Ozbiljno ili ?
Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
sergej je jedini covjek na svijetu koji bi mi u startu vratio barem 50% izgubljenog naboja za repkom!
trenutno se ni vahi ne bih obradovao kao njemu.
koliko god to ovim forumskim bhpl majstorima bilo glupo i retardirano:-)
trenutno se ni vahi ne bih obradovao kao njemu.
koliko god to ovim forumskim bhpl majstorima bilo glupo i retardirano:-)
Cega ce biti promasaj, ovog vasara od reprezentacije?
Ovi prije njega su se toliko izblamirali da je preslo u naviku. Za sad je dovoljno neka svjezina i podmladzivanje reprezentacije. Ima priliku da skuplja iskustvo i uigrava mlade nade Denisa, Anela, Dzokanovica, Gigovica, Danilovica..
BašČelik!
Izaberite savez i stručni štab

-
- Kontakt:
Sergej 100 %
"Pitali smo Balakova za Peteva" 

Pišu mu po instagramu selektore,dobrodošo,vrijeme je
Povedi nas itd
Ako je istina još jedan + za Vicu
Povedi nas itd
Ako je istina još jedan + za Vicu
Rodjeni su pitarske picke!
Barbarez je realno losa opcija jer nema nikakvog iskustva a vec ima 50 godina i 15 godina od igrackog umirovljenja, ali kad pogledas da je alternativa Petev onda on naglo postaje dobra opcija jer se barem ne zna cemu se navijaci mogu nadati, dok kod Bugara je sve jasno - tuga i zalost.
Šta nama ostaje,da damo nekoj poslijeratnoj legendi repke da nas vodi,s kojim mozemo mozda nesto i napravit,podignut ce svakako atmosferu u repki,jer sigurno ga igrači vise dozivljavaju nego Papeta ili Prosinečkog.. Ili da damo šansu reprezentativcima bivše Jugoslavije,pa da se opet vratimo na VHS...Pitagora je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:19Barbarez je realno losa opcija jer nema nikakvog iskustva a vec ima 50 godina i 15 godina od igrackog umirovljenja, ali kad pogledas da je alternativa Petev onda on naglo postaje dobra opcija jer se barem ne zna cemu se navijaci mogu nadati, dok kod Bugara je sve jasno - tuga i zalost.

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Pa zar samo postoje te dvije opcije?rishovski je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:29Šta nama ostaje,da damo nekoj poslijeratnoj legendi repke da nas vodi,s kojim mozemo mozda nesto i napravit,podignut ce svakako atmosferu u repki,jer sigurno ga igrači vise dozivljavaju nego Papeta ili Prosinečkog.. Ili da damo šansu reprezentativcima bivše Jugoslavije,pa da se opet vratimo na VHS...Pitagora je napisao/la: ↑06 dec 2020, 20:19Barbarez je realno losa opcija jer nema nikakvog iskustva a vec ima 50 godina i 15 godina od igrackog umirovljenja, ali kad pogledas da je alternativa Petev onda on naglo postaje dobra opcija jer se barem ne zna cemu se navijaci mogu nadati, dok kod Bugara je sve jasno - tuga i zalost.
![]()

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Kad zavrsi Sergej potrebne licence za trenera? 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kako glupa pitanja postavljaju?! Isto kao kad vodoinstalatera pitaju za misljenje o drugom vodoinstalateru u istom gradu,naravno da ce pohvaliti kolegu.To se podrazumijeva
Olimpić se zoveš ti,mi smo tvoji Fukovi
u nasem slučaju postoje samo te dvije... Za 15.000 eura mjesecno,kvalitetnog selektora ne mozes dobiti,mozes dati nekom da se uči od mlađih ili dati u ruke starim neznalicama kojima je najveći domet Francuska 2 liga ili prva liga turske u timovima koji se bore grčevito za opstanak... Glupo je dati nekom Bugaru ili Rumunu ili bilo kome ko ne priča naš jezik da bude selektor i uz sve to nije kvalitet... Ne znam kako ćemo izgledat s Barbarezom,ali ja kad bi licno birao poslao bi ponudu Nenadu Bjelici iz Osijeka ili Nenadu Lalatoviću iz Vojvodine... mada po meni Bjelica je daleko najbolji sad trener u regiji..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
U njemačkim medijima danas se pojavila informacija da je Sergeju Barbarezu ponuđeno mjesto selektora reprezentacije BiH.
Covjek ima licencu od 2010 godine UEFA PRO licencu

Rodjeni su pitarske picke!
Hvala na info

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Fifa 2010 Be a Pro licencu!

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Može Barbarez. Taman da ga iskoristimo sad dok smo na dnu pa da ga se ne gura u budućnosti svaki put kada se bude selektor birao.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- feniksptica
- Kontakt:
Yebatce i njemu sve ko i drugim i to prvo ovi sto kazu necu njemu sta god bude. Samo nek ne pozove jednog igraca sto doticni forumski strucnjaci misle da treba i gotovo. Puce ljubav
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)