FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Semper
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Semper » 06 dec 2020, 21:59

Zeca cekamo da se spremi evo 2 godine . haha Istina je da je nivo treninga u Zelji ispodprosjecan, jer i Zec i Stilic su odlicmo igrali u periodu kad su dosli tek u Zelju. Cim su usli u trenazni proces ekipe uslijedio je pad forme i povrede.

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 06 dec 2020, 21:59

LjoZee je napisao/la:
06 dec 2020, 21:56
Kometa, brate, ohani malo Boga ti :D
Sta sam pogresno napisao,zalosno je to sto je nama svaki junior dinama pojacanje.Jedan modric je bio na posudbi u zrinjskom.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 06 dec 2020, 22:00

Ja odustajem.

@dejan1921
@ljoze
Željezničar za život cijeli!

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 06 dec 2020, 22:01

SudoHusika je napisao/la:
06 dec 2020, 21:58
Kometa je napisao/la:
06 dec 2020, 21:55
06 dec 2020, 21:51
Gledaj brata, priča o igračima Dinama. 😂
Pricam o igracima dinama koji nisu medu 25 igraca a nama bi valjali para.Je li bolje Hajrovicu odigrati polusezonu u zelji ili sjediti do jula na tribinama
Gospodara mi ti nisi u vinklu brate.
800.000eura čovjek ima godišnju platu, Bog te pomog'o.
A sjedi na tribinama dzaba.Dinamu je svwjedno sjedio na tribinama ili igrao u zelji svakako mu moraju dati 800 000

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 06 dec 2020, 22:02

06 dec 2020, 22:00
Ja odustajem.

@dejan1921
@ljoze
Ma ludo sve moj brate...a i nedokazno očigledno. Samo čekam onog da nam kaže da bi trebali zaganjati Lukića i Danilovića

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 dec 2020, 22:03

Semper je napisao/la:
06 dec 2020, 21:59
Zeca cekamo da se spremi evo 2 godine . haha Istina je da je nivo treninga u Zelji ispodprosjecan, jer i Zec i Stilic su odlicmo igrali u periodu kad su dosli tek u Zelju. Cim su usli u trenazni proces ekipe uslijedio je pad forme i povrede.
Znaci da ne treniraju nikako? Probat cemo tu metodu.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 06 dec 2020, 22:04

Kometa je napisao/la:
06 dec 2020, 22:01
06 dec 2020, 21:58
Kometa je napisao/la:
06 dec 2020, 21:55

Pricam o igracima dinama koji nisu medu 25 igraca a nama bi valjali para.Je li bolje Hajrovicu odigrati polusezonu u zelji ili sjediti do jula na tribinama
Gospodara mi ti nisi u vinklu brate.
800.000eura čovjek ima godišnju platu, Bog te pomog'o.
A sjedi na tribinama dzaba.Dinamu je svwjedno sjedio na tribinama ili igrao u zelji svakako mu moraju dati 800 000
Ja baš hoću da napišem da Leyla Hajrović nije prepišala još samo Šeher Rajvosa od svih ovih evripskih metropola. Što bi ga Dinamo posudio da gonja fucu po Celju, Mariboru, Lokomotivi, Videotonu kad može da piša po Puzigaći na Vrbasu.
Željezničar za život cijeli!

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 06 dec 2020, 22:06

LjoZee je napisao/la:
06 dec 2020, 22:03
Semper je napisao/la:
06 dec 2020, 21:59
Znaci da ne treniraju nikako? Probat cemo tu metodu.
Zec i Stilic su preofesionalci koji su individualno trenirali dok nisu potpisali za Zelju. Potpisom za Zelju , stavili su se na raspolaganju strucnom stabu koji pravi program priprema i treningađ

Merakk1921
Kontakt:

Post Postao/la Merakk1921 » 06 dec 2020, 22:07

Dejan1921 je napisao/la:
06 dec 2020, 21:24
06 dec 2020, 21:22
Ljudi ba, prestanite pisati nebuloze i bajke, koji vam je đavo? Kakvi crni krpići, ordagići, bradonjići? Muku mučimo da platimo ovo što imamo a ne da se pojačavamo. Drži se ovoga što imaš i skontaj više mandžu da te ne tabaju na Grbavici. Pa ni u najgora vremena nismo bili 8.domaćin u ligi Tito te yebo.
Ja ne znam stvarno šta je ljudima. Mi ćemo sto posto biti slabiji nego sada na proljeće, kakvi Krpići i ostali.
Zbog cega ces biti slabiji? Bices jaci samim tim ako ode Veseli Bojo Lendric Ikic.. Zecevi nam takodjer ne trebaju iskreno, Ermina gotivim ali ne moze vise.. Dovedi samo brzanera po strani koji zna 1 na 1 i bices jaci za 30%

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 06 dec 2020, 22:09

plavousrcu je napisao/la:
06 dec 2020, 21:40
godrina je napisao/la:
06 dec 2020, 20:55
LjoZee je napisao/la:
06 dec 2020, 20:35

A sta se syebalo na stadionu konkretno?
Teren nije vidno ostecen ??
Prostor ispod Istoka ne zjapi dzaba ??
Ovaj sto dosadjuje sa praskom, sad ce 21h ajde spavat.
@amerosm bravo, ova uprava je postavila sliku Koldze na sjever. Onog Koldze koji nas je toliko kocio.
Prasak pakuj papak, eto gazde nosi sendvice. Zaradio si veceras jedan sa ovako salamom. Poli ide sutra ako nastavi ovako.
Papak ocu i mami govori, yebo te miske u dupe
Sta ti pakujes, mucni malo svojom glavom levatu...
Moze nam se posrecit i uzet titulu al ovim radom to Zelji nece nimalo pomoc
Yebo te i miske i amar...
Ti si navijac amara ne Zelje
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 dec 2020, 22:10

MojaMalenkost je napisao/la:
06 dec 2020, 17:34
invincible1921 je napisao/la:
06 dec 2020, 17:28
Da nije Amara ne bi se nervirali...jer bi bilk 6.i i bilo bi nam svjedno rezultatski kako cemo proc
A kad smo to bili sesti i kako znas da bi bili sesti.

Na.kraju krajeva Amar je sam priznao da je njegov poraz. Ja sam bio najveci galamdzija za njegov povratak. Bilo mi je jedino bitno da je to Amar i vodio sam se onom "Amar zna" bez obzira sto se odmah vidjelo da se okruzio sa dosta pogresnih tipova.. Mi smo danas u dubiozi i finansijskoj, a i ovi porazi na Grbavici ne djeluju kao neka suprotnost onim porazima dok su nas vodili Adzem, Odovic i ostali..
Pa kma gresaka njegovih al smijesno je reci da ni neko drugi vise izvukao...mislim jbg jes da kiksamo al i pitari su nestvarni..u bilo kojim drugim okolnostima bili bi prvi..36b iz 18 kola al ljudi nemaju poraza u 2020 :crazy: fkt nestvarno
=\_1921_/=

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 dec 2020, 22:16

slika
slika

Prosla sezona, 4 kola vise je ovdje nego sada, ali poenta je ista: u gostima top, kuci flop.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 06 dec 2020, 22:46

Sve je ovo dobro, ne treba vjerovati svojim ocima.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 06 dec 2020, 22:49

Veselinović ima 27 godina, Bekrić ima 36 godina, 9 godina stariji.
A kad ih gledamo na terenu, rekli bi da je potpuno obratno.

Mladen Veselinović je sramota u kopačkama :kafa:

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 06 dec 2020, 22:54

Koliko kikseva kući, ja sam prezadovoljan stanjem na tabeli, kad pogledaš stanje u klubu kakvo je, ovo je više nego odlično. Jedan od kandidata smo za titulu, koliko god pisali da nismo, 6 bodova nije puno, s tim da se dva puta igramo sa pitarima, možda se dese neke velike promjene u strukturi kluba.. Nikad se ne zna
Moramo podržati Amara, čovjek je mađioničar! Idemo uzeti Krupu i onda nek se zavrnu rukavi i kopaj i nogama i rukama za sponzore, pare, igrače, možda se i navijači vrate na stadion! Moramo vjerovati, koliko god su nas razočarali, moramo im podršku pružiti!
Mi smo Željo!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

taha21
Kontakt:

Post Postao/la taha21 » 06 dec 2020, 23:00

Kako covjek cita ove komentare po forumu bude mu nekako jos teze... E moj ZELJO 🤯

FoxMulder
Kontakt:

Post Postao/la FoxMulder » 06 dec 2020, 23:01

Mamba21 je napisao/la:
06 dec 2020, 22:54
Koliko kikseva kući, ja sam prezadovoljan stanjem na tabeli, kad pogledaš stanje u klubu kakvo je, ovo je više nego odlično. Jedan od kandidata smo za titulu, koliko god pisali da nismo, 6 bodova nije puno, s tim da se dva puta igramo sa pitarima, možda se dese neke velike promjene u strukturi kluba.. Nikad se ne zna
Moramo podržati Amara, čovjek je mađioničar! Idemo uzeti Krupu i onda nek se zavrnu rukavi i kopaj i nogama i rukama za sponzore, pare, igrače, možda se i navijači vrate na stadion! Moramo vjerovati, koliko god su nas razočarali, moramo im podršku pružiti!
Mi smo Željo!
Moramo podržati Amara?
Moramo podržati Željezničar!

Svi mi smo prolazni, samo Željezničar je vječan!
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.

Kova991
Kontakt:

Post Postao/la Kova991 » 06 dec 2020, 23:09

Treba biti realan braćo i samo svarit činjenicu da je ova ekipa limitirana, i to iz opravdanog razloga jer nisi imao finansijsku priliku priuštiti bolje i trebalo bi biti lakše, bez obzira koliko mi htjeli tu titulu. Pitari su po tom pitanju daleko ispred nas, a jedan od primjera je recimo jedan fanimo, koji je kod njih dosta tekmi klupu grijao, a kod nas bi sigurno bio glavni igrač. Al opet pored toga, ne tako strašan zaostatak. Puno će nam toga reći one tri tekme u narednoj godini prije kraja ovog drugoj dijela, gdje nam dolaze pitari, a uz to imaju i teške tekme protiv zrinjskog i širokog. U ovom trenutku je razlika u kvaliteti očigledna, pa je za nadati se da će se skupit neke pare i dovesti neko pojačanje. Možda je zato ovaj poraz i dobar, jer da smo dobili bi bilo odlično što se bodova tiče, ali bi kontali da smo dovoljno dobri za nešto. Ovako ipak ostaje malo gorči okus koji će nadam se, ako para bude, pokrenuti neke stvari.

Što se večerašnje tekme tiče, po meni je Amar imao dobru logiku, ali nažalost neuspješnu. Opet kažem po meni, vjerovatno je htio povesti pa je izveo taj ofanzivniji vezni red sa erminom prema naprijed. Mi gdje smo poveli, to smo i dobili i zato je to bilo bitno, pogotovo na grbavici. Meni je malo žao što niko nije spomenuo umor koji je očigledan nakon onog terena u mostaru. Vidjeli ste mešu, frajer jedva, ali moguće da ima i onih koji su možda sinoć dernečili ili su jednostavno neozbiljni na terenu. Miletić u zadnje dvije tekme je slika i prilika našeg želje pa možda čak i zadnje 2 i po sezone. Od sjaja do očaja, od najboljih do najgorih i to najviše haba naše živce. Najveći krivac tome jeste igrački kadar koji nema kontiunuitet, prouzrokovan manjkom para za transfere...po meni to je baš jednostavna računica.

Ovako hladne glave, ako pobijedimo krupu, po meni opet manje više uspješna polusezona nakon svega što se izdešavalo.

P.S. ne tjerajte braćo amara prije nego nađemo bolje rješenje, a ja ga u ovom trenutku ne vidim. Pusti trenera bar 4 godine pa da vidimo gdje smo. U takvog trenera trebaš imat povjerenje, a u kog ćemo imati ako ne u amara.

Možete mi reći da sam lud, al ja vjerujem u tituli još uvijek i to samo zato što amar vodi ekipu.

Bila je turbulentna godina braćo i mislim da će nama navijačima ova pauza bolje doći nego igračima.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 06 dec 2020, 23:15

FoxMulder je napisao/la:
06 dec 2020, 23:01
Mamba21 je napisao/la:
06 dec 2020, 22:54
Mi smo Željo!
Moramo podržati Amara?
Moramo podržati Željezničar!

Svi mi smo prolazni, samo Željezničar je vječan!
Nije bitno ko se nalazi Amar, Adžem, Krcmarevic, Kostić ko god da je trebamo pružiti podršku! Prvo zbog Želje, pojedinci nisu bitni bio to Amar ili Misimovića ili Petrović!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 06 dec 2020, 23:15

Ja sam ovog sempera i jos par pojedinih nickova prijavio vjerovatno 100 puta, ali dzaba. Nema fajde, to i dalje pise i vuce za jezik

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 17 gostiju.