Samo ti piši, kakav peh. Nama su navijači peh - dijele se u nekakve tabore, pljulju po ovome ili onome - a uvijek zaborave na našeg Želju. Samo Ž! Neka najavi ako mu je to merak - i neka propadne ako treba tako biti. Bolje probati nego pametovati. Bravo momak, svaka čast! Samo tako nastavi! Jedan od hiljadu pokušaja će uspjeti - ali vjerujem kada uspije - to će biti to.Dejan1921 je napisao/la: ↑07 dec 2020, 19:48Bracika moj tebi svaka cast na svemu sto radis, ali bolje je da nista ne pricas jer ja koliko pratim ovaj forum nikad nista se nije desilo od onog sto govoris. Cisto zbog peha nekog trebao bi prestati ista najavljivati. Opet ti ponavljam svaka ti cast na svemu sto radis oko kluba, ali bolje bez ikakvih najavaAdmir74 je napisao/la: ↑07 dec 2020, 19:38Mislim da bi pojedinci trebali pripaziti na izražavanje. I sve dok u tom tonu pišete, neću vam odgovarati niti učestvovati u raspravi. Bitno je da vi znate sve, ali preko tastature. Ako nemate šta pametno za reći i kao kontra argument ili informaciju, nemojte niti pisati ništa. Prošli put na puzi sam rekao određene stvari, koje su bile jako blizu ralizacije, ali se " Nikom te ne damo" ispriječilo. Lično sam učestvovao u dovođenju jedne grupacije u klub na pregovore oko ulaganja, ali neka bitnije je *****po forumu.
Živili.
Samo se nadam da neće neki "željovac" to obustaviti, zaustaviti i slično.