E yebo li mu onaj roling sve...avalPacidoroP je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:48Veselinović ne može podbaciti. On je odigrao na nivou svojih partija.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željezničar za život cijeli!
Ljudi ovo je maximum ove ekipe, imaš stare i potrošene i igrače kojima je Željo vrhunac karijere, ova ekipa je kao auto nekad upale iz prve, nekad moraš verglati par puta, a nekad ne upale, tako je cijelu sezonu. Jer zavismo od 2 - 3 igrača.
Kad pogledaš Miletića, Vrhovca koji bi trebali da budu već izgrađeni igrači, a oni gori od Kosorića koji ima 33 godine.
Sredinu i krila da ne spominjem, Bojo, Hajdar, Mustafa, Veseli, nijedan nije bolji od Meše ili Bekrića.. Štilu ne smijem da spomenem, jer kad ih sastaviš nemaju ni približno golova i asistencija ko Štila, ali on nam je "najgori" jer igra povrijeđen..
U napadu imaš Lendrića, Hajrića i Juricica koji ponovo nisu bolji od Zeca koji ima 32 godine..
Ali koliko para, toliko i muzike to je ova ekipa..
Nadam se da su naši igrači čuli (ne znam koliko su udaljene svlačionice) kako slave, jel ih barem malo stid, što svaka prčija dođe na Grbavicu i odnese ti bodove i to te još nadigra u svim segmentima igre.
Kad pogledaš Miletića, Vrhovca koji bi trebali da budu već izgrađeni igrači, a oni gori od Kosorića koji ima 33 godine.
Sredinu i krila da ne spominjem, Bojo, Hajdar, Mustafa, Veseli, nijedan nije bolji od Meše ili Bekrića.. Štilu ne smijem da spomenem, jer kad ih sastaviš nemaju ni približno golova i asistencija ko Štila, ali on nam je "najgori" jer igra povrijeđen..
U napadu imaš Lendrića, Hajrića i Juricica koji ponovo nisu bolji od Zeca koji ima 32 godine..
Ali koliko para, toliko i muzike to je ova ekipa..
Nadam se da su naši igrači čuli (ne znam koliko su udaljene svlačionice) kako slave, jel ih barem malo stid, što svaka prčija dođe na Grbavicu i odnese ti bodove i to te još nadigra u svim segmentima igre.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ima jedan klub na zapadu Njemačke kojeg je bivša uprava 2005. doslovno dovela pred bankrot. Čovjek koji je tada preuzeo klub pod imenom Hans-Joachim Watzke, nije kukao šta mu je bivša uprava ostavila u nasljedstvo, već je u roku od tri godine doveo klub od dugova u iznosu od 122 miliona € do pozitivnog poslovanja i dobiti.Kometa je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:39Ne seri molim te,da je ova uprava dosla bar na 0 na racunu dobro bi bilo.godrina je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:30Hvala gospodinu Amaru sto je u klub kojeg volimo doveo ljude koji su stopirali sve tuzbe koje je neko ispred kluba poslao.
Hvala gospodinu Amaru sto je postavio ljude koji ne znaju marke unijet u klub.
Hvala gospodinu Amaru sto njegova uprava sje.ba sve sto se uradilo na stadionu, za sta smo i mi navijaci dali svoje pare.
Hvala mu i za divne rezultate sa igracima koje on dovodi.
Šta je ova uprava uradila u posljednje dvije godine?
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Teren nije vidno ostecen ??
Prostor ispod Istoka ne zjapi dzaba ??
Ovaj sto dosadjuje sa praskom, sad ce 21h ajde spavat.
@amerosm bravo, ova uprava je postavila sliku Koldze na sjever. Onog Koldze koji nas je toliko kocio.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
To sve jest, samo kazem da ima kvaliteta jer ne mozes konstantno dobijati najbolje ekipe u drzavi i kuci i u gostima, a gubiti kuci od najgorih gostujucih ekipa. Tu je problem druge prirode. Vjerovatno pristupa i pripreme tih utakmica.braco je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:01Druže džaba pobjede kući protiv velikana 3 boda su 3 boda, kako nismo loši kući kad smo OSMA domaćinska ekipa lige. Samo su Krupa, Radnik, Mladost i Olimpik manje bodova uzeli kući od nas. To je BRUKAHongKong je napisao/la: ↑06 dec 2020, 18:44Ne znam ni odakle ta prica da smo losi kuci. Realno dobili smo kuci Borca, Zrinjski, Velez, Tuzlu, sve ekipe koje su uz nas i pitare najbolje u ligi. Siroki oduvijek bio domacinska ekipa, u gostima jako losi neko je i postavljao statistiku njihovu u gostima. Mi imamo problem s pristupom utakmicama, a to je veci dio krivice na treneru i strucnom stabu, a manji na igracima koji smatraju da je dozvoljeno birati utakmice u Zeljinom dresu. Pobjede u Mostaru, bod na derbiju, deranje Veleza, pobjeda u Sirokom, pobjedili Borca znaci da se moze kad se hoce, a zasto se nekad nece treba neko drugi odgovoriti. Ukoliko dodjemo u borbu za titulu levati ce popusit, ako se budemo borili za Europu picke ce popusti, za opstanak opet ce popusti. To rade luzeri.
Cuva Bog Zelju svog!
Ova uprava je proslu godinu bila u samom vrhu i niko ne zna sta bi se desilo da je prvenstvo nastavljeno.U ova doba pandemije i jedna Barsa i real su u problemima za plate.amerosm je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:53Ima jedan klub na zapadu Njemačke kojeg je bivša uprava 2005. doslovno dovela pred bankrot. Čovjek koji je tada preuzeo klub pod imenom Hans-Joachim Watzke, nije kukao šta mu je bivša uprava ostavila u nasljedstvo, već je u roku od tri godine doveo klub od dugova u iznosu od 122 miliona € do pozitivnog poslovanja i dobiti.Kometa je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:39Ne seri molim te,da je ova uprava dosla bar na 0 na racunu dobro bi bilo.godrina je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:30Hvala gospodinu Amaru sto je u klub kojeg volimo doveo ljude koji su stopirali sve tuzbe koje je neko ispred kluba poslao.
Hvala gospodinu Amaru sto je postavio ljude koji ne znaju marke unijet u klub.
Hvala gospodinu Amaru sto njegova uprava sje.ba sve sto se uradilo na stadionu, za sta smo i mi navijaci dali svoje pare.
Hvala mu i za divne rezultate sa igracima koje on dovodi.
Teren je u ova doba godina bio isti i prosle godine. Imate primjer i Zvezdine Marakane i na stadionu Rijeke gdje trenutni teren nije idealan skroz bas ko u julu. Da bi uredio prostorije na istoku trebaju ti i dozvole i pare, ali to nije ostecenje jer je stanje isto. Nije niko porusio te prostorije pa da kazes ostetili ih. I slika Koldze je postavljena ispred prostorija SD ne ispred Fan Shopa, Zapada i slicno.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
A šta je razlog pa nam je teren u poprilično lošem stanju i da se Albi, odgovarajućoj firmi za teren, duguju velike pare?Kometa je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:58Ova uprava je proslu godinu bila u samom vrhu i niko ne zna sta bi se desilo da je prvenstvo nastavljeno.U ova doba pandemije i jedna Barsa i real su u problemima za plate.amerosm je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:53Ima jedan klub na zapadu Njemačke kojeg je bivša uprava 2005. doslovno dovela pred bankrot. Čovjek koji je tada preuzeo klub pod imenom Hans-Joachim Watzke, nije kukao šta mu je bivša uprava ostavila u nasljedstvo, već je u roku od tri godine doveo klub od dugova u iznosu od 122 miliona € do pozitivnog poslovanja i dobiti.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Azmir ?
Treba tu Albu otkazati totalno i lijepo do proljeća da imamo teren koji nam odgovara.
-
- Kontakt:
Admire brate dobar si lik ali de malo iskuliraj.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ma Amar nema veze o ekonomiji a zeli da se pita o svemu. Misimovic zna ekonomiju ali veze nema o sportskom segmentu ali hoce da se pita. To je nasa tuga i nikad necemo na zelenu granu izaci.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Da hoce doci Krpić, a da samo Juričić od navedenih ostane!
Hiroš i Ordagić po mogučnosti...
Hiroš i Ordagić po mogučnosti...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Pozdrav i za Lendrica sa nadom da nece nositi nas dres na proljece
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Ljudi ba, prestanite pisati nebuloze i bajke, koji vam je đavo? Kakvi crni krpići, ordagići, bradonjići? Muku mučimo da platimo ovo što imamo a ne da se pojačavamo. Drži se ovoga što imaš i skontaj više mandžu da te ne tabaju na Grbavici. Pa ni u najgora vremena nismo bili 8.domaćin u ligi Tito te yebo.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kad skontaš kako bi Krpa ovo rutinski riješio...

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ja ne znam stvarno šta je ljudima. Mi ćemo sto posto biti slabiji nego sada na proljeće, kakvi Krpići i ostali.SudoHusika je napisao/la: ↑06 dec 2020, 21:22Ljudi ba, prestanite pisati nebuloze i bajke, koji vam je đavo? Kakvi crni krpići, ordagići, bradonjići? Muku mučimo da platimo ovo što imamo a ne da se pojačavamo. Drži se ovoga što imaš i skontaj više mandžu da te ne tabaju na Grbavici. Pa ni u najgora vremena nismo bili 8.domaćin u ligi Tito te yebo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.