@delinjo ne stigoh odmah odgovoriti pa evo preskacemo stranice haha

. Iskreno, ne znam sta vise ocekivati, ocito da u vecini tekmi fulimo i taktiku i postavu pa se vadimo na poluvremenu. Spora smo ekipa nazalost, sa nekim pokusajima od krila koji vole peglat loptu i ko Nikola Nikic svojevremeno pogled u loptu i ne vide nista vise. Ali hajde, struka ih zna najbolje, nadati se da ce na tom polju biti bolje.
Druga prica je psiha. I kad smo najgori bili poslije rata, kuci smo jedva koji bod prosipali, iako je tad citava liga bila pretezno domacinska, a da ne pricamo o godinama kad smo harali. Grbavica nam je postala teret i to "moranje" na domacem terenu nas ubije. Plus motivacija kod svih nasih protivnika kad igraju sa nama, jos otlad imamo nlvi teren, ljudi dodju na normalan teren jednom ili ako imaju srece dvaput u sezoni i normalno da ce odigrat najbolje sto znaju. Nemamo vise te furioznosti, nismo glavni gdje bi trebali biti, nema vise da je utakmica rijesena nakon prvog poluvremena, i mnogo je veci uticaj sa tog psiholoskog aspekta.
Pritisak je velik, 100 godina kluba, svi smo jos prosle sezone i prije korone govorili da se ove sezone treba uzeti titula pa cak i dupla, a prvo sto nas je korona sjebala, mada sumnjam da bi puno drugacije bilo i da je nije bilo, negdje bi mi to ispustili na najglupljoj tekmi, i ovo nije podcjenjivanje ni crnjacenje, nije ni Amar toliko jak da udje svima u glavu i gotova prica. Dodavsi sve probleme mimo terena, mi stvarno moramo biti zadovoljni trenutnim stanjem i nastojati da ne grohnemo vise. Oni gore imaju sve, Nam pumpa lovu redovno, imaju ekipu na okupu sezonu duze od nas i pojacavali su se ciljano i postepeno, 2 titule u 2 sezone i najnormalniji napredak jednog kluba. Da su oni imalo slabiji nego sto jesu ili da mi nemamo tu kocnicu kad igramo kuci, bili bi hladno prvi. Ovako nek prodje polusezona kako prodje, pa trazit rjesenja, a to ostaje upravi. Nesto se mora promijeniti. Neprijatelji kluba su nadam se vec dovoljno daleko da ne mogu imati neki veci uticaj. Ako se bude moglo u drugom dijelu na stadion, to bi bio fin plus za nas. Ne odmagati nego pomagati. VTZ!