Naravno da može, kao i svaki ozbiljan trener

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Laportu na izborima nece syebati prica oko Messija, vec ovo:
Joan Laporta o tome kako će uvjeriti Lea Messija na ostanak u klubu:
"Morate biti kreativni. Messi nije vođen novcem. Moramo ga uvjeriti da Barcelona ima konkurentnu momčad koja će biti u stanju ponovno osvojiti Ligu prvaka. To je neophodno za učiniti."
"Učinit ću sve što je potrebno da Messija zadržim u klubu! Ponavljam, on je najbolji na svijetu, a vjerojatno i u historiji. Ono što moramo imati na umu jest to da on voli Barcelonu i to je pokazao mnogo puta. Ugodno mu je u gradu i u klubu."
"Leo i ja imamo odnos uzajamnog poštovanja. On zna da su ispunjene sve ideje koje sam mu predstavio."
"Ronald Koeman zna šta radi i morate mu dati vremena. Stvarno cijenim njegovu hrabrost u smislu toga da vjeruje u mlade igrače i mislim da su igrači motivirani pod njegovim vodstvom."
A bgme u holandiji redovno najbolji igrac
Tesko je glory hunteru shvatiti kad neko STVARNO voli klubNeumjesanTip je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:36Meni je fascinantno da vi i dalje pratite ovo ruglo od kluba...
Možeš ti ljudino prajm Xavija u ovaj sistem ubacit, neće ništa bolji biti od trenutnih veznjaka. To je poenta. Da se ne uopće i ne osvrćemo na to što pišeš da je iscijeđen. Znači dobili bi uhljeba sa velikom platom i četiri godine ugovora u najboljem slučaju.Torres_9 je napisao/la: ↑07 dec 2020, 00:57A bgme u holandiji redovno najbolji igrac![]()
Realno lik je gladijator, 90 min trci u istom ritmu.Jedini veznjak koji je prezivio u veznom redu bez povrede ovaj ludi ritam kod kloppa. Zna dodat prvom do sebe, one mrtve lopte vecinom uzima i itekako zna iznijet loptu i otvorit kontru.
Za vase veznjake de jonga,biskeca i mrlje je xavi/iniesta u jednom![]()
![]()
Jedina mana mu je sto ima mozda jos jednu sezonu fudbala u nogama, klopp ga je previse iscjedio
HAHAHAHAHA, dobro si ti to.Zonked je napisao/la: ↑07 dec 2020, 01:08Tesko je glory hunteru shvatiti kad neko STVARNO voli klubNeumjesanTip je napisao/la: ↑06 dec 2020, 23:36Meni je fascinantno da vi i dalje pratite ovo ruglo od kluba...
Pa kaže čovjek radi u interesu ekipe.Wandelanoite je napisao/la: ↑07 dec 2020, 14:49Evo i novinari pritisli holandsko **** za Pjanica.
Rezultati u LP i Ligi su nebo i zemlja, Pjanke je starter u LP.
On da radi u interesu ekipe nebi kao prvo izostavljo PUIGA! Eto ja kao neko sto je Pjanic-lover, kako bi me pojedini forumasi nazvali, to govorim. Tretiranje Puiga i Pjanica je kriminalno i obadvojica zasluzuju puno, puno vecu minutazu. Ono protiv Cadiza je bila kap koja je prelila casu, ubacuje Pedrija na CDM prije Pjanica (i Puiga).Aspect je napisao/la: ↑07 dec 2020, 14:58Pa kaže čovjek radi u interesu ekipe.Wandelanoite je napisao/la: ↑07 dec 2020, 14:49Evo i novinari pritisli holandsko **** za Pjanica.
Rezultati u LP i Ligi su nebo i zemlja, Pjanke je starter u LP.![]()
Smiješna je to prica "Povrede se desavaju i yebiga sta je tu je"...trebalo se odmah procjeniti i brzo reagovati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.