English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Da sr Jose s nekim prepucava preko medija uz ovaj post bi ostavio 16 klanjaca
Pa zar ne znaš da se igrači Liverpoola, kao i stručni štab nemaju ni na šta pravo žaliti, niti nekom odgovoriti?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Zamisli prepucava se s trenerom koji ima 1 bod

Mind games sa Wilderom

Mind games sa Wilderom

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
16ti put spominje Wildera, pogledaj komentare, cak i navijaci Liverpoola govore "let it go".
Bar sam ja kritizirao Mourinha uvijek jbte, ne znam sta vam je problem priznat da je ispao jadan s ovim, nebi da mora uvijek bit u pravu.
Bar sam ja kritizirao Mourinha uvijek jbte, ne znam sta vam je problem priznat da je ispao jadan s ovim, nebi da mora uvijek bit u pravu.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Boli me racku ako će reći nabijem svu lgbt populaciju na onu stvar, dok donosi rezultate može da pjeva po pressu.

“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Slavicu dan kad ova hinja polomi obje noge. Covjek koji svaku utakmicu aktivno ide na to da neko zbog njega slomi vrat
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Chapman1886
- Kontakt:
ruku na srce njega wilder prvi proziva,ovaj mu samo odgovara.
Samo Sloboda | COYG
Pa Wilder je jos prije dvije sedmice rekao da nije fer sto Liverpool moze igrati pred navijacima, a Sheffield ne.
Isto tako je izjavio i da im ne bi pomoglo da imaju pet izmjena, sto Klopp zagovara, pa mu je ovaj odgovorio da Wilderu ne pomaze ni to sto ima ove tri.
Mislim, ocito mu je stao na zulj pa se sad prepucavaju, i to traje vec dosta. Igraju se djeca.
Isto tako je izjavio i da im ne bi pomoglo da imaju pet izmjena, sto Klopp zagovara, pa mu je ovaj odgovorio da Wilderu ne pomaze ni to sto ima ove tri.

Mislim, ocito mu je stao na zulj pa se sad prepucavaju, i to traje vec dosta. Igraju se djeca.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
A fali malo prepucavanja na konferencijama, svi su previše fini. Hoćemo Ferguson vs Benitez vs Mou vs Wenger.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nije mu prvi put da ovo radi, ali dobro kad se neko ozbiljnije povrijedi nek malo zaplače ko Son i riješen problem.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ovakve stvari trebaju biti pod istragom a ne ko je sta napisao na drustvenim mrezama
Evo i sportbible objavio isto ovo. Lik se postavlja dok nekome ne slomije kičmu. A zaštićen je kod sudija kao bijeli međed.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
- Chapman1886
- Kontakt:
sva ta engleska skočad su zaštićena,isto ono pirgavo smeće i olešina pikford onako kako je polomio van dicka često je ulijetao prije i samo je bilo pitanje vremena kad će nekome upropastiti kariejru,e tako i ovaj orangutan
Samo Sloboda | COYG
Nisam gledao utakmicu
Jel ovo svirano
Jel ovo svirano

Zaslužuje sve najgore zbog ovih stvari, ovdje igrač može samo tako slomiti vrat.
Imagine enjoying a sport in Philadelphia.
- Chapman1886
- Kontakt:
što je najgore i sebe dovodi u nepotrebnu opasnist,kakva glupost jbt
Samo Sloboda | COYG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.