FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Je li vas bar malo sramota, fudbalercici?
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Čitavoj ekipi nam ugovori ističu naredno ljeto...
Erić; ikic, Sinisa, Bojo, Hajdar, Mule, Meša, Bekric, Lendric, Milicevicu posudba zavrsava
Erić; ikic, Sinisa, Bojo, Hajdar, Mule, Meša, Bekric, Lendric, Milicevicu posudba zavrsava

Kaze se hvala Bogu, ne moramo trositi na raskide

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ikic, Bojo i Milicevic mogu ostati. Bekrica u strucni stab. Ostalo dovidjenja.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Vidite li ikakav izlaz iz ove situacije, ima li ikakve sanse da za cetri, pet, sest godina bolje krene.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Veća je lista onih kojim ističe ugovor na kraju sezone
- Erić
- Fejzić
- Muftić
- Ikić
- Miličević (istek posudbe)
- Šehić
- Stevanović
- Bojo
- Hajdarević
- Jamak
- Mujezinović
- Alispahić
- Bekrić
- Asim Zec
- Gasal
- Lendrić
Al jest meni smiješno najbolja odbrana lige pohvalimo se da ne možemo primit gola i bum 13 komada u 5 tekmi bubno sam samo al et hahaha šega majke mi, hvalim Boga što se u subotu završava ovo i da mogu 3 mjeseca normalno spavat radi idiota što nas maltretiraju
Samo Ikica ostaviti i posaditi ga samog u odbrani. Manje cemo golova primiti. Sa ostalim se pozdraviti i na novo krenuti jer nema fajde ocigledno forsirati kad se iste greske prave.
PrivatizacijasarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑07 dec 2020, 12:15Vidite li ikakav izlaz iz ove situacije, ima li ikakve sanse da za cetri, pet, sest godina bolje krene.
Braconi, sta ti mislis kome treba produziti ugovor? 

Samo to.KapitenK je napisao/la: ↑07 dec 2020, 12:22PrivatizacijasarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑07 dec 2020, 12:15Vidite li ikakav izlaz iz ove situacije, ima li ikakve sanse da za cetri, pet, sest godina bolje krene.
Ovo je tek druga gostujuća pobjeda Širokog u ligi ove sezone

U gostima protiv Zrinjskog, Veleža, Tuzle, Slobode, Radnika itd. igrači Širokog nisu bili mlada poletna ekipa ali protiv nas naravno jesu. Evo i Krupa ima 1 pobjedu kući, hoće li se i protiv nas pretvoriti u čvrstu, agresivnu ekipu koja zna šta hoće? FUJ

U gostima protiv Zrinjskog, Veleža, Tuzle, Slobode, Radnika itd. igrači Širokog nisu bili mlada poletna ekipa ali protiv nas naravno jesu. Evo i Krupa ima 1 pobjedu kući, hoće li se i protiv nas pretvoriti u čvrstu, agresivnu ekipu koja zna šta hoće? FUJ
Ljudi su samo imali svoj danbraco je napisao/la: ↑07 dec 2020, 12:27Ovo je tek druga gostujuća pobjeda Širokog u ligi ove sezone![]()
![]()
![]()
![]()

Mozda i mi nekad budemo imali svoj dan, mozda.
Je li izjavio Amar kako smo mi bili phuuuj?
E moj Brko..
E moj Brko..
Ako koga možemo prodati, a eventualno možemo Ikića i Boju za neki manji iznos, iskoristiti tu šansu, ostali će svakako na ljeto ići.
Dobro Osim stiti igrace i gura sebe u prvi plan kad su kritike u pitanju. I jucer na press-u izbjegava jedan dio odgovornosti prenijeti na njih. Prvi i najvecu odgovornost nosi kao trener, ali treba i igrace poceti prozivati pa nek se ljute do prekosutra. Gledaj reakcije Sinise kod prvog gola kad je lopta usla u fazonu: "Navikao sam." Nikakav osjecaj krivice oni ne pokazuju.
E kad spomenu debila, prestanite ga nazivati vise fudbalerom molim vas! Unaprijed hvala!LjoZee je napisao/la: ↑07 dec 2020, 12:46Dobro Osim stiti igrace i gura sebe u prvi plan kad su kritike u pitanju. I jucer na press-u izbjegava jedan dio odgovornosti prenijeti na njih. Prvi i najvecu odgovornost nosi kao trener, ali treba i igrace poceti prozivati pa nek se ljute do prekosutra. Gledaj reakcije Sinise kod prvog gola kad je lopta usla u fazonu: "Navikao sam." Nikakav osjecaj krivice oni ne pokazuju.
**** li mu aut od pet minuta svastiku
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 34 gosta.