo navijaci Hoce da se pitaju.

Vjerujem kada bi dosao da bi mi u roku 2_3 mjeseca sklopili ekipu za ozbiljne stvari.
Ovo je bio najluđi prelazni rok ikada, zamisli kakav bi bio s Azmirom :mrgreen:

slika

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 08 dec 2020, 14:20

braco je napisao/la:
08 dec 2020, 14:14
KANA je napisao/la:
08 dec 2020, 13:56
braco je napisao/la:

Opušti se maco, samo se zezam za Veselog. :mrgreen:
ma govorim generalno ,nego sam se nadovezao na pricu ko podrzava ,boli me **** ko podrzava ponavljam nebih nikog ni pitao .Svi ti bi dosli i na proslavu i na tekme protiv Celtica ,Dinama ......

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: COYGBiH i 7 gostiju.