Novi selektor reprezentacije BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Drape
Kontakt:

Re: Novi selektor reprezentacije BiH

Post Postao/la Drape » 06 dec 2020, 21:14

Barbarez ime više licenci od Contea, to je najmanji problem.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 dec 2020, 21:18

Samo da se ne kocka puno sa sastavom..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 06 dec 2020, 21:23

Slusalica kaze Barbarez, Skaljo kaze Musemic! :bih:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 06 dec 2020, 21:24

Dosadni ste sa tim mahalskim floskulama, PatiJotizam, pokeraš, legenda rep i takve gluposti.
Sergej se priziva iz drugih razloga koje pojedinci smisleno preskacu.

Kao primjer imate Elvira Baljica koji eto ima kao neko iskustvo, bio trener u klubovima, legenda, PatriJota, bio pomocni na svjetskom, pa ga niko ne priziva.

Razlog je vrlo jasan, Sergej ne djeluje kao mahalaš koji nadam se nebi okupio neke Cvike oko sebe i kojeg ne bi kupio neki menadzercic koji ima par igraca u Zelji, Sarajevu, Tuzli i sl.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 dec 2020, 21:27

Povedi nas Barba. :bih:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 dec 2020, 21:27

Nije ni Bajevic djelovao. Ni Robi.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 06 dec 2020, 21:28

Kao sto je Wanda jedan put rekao. Na dan utakmice igracima iz PLBiH treba zabraniti ulazak u grad gdje repka igra.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 06 dec 2020, 21:42

feniksptica je napisao/la:
06 dec 2020, 21:27
Nije ni Bajevic djelovao. Ni Robi.
Jedan upoznao sve i jednu kafanu po Sarajevu, drugi se ufatio Cvike i kompanije, mahalaški..

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 dec 2020, 21:44

Koliko ja znam i koliko su mi rekli, sto se tice kafana ni Barbarezu nisu mrske. Al haj, ima vremena da mu to prebacujemo, da ga docekamo ko spasioca ko i sve druge prvo pa onda
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 06 dec 2020, 21:48

06 dec 2020, 21:44
Koliko ja znam i koliko su mi rekli, sto se tice kafana ni Barbarezu nisu mrske. Al haj, ima vremena da mu to prebacujemo, da ga docekamo ko spasioca ko i sve druge prvo pa onda
Bruda posudite nam Vinka, Hadzica i Skalju za spas bh repke. :bih:

Tuta Petrov

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 06 dec 2020, 21:49

BoixosNois1899 je napisao/la:
06 dec 2020, 21:08
Može Barbarez. Taman da ga iskoristimo sad dok smo na dnu pa da ga se ne gura u budućnosti svaki put kada se bude selektor birao.
Pametno zboris. :)

Ovaj gore je rekao Sergej ali nije rekao koji Sergej?! Mozda je i Jakirovic kojeg se spominjalo u uzem krugu kandidata posljednjih dana. :mrgreen:

Chapman1886
Kontakt:

Post Postao/la Chapman1886 » 06 dec 2020, 21:53

1921boy je napisao/la:
06 dec 2020, 20:17
Pišu mu po instagramu selektore,dobrodošo,vrijeme je
Povedi nas itd

Ako je istina još jedan + za Vicu
a koji je plač bio oko vice,ko da šejtan kakav doalzi :rol:
Samo Sloboda | COYG

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 dec 2020, 21:56

Maestro je napisao/la:
06 dec 2020, 21:48
Ti izgleda mrzis sve bosansko. Opasno si izgorio i obolio u glavi. Nit je ko spominjo nit je ko mislio na njih. Sto si toliko glup da mrzis sve sto dolazi iz zemlje koju ti kao volis

Jesi ti neki strucanjk, imas li ti kakvu karijeru ili kakve licence da mozes toliko pametovat i srat i osjecat se da si vise vrijedan nego neko drugi.
Ako si upratio ja sam piso za Muslina da bih volio da bude, ali nista nemam protiv Barbareza. Samo kazem da ce mu se psovat i da ce ga se tjerati ko is ve druge al ce ga prvo docekati kao spasioca i neku revoluciju
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 06 dec 2020, 22:02

TheClown je napisao/la:
06 dec 2020, 21:07
1921boy je napisao/la:
06 dec 2020, 21:00
DamirT je napisao/la:
06 dec 2020, 20:47
Kad zavrsi Sergej potrebne licence za trenera? :hmmmmm:
Covjek ima licencu od 2010 godine UEFA PRO licencu :stop:
Fifa 2010 Be a Pro licencu!
A ceremoniji su promovirani treneri koji su uspješno završili UEFA Pro, UEFA A i UEFA B program.

Diplomu UEFA Pro programa dobili su: Elvedin Beganović, Anel Karabeg, Aleksandar Miljenović, Milenko Radić, Denis Sadiković, Sergej Barbarez, Tomislav Piplica i Azrudin Valentić.

Predsjednik NS BiH Sulejman Čolaković čestitao je dobitnicima diploma i Centru za edukaciju trenera na urađenom poslu i dodao da trenerski poziv u BiH neprestano napreduje.

"Uskoro u Bosni i Hercegovini neće biti trenera bez neophodne dokumentacije. Trenerski poziv je težak, a naš zadatak je da trenerima osiguramo neophodnu zaštitu, što činimo i ovakvim programima'', kazao je Čolaković.

Diplome za polaganje UEFA A programa dobila su 34, a za UEFA B program 32 kandidata.

5.1.2011
Rodjeni su pitarske picke!

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 06 dec 2020, 22:03

Malo veca razlika je kafana u Hamburgu ili Nevadi i kafane po Ilidzi.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 06 dec 2020, 22:09

Sergej niti je spasioc niti se ocekuju revolucije od njega. Tu je da napravi smjenu generacija i pokusa promovirati par talentovanih igraca u standardne reprezentativce.

Potreban je da dovede ljude oko sebe, Bajramovica, Misketa, Papca, i druge i da se ogradi od sarajevskih i drugih klošara.
Nevidim neku razliku u rezultatima sada i sve osim blamaže ce mu se progledat kroz prste.

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 06 dec 2020, 22:17

Vi stvarno mislite da kod nas može proći ta priča da ćemo žrtvovati i zanemariti rezultate i uspjehe zarad promovisanja mladih igrača i pravljenja te famozne smjene generacija? Pa kod nas se majke spominju ako se pozove Prevljak, a ne ebeni Đurić, recimo. Što kaže feniks, neka ne pozove jednog koji je po želji forumaša, ode familija. Da ne govorimo dalje.. Kad bi povezao dva poraza, isto bi mu se psovalo i tjeralo kao da je najgori dušman.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 06 dec 2020, 22:24

06 dec 2020, 21:56
Maestro je napisao/la:
Ti izgleda mrzis sve bosansko. Opasno si izgorio i obolio u glavi. Nit je ko spominjo nit je ko mislio na njih. Sto si toliko glup da mrzis sve sto dolazi iz zemlje koju ti kao volis

Jesi ti neki strucanjk, imas li ti kakvu karijeru ili kakve licence da mozes toliko pametovat i srat i osjecat se da si vise vrijedan nego neko drugi.
Ako si upratio ja sam piso za Muslina da bih volio da bude, ali nista nemam protiv Barbareza. Samo kazem da ce mu se psovat i da ce ga se tjerati ko is ve druge al ce ga prvo docekati kao spasioca i neku revoluciju
bracika pa nisam nista lose rekao. Samo sam pitao jel mogu da nam pomognu dici repku u ovim teskim vremenima. :bih:

Tuta Petrov

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 06 dec 2020, 22:26

Maestro je napisao/la:
06 dec 2020, 22:24
06 dec 2020, 21:56
Maestro je napisao/la:

bracika pa nisam nista lose rekao. Samo sam pitao jel mogu da nam pomognu dici repku u ovim teskim vremenima. :bih:
Vinko sad ne, ima neke nedostatke. Uz neku jacu ligu i malo iskustva mozda za ne drugi, nego treci ciklus kvala za SP. Hadzic nista, njegov posao vezan je vise uz klubski fudbal.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 dec 2020, 22:31

AlfredNobel je napisao/la:
06 dec 2020, 22:17
Vi stvarno mislite da kod nas može proći ta priča da ćemo žrtvovati i zanemariti rezultate i uspjehe zarad promovisanja mladih igrača i pravljenja te famozne smjene generacija? Pa kod nas se majke spominju ako se pozove Prevljak, a ne ebeni Đurić, recimo. Što kaže feniks, neka ne pozove jednog koji je po želji forumaša, ode familija. Da ne govorimo dalje.. Kad bi povezao dva poraza, isto bi mu se psovalo i tjeralo kao da je najgori dušman.
Mnogima to sigurno nece odgovarati, ali to je nasa nova realnost i sa tom ce se morati pomoriti, da cemo morati ako treba i zrtvovati rezultat da stvorimo konkurentnu ekipu za kvalifikacije za EURO 2024. Gore od ove prosle tri godine svakako ne moze, gdje na prste mozemo izbrojati nase pobjede. Mi svakako nemamo igracke kapacitete da napravimo taj neki veci rez, 70% ekipe ce ostati isto, ali mladi igraci trebaju igrati dosta zapazeniju ulogu nego sad.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Mostarska i 24 gosta.