LjoZee je napisao/la: ↑07 dec 2020, 00:44
delinjo je napisao/la: ↑07 dec 2020, 00:35
Ma ti mozes za danas kriviti Amara eto zbog sporih igraca u ekipi,mada mislim da bi ishod bio isti koga god stavio,ali sta ces ti Amara kriviti kad izgubis od Mladosti kuci koja je jedva skupila 11 igraca,tu ti ne treba trener jbg
Pa dobro ne mozemo dijeliti utakmice gdje treba i gdje ne treba trener
Ovo je, izgleda, najbolje probati rascistiti nesto na zimu, a ostalo na ljeto. Ne pokusavati produziti bilo ciji ugovor koji istice na ljeto pa da krenemo fino nesto novo skroz. Ja se nadam da ce sad na zimu nekako Veselinovica se otarasiti, Subasica, Mehica, Osmanovica, Hajrica pa i Lendrica. Nek drugom yebe zivce.
Nabrojao si 3/6 igraca koji su na posudbi, Hajrica za kojeg ne znamo kako izgleda, Lendrica najefikasnijii igrac i Veselog koji luta..
To mi nije jasno nikako.
Otarasiti se ovih djuturuma, pa mozda nekad i uradimo nesto iz tranzicije ili odbranimo neki organizovaniji napad.
Otarasiti se: Fejzica,Kosorica,Miletica,Stevanovica,Mujezinovica,Jamaka,Asima.. ali para nemamo.
Pa poznavajuci Amara nece se nicije zelje ispuniti. Nego ce zadrzati ovo sto moze i dovesti par igraca.
Nama ne treba da se otarasimo, nama fali igraca. Nemamo normalnog veznjaka, napadaci su sifre, krila su Asim,Veseli..
Bukvalno par igraca iz MDK,Radnika bi nama upali u prvih 11 , toliko o kvaliteti.