Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Burberry46
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Pogback
Kad vidis nas vezni red Pogba bi bio veliko pojacanje
Kad vidis nas vezni red Pogba bi bio veliko pojacanje
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pogba 

- IlCapitano
- Kontakt:
Neka posudba s otkupom na ljeto bi bila idealna. Još Locatellija samo i to je drugi svijet u odnosu na ovo sad.
McKennie-Locatelli-Pogba

McKennie-Locatelli-Pogba

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Joj seksa ocm.
Ma Dybala za Pogbu idealno za obje strane. Samo sto ova dvojica zele igrat zajedno.IlCapitano je napisao/la: ↑07 dec 2020, 18:51Neka posudba s otkupom na ljeto bi bila idealna. Još Locatellija samo i to je drugi svijet u odnosu na ovo sad.
McKennie-Locatelli-Pogba
![]()
Max Allegri
Onda ne bi vidio de Ligta u Juventusu... upravo je samo zbog Raiole malac zavrsio u Juventusu a mogao je birati ligu i klub... prasac ima najbolje odnose sa Juventusom od svih klubova i to treba maksimalno eksploatisati (uvijek prvo Juventusu nudi svoje igrače)... sta ces za godinu i po kad ti raiola pokuca na vrata sa haalandom za 60mil... bi li ga odbio tada a igrac realno vrijedi barem 40 vise od toga...
Bolje imati raiolu na svojoj strani...
Ako oni retardi iz psga ne produze ugovor sa mbappeom do ljeta ponuditi im dybalu i kes u zamjenu za francuza... msm cisto sumnjam da su toliko glupi ali vrijedi pokusati...
Nisu ludi iz PSG-a. To ti je isto da mijenjas Golfa keca za sesticu.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Real isto hoce Pogbu..ne ide ni njima nas najbolje ove sezone...a oni imaju za nenormalnu platu...
Ako iskoristimo "dobre" odnose sa onim lopovom...dodji sinko nazad, da procvjetas ko Morata..
Ako iskoristimo "dobre" odnose sa onim lopovom...dodji sinko nazad, da procvjetas ko Morata..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Ti vazda doneses radosne vijesti sa sasobom.. mislim ovo za Pogbaback

Dobro dosao nazad ..
Nema od toga nista, ne lozite se dzaba. 

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Hajmo ovi stariji, sjecate li se gola i eventualno proslave.
Ja da, jer sam skocio sa kauca i glavom udario u luster.

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Sutra opet lagano 3-4 komada od prelose Barce, uz posjet lopte 32%.
- forza_juve
- Kontakt:
Tada sam se kladio sa kolegom po gajbu sarajke bombice, popili skupa ali on platio

❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Koja je ovo sezona? Dokle su dogurali te sezone?
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Buffon na golu i odmor De Ligtu je neka zajebancija. Toliko o tome koliko vjeruju da mogu dobiti 1-3 i da uopce zele i probati. Losa ideja je svakako protiv Barcelone odmarati bilo koga ko ima veze s defanzivom jer koliko god Barca bila očajna može zabiti 2/3 gola.
Bez gledanja, ovo bi mogla biti 2003 i finale s vama ili godina prije.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- forza_juve
- Kontakt:
2003 dogurali do finala i izgubili od Milana na penale
Nedved u polufinalu zabio Real Madridu, otisao do tribina, skinuo dres, dobio karton i propustio finale dok je prije toga Gigi skinuo penal Figu. Ta mi je tekma posebno draga
❤️1946❤️
Kako necu sjecati...
Razbio dzezvu kafe u cosak sobe...
Davids fasovao crveni... Thuram komandovao odbranom kao Komandant Mark pri opsadi tvrđave Iri
Nije Nedved skinuo dres već zbog prekrsaja protiv Reala fasovao žutalja i nije mogao u finalu igrati.
Razbio dzezvu kafe u cosak sobe...

Davids fasovao crveni... Thuram komandovao odbranom kao Komandant Mark pri opsadi tvrđave Iri

Nije Nedved skinuo dres već zbog prekrsaja protiv Reala fasovao žutalja i nije mogao u finalu igrati.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ja gledao s istim jaranom, Barcelonistom, s kojim cu i sutra aBd gledati. Zalayeta mi je u to doba bio jedan od omiljenih igraca, uvijek s klupe i uvijek ispod radara. Radi njega sam ostajao do kasno i gledao Copa Americe gdje je redovno razvaljivao za Urugvaj.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- forza_juve
- Kontakt:
Yebo me svak ja cijelo vrijeme mislio zbog dresa Bgm
A znam tekmu od samog pocetka goloveTrezegola, Del Piera i golcinu Nedveda.
Kako god obe tekme bile da osjedis od straha. U to vrijeme sam od odbrambenih Zambrottu bas gotivio
❤️1946❤️