Ako se obrukao što je drugi, onda nek se nastavi brukati, kakvi likovi ne mogu da vjerujem
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- plavousrcu
- Kontakt:
Zasto je tako? Mi nemamo ekipu za pritisak. Mozda zato Amar u izjavama stalno spominje nas ritam. To je ritam kada na individualni kvalitet mozes nesto rijesiti. Lako je biti general nakon bitke, ali vidjeli smo danas. Koga mogu Stila i Ermin zaganjati? Jos tu imas Mesu zrtvovanog uz aut liniju, Bekriju kojem nikad hitrina i brzina nisu bili vrlina i zutog koji je polupokretan a nas najpokretniji igrac u ovoj formaciji. Puno bismo bolje izgledali sa Lukom na spicu, a Ermimom iza njega ili po strani. Mislim da bi danas Asim bio korisniji od svih nabrojanih. Opet imamo solidno bodova, komsije su ipak koplje iznad u ovom trenutku.braco je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:01Druže džaba pobjede kući protiv velikana 3 boda su 3 boda, kako nismo loši kući kad smo OSMA domaćinska ekipa lige. Samo su Krupa, Radnik, Mladost i Olimpik manje bodova uzeli kući od nas. To je BRUKAHongKong je napisao/la: ↑06 dec 2020, 18:44Ne znam ni odakle ta prica da smo losi kuci. Realno dobili smo kuci Borca, Zrinjski, Velez, Tuzlu, sve ekipe koje su uz nas i pitare najbolje u ligi. Siroki oduvijek bio domacinska ekipa, u gostima jako losi neko je i postavljao statistiku njihovu u gostima. Mi imamo problem s pristupom utakmicama, a to je veci dio krivice na treneru i strucnom stabu, a manji na igracima koji smatraju da je dozvoljeno birati utakmice u Zeljinom dresu. Pobjede u Mostaru, bod na derbiju, deranje Veleza, pobjeda u Sirokom, pobjedili Borca znaci da se moze kad se hoce, a zasto se nekad nece treba neko drugi odgovoriti. Ukoliko dodjemo u borbu za titulu levati ce popusit, ako se budemo borili za Europu picke ce popusti, za opstanak opet ce popusti. To rade luzeri.
Titula cao, Torpedo zasluzeno koraca ka tituli.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Kakva crna titula. Niste realni nikako od pocetka. Nemamo Uprave, nemamo novca niti sistema u Klubu.
Ovo sto smo 2. sa 6 boba zaostatka je vrh trenutno. Na polusezoni SKUPŠTINA MORA BITI IZBORNA.
Ovo sto smo 2. sa 6 boba zaostatka je vrh trenutno. Na polusezoni SKUPŠTINA MORA BITI IZBORNA.
- plavousrcu
- Kontakt:
Treba se nauciti i navici na ovo napisano. Nasa sansa je samo prodaja kluba ili da nazovemo to kako hocemo. Ili da se ponosimo sa tim da ga nikom ne damo i kontamo kako smo radi toga pametniji od ostalih koji su ga dali.
jedan fun fact
djeca rodjena kad je zeljo zadnji put uzeo titulu sad su drugi osnovne

kako je krenulo ta djeca će završiti i osnovu školu
postajemo nakaradnija verzija Hajduka
djeca rodjena kad je zeljo zadnji put uzeo titulu sad su drugi osnovne
postajemo nakaradnija verzija Hajduka
Nije bodovna razlika problem. Ima još mnogo utakmica i bodova u igri, i dostižno je to sve. Drugi su problemi, dakle naša igra, pristup, ekipa kvalitet. Ni u šta se ne možeš pouzdati, niti šta očekivati. Nakon prvih par kola, nikako da uhvatimo ritam, i u sastavu, i u igri, i u pristupu. Mnogo čudno je sve.
Ja se slažem s tim kakav kadar imamo da je ovo i dobar broj bodova. Nažalost ovo je naša realnost u koju smo sami sebe doveli! Bez ozbiljnije reforme u klubu koja će da donesu lovu, možemo zaboraviti i narednih godina na trofeje. Razlika između nas i pitara je to što oni imaju love i kod njih kad jedan Milanović odigrao lošu sezonu nabiju ga nogom i dovedu Fanima, a mi po 3 godine trpimo Zajmoviće, Asime, Veselinoviće itd. i razbijamo glavu hoće li proradit i ustat na pravu nogu. Nažalost kokuzi smo i mi nemamo taj luksuz da nabijemo nekog nogom nakon jedne sezone i dovedemo bolje. Valjda će i nama svanuti jednog dana.plavousrcu je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:10Zasto je tako? Mi nemamo ekipu za pritisak. Mozda zato Amar u izjavama stalno spominje nas ritam. To je ritam kada na individualni kvalitet mozes nesto rijesiti. Lako je biti general nakon bitke, ali vidjeli smo danas. Koga mogu Stila i Ermin zaganjati? Jos tu imas Mesu zrtvovanog uz aut liniju, Bekriju kojem nikad hitrina i brzina nisu bili vrlina i zutog koji je polupokretan a nas najpokretniji igrac u ovoj formaciji. Puno bismo bolje izgledali sa Lukom na spicu, a Ermimom iza njega ili po strani. Mislim da bi danas Asim bio korisniji od svih nabrojanih. Opet imamo solidno bodova, komsije su ipak koplje iznad u ovom trenutku.braco je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:01Druže džaba pobjede kući protiv velikana 3 boda su 3 boda, kako nismo loši kući kad smo OSMA domaćinska ekipa lige. Samo su Krupa, Radnik, Mladost i Olimpik manje bodova uzeli kući od nas. To je BRUKAHongKong je napisao/la: ↑06 dec 2020, 18:44Ne znam ni odakle ta prica da smo losi kuci. Realno dobili smo kuci Borca, Zrinjski, Velez, Tuzlu, sve ekipe koje su uz nas i pitare najbolje u ligi. Siroki oduvijek bio domacinska ekipa, u gostima jako losi neko je i postavljao statistiku njihovu u gostima. Mi imamo problem s pristupom utakmicama, a to je veci dio krivice na treneru i strucnom stabu, a manji na igracima koji smatraju da je dozvoljeno birati utakmice u Zeljinom dresu. Pobjede u Mostaru, bod na derbiju, deranje Veleza, pobjeda u Sirokom, pobjedili Borca znaci da se moze kad se hoce, a zasto se nekad nece treba neko drugi odgovoriti. Ukoliko dodjemo u borbu za titulu levati ce popusit, ako se budemo borili za Europu picke ce popusti, za opstanak opet ce popusti. To rade luzeri.
Sve nam se otvorilo i zato je bila realna.Zar nije realno da dobijes krupu mladost i slobodu kuci.Te utakmice moras dobiti i ne samo dobiti vec cistiti kartone na tim utakmicama
Moj brate tuga prava...KANA je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:08Čemu buraz da se nadašBajramovic1999 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:05Vala ako i u Krupi zijanimo, necu imati volje ni pratiti ligu visemi smo bruka i sramota. Tri sela i Sloboda sa djecom nam uzeli 11 bodova na Grbavici.

Sad je fora bit drugi
Haahaahhjahah
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Ma samo Krupa i Mladost i to je tih 6 bodova razlike. Remi sa Slobodom si "ispravio" u Mostaru jer nije realno bilo 9 bobe u tri tekme da uzmemo. Zato ja kazem 180 minuta ponistava nam sve. 

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
-6 kad uzmes izgubljenih 10 bodova na Grbavici i ne izgleda tako loše ybt...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Opet cu ponoviti neke cinjenice:
Fejzić 34 godine, Kosorić 33, Stevanović 31, Jamak 34, Štilić 33, Alispahić 33, Bekrić 36, Zec 32. Klub +30
Fejzić je branio u pocetku, al eto sad je uletio Erić .
Od navedenih samo Jamak ne igra- dakle to je 6 prvotimaca koji non stop igraju. Što je pola tima.
Amar je sa ovim veteranima drugi na tabeli, +4 u odnosu na trećeg i -6 u odnosu na prvog. Bolje ne može.
E sad jedno realno pitanje, može li se sa ovom gerijatrijom uzeti titula ?
Fejzić 34 godine, Kosorić 33, Stevanović 31, Jamak 34, Štilić 33, Alispahić 33, Bekrić 36, Zec 32. Klub +30

Od navedenih samo Jamak ne igra- dakle to je 6 prvotimaca koji non stop igraju. Što je pola tima.
Amar je sa ovim veteranima drugi na tabeli, +4 u odnosu na trećeg i -6 u odnosu na prvog. Bolje ne može.
Zato sto nismo normalni i sto smo bodove izvlacili gdje niko nije ocekivao jer je bilo pod moranje.kolezeljovac je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:20-6 kad uzmes izgubljenih 10 bodova na Grbavici i ne izgleda tako loše ybt...
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kolezeljovac
- Kontakt:
Vracaj Krpu, ostavi samo Juricica... Dovedi Hiroša, nosi Veselog i Subašića.... Ermina prebaci na desno krilo i neku ubicu placenu dovesti za zadnjeg veznog... Onda bi imali kakve sanse da nesto uradimo... I jos Sipu vratiti...
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Situacija u klubu je losa. To je problem a ne losi rezultati, mada uzevsi tu losu situaciju mi smo na super poziciii.
Hitno nam trebaju novi ljudi u Klubu sa vizijom i ciljem koji MORAJU biti suport amaru i struci.
Željo MORA biti na prvom mjestu pa sve ostale podjele .
OBAVEZNO SKUPŠTINA ! OBAVEZNOO
Problem nažalost i jest' što slabo mladih igrača imamo u izlogu. Po meni je porazno bilo što smo jedina top 6 ekipa (mi, Velež, Sarajevo, Zrinjski, Borac , Široki) bili koja nije imala nijednog pozvanog igrača u repku prošlo okupljanje. Jest' sve to i menadžerska repka ali treba biti realan nemamo nijednog igrača kojeg bi mi mogli ponuditi tom širem spisku repke iz naše lige jer realno neće zvati starije igrače poput Štilića, Ermina i Meše u repku.let3 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:20Opet cu ponoviti neke cinjenice:
Fejzić 34 godine, Kosorić 33, Stevanović 31, Jamak 34, Štilić 33, Alispahić 33, Bekrić 36, Zec 32. Klub +30![]()
Zadnja izmjena: braco, dana/u 06 dec 2020, 19:26, ukupno mijenjano 1 put.
- plavousrcu
- Kontakt:
@braco i jos plate tog Milanovica 150k godisnje i Krupu zakite sa 50k. Mi hocemo Fanima godinu i po, dogovorimo s njim sve samo Musija hoce lovu. Mi nemamo. Dodju komsije Musiju zakite, njemu daju tri puta vise nego smo se mi nategli. Na Skupstini prva tacka dnevnog reda mora biti izmjena statuta prema kojoj ce se omoguciti prelazak kluba u privatno vlasnistvo. Po cijenu toga da potencijalni novi vlasnik ma klupu vrati Krcmarevica a Amaru zabrani da seta po njegovom vlasnistvu.
Dva krila pod hitno, stoper isto. Kosoric i Miletic u pet deka, kako im dodje tako i odigraju.
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 20 gostiju.