Vidi, ja bih prvi bio za to. Mi evo koliko smo godina protračili i bacili u vjetar, mogli smo to sve odraditi i napraviti respektabilnu repku. Problem je komplet nacija, jer oni i dalje kontaju da smo ona repka iz primea, zato se i čude kad nas prospu lošije ekipe. Kažem da nema šanse da će narod to posmatrati mirno i strpiti se dok se ne napravi kvalitetna ekipa. Znaš i sam naš mentalitet, ali tako je, kako je, to nam je nova realnost što kažeš.Goalgetter je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:31Mnogima to sigurno nece odgovarati, ali to je nasa nova realnost i sa tom ce se morati pomoriti, da cemo morati ako treba i zrtvovati rezultat da stvorimo konkurentnu ekipu za kvalifikacije za EURO 2024. Gore od ove prosle tri godine svakako ne moze, gdje na prste mozemo izbrojati nase pobjede. Mi svakako nemamo igracke kapacitete da napravimo taj neki veci rez, 70% ekipe ce ostati isto, ali mladi igraci trebaju igrati dosta zapazeniju ulogu nego sad.AlfredNobel je napisao/la: ↑06 dec 2020, 22:17Vi stvarno mislite da kod nas može proći ta priča da ćemo žrtvovati i zanemariti rezultate i uspjehe zarad promovisanja mladih igrača i pravljenja te famozne smjene generacija? Pa kod nas se majke spominju ako se pozove Prevljak, a ne ebeni Đurić, recimo. Što kaže feniks, neka ne pozove jednog koji je po želji forumaša, ode familija. Da ne govorimo dalje.. Kad bi povezao dva poraza, isto bi mu se psovalo i tjeralo kao da je najgori dušman.
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Barbarez objavio sliku sa opisom
"Cemu je vrijeme, tome je i vakat"
Da li nesto porucuje
U komentarima ga sahranise porukama o selektoru.
Da li se ovo stvarno nesto kuha

"Cemu je vrijeme, tome je i vakat"
Da li nesto porucuje

U komentarima ga sahranise porukama o selektoru.
Da li se ovo stvarno nesto kuha

BašČelik!
-
- Kontakt:
Samo mi se ostatak objave na IG ne uklapa u tu priču o selektoru jer kaže: Čemu vrijeme, tome je i vakat. Born to be global...
Ma fura Barba malo raju. Odma svi skocili.Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑07 dec 2020, 01:09Samo mi se ostatak objave na IG ne uklapa u tu priču o selektoru jer kaže: Čemu vrijeme, tome je i vakat. Born to be global...

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Savez uvijek radi ista tri koraka
1. Pusti trač o Barbarezu da se sirotinja svađa i prepire
2. Navodno kontaktira stranca(Petev)
3. Izabere za selektora nekog iz jugoslavenskog fudbala
1. Pusti trač o Barbarezu da se sirotinja svađa i prepire
2. Navodno kontaktira stranca(Petev)
3. Izabere za selektora nekog iz jugoslavenskog fudbala
Barbarez je uveo standard upoznavanja kafana kao i Emir Spahic. Od njih ocekujete da ce biti drugacije?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Samo Sušić.
Jel SNSD Vico odredio sta pripada Baketu u repki? Mislim kao prvi partner SNSDu da treba nesto i SDA pripasti. Mozda zdravstvo da Seka masira Dzeki i Pjanketu misice. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Pitaj Spahicev klan, oni ti mogu najbolje objasniti.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Nemoj tako, pa tvoj adzija je preuzeo Šeher da domoljubima Niksicem i Kojom?

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
U savezu su izbori, to već traje i razni cirkusi se dešavaju, spomenut ću Kloca Ilju koji će biti u IO N/FS BIH, u takvoj atmosferi gdje vise u zraku svi članovi IO i koji su u ovom trenutku okupirani lobiranjem za sebe i svoje kandidate mi trebamo dobiti selektora. Pa u normalnim okolnostima ako ih je ikad i bilo nismo u stanju naći pristojnog selektora, a ne sada. Mi se konačno vratismo u vrijeme Munje Ušanovića, i ko god dođe bit će raspad sistema kao što je to bilo od 2014.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Reprezentacija ogledalo države i društva. Jedna velika bruka i sramota. Tužno na šta je spao nekadašnji ponos svih nas u BiH ali i naših sunarodnjaka po bijelom svijetu.
Kakvim se imenima sad gađamo za selektora, igračima, igrom, svim. Tužno, baš tužno.
Kakvim se imenima sad gađamo za selektora, igračima, igrom, svim. Tužno, baš tužno.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
Jakirević i kao igrač i kao trener neočekivano ulazi u reprezentaciju
Bolić o utakmici sa SiCG: "„Jakirević, jel tako, Jakurović...Jakirević je neki igrač bio koji se tada pojavio. Mislim, stvarno, žao mi je, možda je stvarno dobar igrač i to al mi ga ne znamo, jednostavno nije momak bio, ne znamo čak ni odakle je došao tada! I on je igrao tada među 11. U tako jednoj bitnoj utakmici.“

Bolić o utakmici sa SiCG: "„Jakirević, jel tako, Jakurović...Jakirević je neki igrač bio koji se tada pojavio. Mislim, stvarno, žao mi je, možda je stvarno dobar igrač i to al mi ga ne znamo, jednostavno nije momak bio, ne znamo čak ni odakle je došao tada! I on je igrao tada među 11. U tako jednoj bitnoj utakmici.“
- Probisvjet
- Kontakt:
Moraju ovi iz saveza da vide koji ce bolje da ih slusa pa ce onda izabrati.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Neko s Kojom i Niksicem a neko s Dodikom i Covicem.

Tuta Petrov
Tuta Petrov
- Chapman1886
- Kontakt:
Drape je napisao/la: ↑07 dec 2020, 13:13Jakirević i kao igrač i kao trener neočekivano ulazi u reprezentaciju![]()

Samo Sloboda | COYG
Znaci intenziviranje posjete kafanama sa Spahom, Barbom, Misketom i kad se tu jos Dzeki doda, ima da lete petobe (eura naravno) kroz kafanu s' pjesmom. Ma drama ce da bude. Samo jako!!!!
Ma pokeraš patriJota 'ta ce on