Vjeruješ brate da mi padne na pamet to često kao opcija. Opaliti komplet reset, uz klub će ostati samo oni najvjerniji, pa polako se dizati, bez ikakvog pritiska. Ja stvarno ne vidim opciju po kojoj mi možemo izaći iz ovoga.delinjo je napisao/la: ↑07 dec 2020, 14:19Da me neko ne shvati pogresno,posebno Deki i Kana ali nekad mislim da je najbolje kljuc u bravu,krenuti od nule i bar u kantonalnoj da pratimo taj fudbal iz ljubavi,nema ba ovo smisla sve se vrtis u krug,eto braco ti je napisao ti svake godine prodajes 3 najbolja igraca i hoces neki trofej,grupnu fazi i pored toga sto prodajes dugovori rastu opet...rupa bez dna bukvalno...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ne vidim drugi nacin,evo nece niko ni da pomogne,a sve i da hoce dosao bi mu jug za vrat jer mi nismo kao na prodaju,sta ces ruke su svezane svima i ostaje jedino ovo ,kljuc u bravu pa lagano...Dejan1921 je napisao/la: ↑07 dec 2020, 14:22Vjeruješ brate da mi padne na pamet to često kao opcija. Opaliti komplet reset, uz klub će ostati samo oni najvjerniji, pa polako se dizati, bez ikakvog pritiska. Ja stvarno ne vidim opciju po kojoj mi možemo izaći iz ovoga.delinjo je napisao/la: ↑07 dec 2020, 14:19Da me neko ne shvati pogresno,posebno Deki i Kana ali nekad mislim da je najbolje kljuc u bravu,krenuti od nule i bar u kantonalnoj da pratimo taj fudbal iz ljubavi,nema ba ovo smisla sve se vrtis u krug,eto braco ti je napisao ti svake godine prodajes 3 najbolja igraca i hoces neki trofej,grupnu fazi i pored toga sto prodajes dugovori rastu opet...rupa bez dna bukvalno...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Slažem se brate moj. Ja prvi bih stao uz to i bio na prvoj utakmici na tribini da podržim to.delinjo je napisao/la: ↑07 dec 2020, 14:23Ne vidim drugi nacin,evo nece niko ni da pomogne,a sve i da hoce dosao bi mu jug za vrat jer mi nismo kao na prodaju,sta ces ruke su svezane svima i ostaje jedino ovo ,kljuc u bravu pa lagano...Dejan1921 je napisao/la: ↑07 dec 2020, 14:22Vjeruješ brate da mi padne na pamet to često kao opcija. Opaliti komplet reset, uz klub će ostati samo oni najvjerniji, pa polako se dizati, bez ikakvog pritiska. Ja stvarno ne vidim opciju po kojoj mi možemo izaći iz ovoga.delinjo je napisao/la: ↑07 dec 2020, 14:19Da me neko ne shvati pogresno,posebno Deki i Kana ali nekad mislim da je najbolje kljuc u bravu,krenuti od nule i bar u kantonalnoj da pratimo taj fudbal iz ljubavi,nema ba ovo smisla sve se vrtis u krug,eto braco ti je napisao ti svake godine prodajes 3 najbolja igraca i hoces neki trofej,grupnu fazi i pored toga sto prodajes dugovori rastu opet...rupa bez dna bukvalno...
Zna li se koliko mi trenutno imamo dugova? Prodati pomocni teren, rijesiti te dugove i biti mirni. Isplatiti igracima svaku marku i na proljece se potuci sa svima. Nema smisla u pola sezone, kad si drugi, odustajati od titule. Rijesenje ima, samo nam jos fali sposobnih ljudi.
Nije ovo bezizlazna situacija nego jednostavno niko hrabar ni odlucan nije da kaze: "Slusajte, to je rjesenje i tako ce biti." Svi bi da se pitaju, mijesaju, a kad ponudis mjesto nece niko jer je lakse ovako samo predlagati, stopirati.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
ii sta rijesis taj dug i ovim nacinom poslovanja za god ,dvije ili tri te ceka opet isto,onda stadion prodaj i tako sve dok ne budemo u situaciju da nemamo nista...rupa bez dna samo..MrkiMedo je napisao/la: ↑07 dec 2020, 14:29Zna li se koliko mi trenutno imamo dugova? Prodati pomocni teren, rijesiti te dugove i biti mirni. Isplatiti igracima svaku marku i na proljece se potuci sa svima. Nema smisla u pola sezone, kad si drugi, odustajati od titule. Rijesenje ima, samo nam jos fali sposobnih ljudi.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Jeste ako ces skrsiti sve u igracki kadar. Druga je stvari kad bi ti te pare iskoristio da osposobis na istoku poslovne prostore, da uredis prostore na sjeveru u smislu da ostanu samo oni koji placaju redovno, kad bi pokusao rijesiti fasadu na sjeveru znaci sve sto na duze staze i konstantno donosi pare klubu. Da se skrsi sve u igracki kadar nema smisla ni potrebe.
-
- Kontakt:
Kakva ba kantonalna ne laprdajte gluposti.
Ima načina, samo što treba čvrsta ruka, dogovor i priznavanje krivice sa svih strana.
Ima načina, samo što treba čvrsta ruka, dogovor i priznavanje krivice sa svih strana.
Željezničar za život cijeli!
Ma da Celik nije to uradio ne bi niko ni spomenuo nego kontaju to sad jedino rjesenje i sudbina za sve koji imaju dugoveSudoHusika je napisao/la: ↑07 dec 2020, 14:44Kakva ba kantonalna ne laprdajte gluposti.

Mislim da klub za narednu godinu ima osiguranu lovu od Gojaka, Anela, nesto od Sadikovica ja mislim, bit ce i ovo od m:tela zavisi koji budemo uz neku Evropu pa makar i ovaj novi klinac, prodaju jednog igraca, dva moze se fino iscupati.
Nema to veze sa Celikom,mi vise ne mozemo fukcionisati a vi i dalje to ne vidite.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Može se iščupati ali dosta nam je više svima čupanja. Promjene u upravljačkim steukturama kao i načinu funkcionisanja su pod moranjem. Vratiće se i publika ako Bog da, dozvat' ćemo se mi ali to nije rješenje na duge staze.
Kakva crna kantonalna, Barcelona nema da isplati plate zbog ovog sranja a nas da ne pogodi. Najgore bi bilo po nas uzdati se u ta "čupanja" i povratak publike, jer bi opet kuburio sa istim problemima. Orijentisati se malo na modernizaciju, ipak je 21.vijek. Poslovnih opcija ima jako puno, potrebno je da se toga uhvate stručni i školovani ljudi a ne da Amar rezerviše hotele i autobuse. On ako ima problema sa tim, onda ću ga i ja gledati kao kočničara napretka kluba, iako ga volim k'o oca svog.
A ovi što pjevaju "Nikom' te ne damo" trebaju ili da se pomire sa borbom za Evropu i da prestanu sanjati grupe i titule svake godine.
Kakva crna kantonalna, Barcelona nema da isplati plate zbog ovog sranja a nas da ne pogodi. Najgore bi bilo po nas uzdati se u ta "čupanja" i povratak publike, jer bi opet kuburio sa istim problemima. Orijentisati se malo na modernizaciju, ipak je 21.vijek. Poslovnih opcija ima jako puno, potrebno je da se toga uhvate stručni i školovani ljudi a ne da Amar rezerviše hotele i autobuse. On ako ima problema sa tim, onda ću ga i ja gledati kao kočničara napretka kluba, iako ga volim k'o oca svog.
A ovi što pjevaju "Nikom' te ne damo" trebaju ili da se pomire sa borbom za Evropu i da prestanu sanjati grupe i titule svake godine.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 07 dec 2020, 14:52, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli!
Kad sam rekao da se iscupamo mislio sam da imas neki osnov, nesto zagarantovano. Drugacije je kad znas da nesto ti mora se uplatiti. Rjesenje na duze staze treba traziti ako ne sad na zimu onda na ljeto.
Ma to je samo odgadjanje nista vise,kao sto si prodao Dadu pa malo odgodio belaj ,tako lupam doci ce pare za Gojaka ti ces odgoditi taj problem mjesec dana ali sve te to ceka ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Ma gdje ces u kantonalnu klub koji svake sezone izbori nastup kvalifikacijama za evropske kupove drugo je Celik koji 20 godina nije vidio Evrope. Zeljo je veliko ime i brend sa velikom bazom navijaca koji moze da napravi novac kroz razne nacine poslovanja samo je problem sto nemamo nikakav sistem i viziju.
Pretpostavljam da pare od ovogodisnjeg nastupa u kvalifikacijama jos nisu legle na racun kluba? I eventualna prodaja 1 igraca na zimu moze popraviti situaciju u klubu.
Titula ne izgleda realno sa ovim igrackim kadrom ali Amar je najveca uzdanica, jos kad bi doveli 1 igraca na krilu koji je pokretan sa jednim starohanom majstorom u sredini(Stilic,Bekric,Zec zavisi koji bude u boljoj formi
) mogli bi se nastaviti tuci sa vijetnamskom prcijom
Al sve ovo gore sto sam napiso mozes **** ako se ne napravi sistem poslovanja i funkcionisanja kluba na skupstini, da li ce biti samoodrziv ili uz investitore to neka odrede ljudi koji su vec na svojim pozicijama u skupstini ako ima uopste neko u klubu da ga boli neka stvar za buducnosti kluba
Pretpostavljam da pare od ovogodisnjeg nastupa u kvalifikacijama jos nisu legle na racun kluba? I eventualna prodaja 1 igraca na zimu moze popraviti situaciju u klubu.
Titula ne izgleda realno sa ovim igrackim kadrom ali Amar je najveca uzdanica, jos kad bi doveli 1 igraca na krilu koji je pokretan sa jednim starohanom majstorom u sredini(Stilic,Bekric,Zec zavisi koji bude u boljoj formi

Al sve ovo gore sto sam napiso mozes **** ako se ne napravi sistem poslovanja i funkcionisanja kluba na skupstini, da li ce biti samoodrziv ili uz investitore to neka odrede ljudi koji su vec na svojim pozicijama u skupstini ako ima uopste neko u klubu da ga boli neka stvar za buducnosti kluba
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
#nastaviniz #ukost #plavoproljece
Sta nas ceka? Treba pustiti klub da se vucara po kantonalnoj ligi jer je to kao jedino rjesenje? Najlaksa opcija je ta. Daj da pokusamo ostalo osposobiti. Imamo sve potencijale samo nam treba lider pravi ko nece sebe gurati u prvi plan jer je egoista.
Nema druge Ljoze,evo ne vidim nacina nece niko da e bakce,sve da se Vukotic upusti u tu avanturu slusao bi **** majke od navijaca kako prodaje svetinju...evo reci mi,napisi mi bilo ovo mozemo rijesiti na drugi nacin,hajde bilo kako ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Pa mislim da nam od Evrope tek dolaze u decembru, barem je do sad tako bilo, sad zbog korone jel odmah uplaćeno ili nije, to ne znam
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Jasno su navijači prije skupštine prošlo ljeto rekli šta misle o tako nečemu tako da tu opciju odmah možemo odbaciti kao moguću.delinjo je napisao/la: ↑07 dec 2020, 14:57Nema druge Ljoze,evo ne vidim nacina nece niko da e bakce,sve da se Vukotic upusti u tu avanturu slusao bi **** majke od navijaca kako prodaje svetinju...evo reci mi,napisi mi bilo ovo mozemo rijesiti na drugi nacin,hajde bilo kako ?
Druga ne postoji,to Ljozetu pricam,nema je i ne mozes je izmisliti,a radije bi i to nego da se neki Misimovic igra sa klubom opet,skrsi Zeljine milione i ispari se ...Dejan1921 je napisao/la: ↑07 dec 2020, 14:59Jasno su navijači prije skupštine prošlo ljeto rekli šta misle o tako nečemu tako da tu opciju odmah možemo odbaciti kao moguću.
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Onog momenta kad navijaci budu imali neki dio kluba onda mogu da porucuju sta hoce. Ne bih da ispadnem neko ko pljuje postupke necije, ali 200 ljudi ne moze i ne smije predstavljati misljenje svih navijaca. Zato i kazem treba nam neko odlucan. Koga boli briga hoce li neko nesto skandirati ako si ti u tim vodama i znas da je to najbolje rjesenje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.