Pa svako iole normalan bi rijesio, ali ne i Lendric kao ni Zec
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kakav promasaj u izboru prvih 11. Zec, Stila, Mehmed, Veseli, Bekric, Hajdar. Ne zna se ko je veci dizelas.
Ovoj ekipi treba ozbiljan remont, rjestit se zeca starijeg, zeca mladjeg, alispahica, veselog, jamaka, lendrica, subasica, hajrica, kosorica, miletica, blazevica. Sve teski skart. Pokusati dovesti nesto mladje i brze, ali obzirom da se sa parama ni u putu nismo sreli... Mrka kapa.
Kakvi krpici, ordagici i ostali, nama su sad na nisanu igraci iz gorazda i slicnih ekipa.
Brzo ce godisnjica dana pobjede, pa da vam cestitam od srca plava braco.
Ovoj ekipi treba ozbiljan remont, rjestit se zeca starijeg, zeca mladjeg, alispahica, veselog, jamaka, lendrica, subasica, hajrica, kosorica, miletica, blazevica. Sve teski skart. Pokusati dovesti nesto mladje i brze, ali obzirom da se sa parama ni u putu nismo sreli... Mrka kapa.
Kakvi krpici, ordagici i ostali, nama su sad na nisanu igraci iz gorazda i slicnih ekipa.
A mene neki dan Husika napade kad sam ovo napisaoDejan1921 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 21:24Ja ne znam stvarno šta je ljudima. Mi ćemo sto posto biti slabiji nego sada na proljeće, kakvi Krpići i ostali.SudoHusika je napisao/la: ↑06 dec 2020, 21:22Ljudi ba, prestanite pisati nebuloze i bajke, koji vam je đavo? Kakvi crni krpići, ordagići, bradonjići? Muku mučimo da platimo ovo što imamo a ne da se pojačavamo. Drži se ovoga što imaš i skontaj više mandžu da te ne tabaju na Grbavici. Pa ni u najgora vremena nismo bili 8.domaćin u ligi Tito te yebo.

Teren se nikako ne odrzava to je problem ne godisnje doba. Nisam ja protiv Amara kao trenera vec protiv Amara koji hoce da je sve u klubu.LjoZee je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:59Teren je u ova doba godina bio isti i prosle godine. Imate primjer i Zvezdine Marakane i na stadionu Rijeke gdje trenutni teren nije idealan skroz bas ko u julu. Da bi uredio prostorije na istoku trebaju ti i dozvole i pare, ali to nije ostecenje jer je stanje isto. Nije niko porusio te prostorije pa da kazes ostetili ih. I slika Koldze je postavljena ispred prostorija SD ne ispred Fan Shopa, Zapada i slicno.
Zasto nisu sredjeni papiri za istok.
Sta je utadjeno pozitivno od dolaska njegovih ??
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Brukaš se drugOpt1 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 21:26Kakav promasaj u izboru prvih 11. Zec, Stila, Mehmed, Veseli, Bekric, Hajdar. Ne zna se ko je veci dizelas.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Subasic jamak blazevic veselinovic zec mladi fejzicOpt1 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 21:26Kakav promasaj u izboru prvih 11. Zec, Stila, Mehmed, Veseli, Bekric, Hajdar. Ne zna se ko je veci dizelas.
-
- Kontakt:
Dejan1921 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 21:24Ja ne znam stvarno šta je ljudima. Mi ćemo sto posto biti slabiji nego sada na proljeće, kakvi Krpići i ostali.SudoHusika je napisao/la: ↑06 dec 2020, 21:22Ljudi ba, prestanite pisati nebuloze i bajke, koji vam je đavo? Kakvi crni krpići, ordagići, bradonjići? Muku mučimo da platimo ovo što imamo a ne da se pojačavamo. Drži se ovoga što imaš i skontaj više mandžu da te ne tabaju na Grbavici. Pa ni u najgora vremena nismo bili 8.domaćin u ligi Tito te yebo.
Ma kolektivno raja izgorila po glavi radi Želje, uključujući i mene. Maštaju o nekim nemogućim stvarima. Drži se ovoga što imaš, premuntaj Hirketa možda i nađi kakva 2 brzanera na rufo i to je to. Kakvi crni ordagići i krpići. Bićemo mi tu negdje ali kuveta za najviši plasman, ruku na srce, nemamo. I ovo je poprilično dobar učinak. Velika mrlja je ovo naguzivanje na Grbavici.
Željezničar za život cijeli!
Hiroš bi bio bingo u ovoj situaciji. Kad bi još kako uspjeli kroz probe naći kakve ranga Ikića da ih vratimo u život. Ma sigurno da ćemo mi biti tvrd orah svima i na proljeće i vjerujem da ćemo izboriti Evropu bez problema, ali za nešto više jednostavno nemamo snage. Sve mimo četiri utakmice na Grbavici gdje smo prosuli bodove je idealno, ali ovo je velika mrlja.SudoHusika je napisao/la: ↑06 dec 2020, 21:30Dejan1921 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 21:24Ja ne znam stvarno šta je ljudima. Mi ćemo sto posto biti slabiji nego sada na proljeće, kakvi Krpići i ostali.SudoHusika je napisao/la: ↑06 dec 2020, 21:22Ljudi ba, prestanite pisati nebuloze i bajke, koji vam je đavo? Kakvi crni krpići, ordagići, bradonjići? Muku mučimo da platimo ovo što imamo a ne da se pojačavamo. Drži se ovoga što imaš i skontaj više mandžu da te ne tabaju na Grbavici. Pa ni u najgora vremena nismo bili 8.domaćin u ligi Tito te yebo.
Ma kolektivno raja izgorila po glavi radi Želje, uključujući i mene. Maštaju o nekim nemogućim stvarima. Drži se ovoga što imaš, premuntaj Hirketa možda i nađi kakva 2 brzanera na rufo i to je to. Kakvi crni ordagići i krpići. Bićemo mi tu negdje ali kuveta za najviši plasman, ruku na srce, nemamo. I ovo je poprilično dobar učinak. Velika mrlja je ovo naguzivanje na Grbavici.
Ma teska je bila pozicija u kojoj je bio

- plavousrcu
- Kontakt:
Prasak pakuj papak, eto gazde nosi sendvice. Zaradio si veceras jedan sa ovako salamom. Poli ide sutra ako nastavi ovako.
Zadnja izmjena: plavousrcu, dana/u 06 dec 2020, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
- plavousrcu
- Kontakt:
Dobro ljudi ali serete. Sirom svijeta juce i danas su igraci koji zaradjuju milione promasili more ovakvih prilika. Bili smo losi, ekipa je takva kakva jeste, ali ne zaboravite da smo drugi. Uz more problema. Podrska treba, pa vidjeti sta i kako na proljece. Godrina prasak pakuj, ispuni normuLjoZee je napisao/la: ↑06 dec 2020, 21:39Ma teska je bila pozicija u kojoj je bio![]()
![]()

Pusti ti to podrska i te stvari. Ove promasaje Zeca i Lendrica lijepiti na svaku stranicu nek se vidi kako prosipamo bodove kuci.plavousrcu je napisao/la: ↑06 dec 2020, 21:43Dobro ljudi ali serete. Sirom svijeta juce i danas su igraci koji zaradjuju milione promasili more ovakvih prilika. Bili smo losi, ekipa je takva kakva jeste, ali ne zaboravite da smo drugi. Uz more problema. Podrska treba, pa vidjeti sta i kako na proljece. Godrina prasak pakuj, ispuni normu![]()
![]()
.
Krpicu je zeljo idealan da odigra proljece i da dobije slobodne papire ako sta moze vani naci.Hiros bi mogao koristiti ako ima slobodne papire.Najvece pojacanje za zelju su spremni zec i stilic jer ovo sto su igrali do sada nije ni 60 % sta mogu to sam siguran.Nemamo ljude u upravi koji si u stanju dovesti na posudbu igrace poput menala,hajrovica itd igrace koji nisu ni na sirem spisku u dinamu i puno je takvih igraca u klubovima poput dinama zvezde partizana koji
nisu u rosteru. A nama bi valjali
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sta kontas o Ozilu ni on nije Arsenalu u rosteru a nama bi bas valjao, mozda da ga dovedemo da mu ozivimo karijeru.Kometa je napisao/la: ↑06 dec 2020, 21:48Krpicu je zeljo idealan da odigra proljece i da dobije slobodne papire ako sta moze vani naci.Hiros bi mogao koristiti ako ima slobodne papire.Najvece pojacanje za zelju su spremni zec i stilic jer ovo sto su igrali do sada nije ni 60 % sta mogu to sam siguran.Nemamo ljude u upravi koji si u stanju dovesti na posudbu igrace poput menala,hajrovica itd igrace koji nisu ni na sirem spisku u dinamu i puno je takvih igraca u klubovima poput dinama zvezde partizana koji
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Pricam o igracima dinama koji nisu medu 25 igraca a nama bi valjali para.Je li bolje Hajrovicu odigrati polusezonu u zelji ili sjediti do jula na tribinama
Kometa, brate, ohani malo Boga ti 

-
- Kontakt:
Gospodara mi ti nisi u vinklu brate.
800.000eura čovjek ima godišnju platu, Bog te pomog'o.
Željezničar za život cijeli!
Ovo sve poludilo moj brate hahaahaha...nego ima li još ovih iz Goražda da se proba, tu se kriju naša pojačanja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.