FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ponovo navala novih nickova 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Igraci Zelje su moralni patuljci, da kuci igraju sa Olimpicom i da im treba bod za titulu, izgubili bi.
Znaci mi kuci, a oni na vjerovatno i najtezem gostovanju u ligi i povecavaju prednosti.
Hvala debilcne
Hvala debilcne

Cuva Bog Zelju svog!
Sve je u glavi.Sarajevo dobija zrinjski ,sa igracem.manje stisne borac i izjednaci ali im prosla dva derbija jos viseu glavi i drugo poluvrijeme na derbiju ne znaju sta ce sa sobom
Ma iskreno nemam pojma ni koliko je zatekao para ni koliko je ostalo iza njega.LjoZee je napisao/la: ↑06 dec 2020, 18:51Da li je Misimovic ostavio klub sa sigurnim prihodima? Da li je to uradio Selimovic, Vukotic, Gredic? Ako je odgovor ne onda je jasno da ni to tad nije valjalo ko sto nista i nije valjalo na duze staze.godrina je napisao/la: ↑06 dec 2020, 18:48Amar kao trener nije problem, ok veceras je zaje.bo stvar to je i sam rekao poslije al njegovi branioci ni da cuju.
Problem je kako je Amar usao u klub i koga je postavio za svoje pusiqrce.
Ne moze dobit pare jer nema niko sposoban namac pare. Trosio bi rado i on pare kao Miske tad al nema, zahebo se, postavio ljude koji su prekinuli tuzbe koje je klub podnio al za to nema kesa.
Zasto nije dosao sa Misimovicem kad je bilo para ??
I bas me zanima ima li para da se njemu isplati dug koji treci put ??
Znam da posle Amara nije ostalo nista, znam da je u pola frke otisao na godisnji i haman da je 3 puta uzeo iste pare. Prvo tuzio klub pa onda sjeo na trenersku stolicu.
Kao trener je pravo dobar, ove sezone ipak losiji nego inace. Direktno je kriv za neke gubitke bodova. Kao sto je dobrim dijelom zasluzan za titule tako je i krivac za ovo sad. On je postavio ljude koji ne znaju namac marku, on je dovodio igrace koji nisu za titulu.
Takl isto nema ni kome odgovarat niti podnosit izvjestaj.
Ali posto je vecina u fazonu da je Amar nedodirljiv i nije nista kriv ok evo imamo ful dobru sezonu i poziciju na tabeli, grmimo , tonBe smo.
Samo ja ne kontam razliku u odnosu na prije.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Stvarno smo retardirani...
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Druže džaba pobjede kući protiv velikana 3 boda su 3 boda, kako nismo loši kući kad smo OSMA domaćinska ekipa lige. Samo su Krupa, Radnik, Mladost i Olimpik manje bodova uzeli kući od nas. To je BRUKAHongKong je napisao/la: ↑06 dec 2020, 18:44Ne znam ni odakle ta prica da smo losi kuci. Realno dobili smo kuci Borca, Zrinjski, Velez, Tuzlu, sve ekipe koje su uz nas i pitare najbolje u ligi. Siroki oduvijek bio domacinska ekipa, u gostima jako losi neko je i postavljao statistiku njihovu u gostima. Mi imamo problem s pristupom utakmicama, a to je veci dio krivice na treneru i strucnom stabu, a manji na igracima koji smatraju da je dozvoljeno birati utakmice u Zeljinom dresu. Pobjede u Mostaru, bod na derbiju, deranje Veleza, pobjeda u Sirokom, pobjedili Borca znaci da se moze kad se hoce, a zasto se nekad nece treba neko drugi odgovoriti. Ukoliko dodjemo u borbu za titulu levati ce popusit, ako se budemo borili za Europu picke ce popusti, za opstanak opet ce popusti. To rade luzeri.
Za onoga ko hoće da se nada vrlo dobar rezultat u Banjaluci. Pitari nisu mnogo odmakli, a Borac nam se nije isuviše približio. A nama predstoji gostovanje u Krupi, valja ne slijedi još jedno razočarenje.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
E moj Željo šta mi radiš...
al bas nam je fino na ovom minusu lagana kapica malo deblja jaknica i sve se izdura nista neobicno da bude minus sest u decembru sve je okay ljudine neka jos ekipa ima dobar dan na nasem terenu

Bili smo mi i prije bez para, bez dobrih igrača, dobrih trenera i uprave, posvađanih navijača između sebe, ali mi se čini da se nikada za mojih evo skoro 39 godina života što pratim svog/našeg Želju nije događalo da nas ovako ponižavaju razne selendre, kao što se dešava evo već nekoliko zadnjih godina. Još mi je gore bilo što su dali ona 2 gola jer su samo dokazali da se radi jedino i isključivo o ku.rcobolji i da smo bojim se nepovratno zaraženi nekim gubitničkim mentalitetom. Malo sam dobio nadu da će se nešto promijeniti dolaskom Amara ali izgleda ništa od toga. I što je najgore da i ode vjerovatno bi tek onda otišlo sve u 3 pm. Potonuli smo kao klub duboko i nek nam je Bog dragi na pomoći. A koliko nam tek slijedi poniženja to samo on zna.
PS. Drag si mi Amare, volim te kao brata rođenog ali dosta je. Nadam se da ćeš i ti to brzo skontati.
PS. Drag si mi Amare, volim te kao brata rođenog ali dosta je. Nadam se da ćeš i ti to brzo skontati.
Samo Željo!
Još jedna tekma, pokušati uzeti i valjda će doći neko bolje vrijeme za klub, para i dobrih igrača
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Vala ako i u Krupi zijanimo, necu imati volje ni pratiti ligu vise
Rezultatski ovo u BL stvarno jeste odlicno s obzirom da su ovi jedni iza, drugi ispred. Da je Borac pobijedio prisao bi nam sto ne valja, a ovi odmakli bod samo. E sad da li cemo se opravdano nadati necemu ili ne pokazat ce Krupe i citava zima.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- grbavicka1921
- Kontakt:
Oni će i na plastici izgubit prije pauze. Sjetite se samo sa Slavkom za titulu i flopa. Luzerska ekipa. Od danas su za mene Amarova Gerijatrija.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Osim se ovu polusezonu obrukao, danas pogotovu. Uvesti na teren momka koji se ne bavi profesionalno nogometom Subasica, je ravno samoubistvu.
Čemu buraz da se nadašBajramovic1999 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 19:05Vala ako i u Krupi zijanimo, necu imati volje ni pratiti ligu vise

HVALA svima zaslužnim u klubu što treću godinu zaredom i za našu stogodišnjicu će pitari uzeti titulu, a mi ćemo se prisjećati Zubandana, Newcastlea i Ferencvaroša 

Ali, fakat gore ovo sto smo dali dva gola nego da nismo nijedan. Pa hajd ne das pa mlatnuli te ljudi postenski, ali ovako pred ocima i oni ziceri sto fulismo i ova dva gola sto uspjeli zavaliti. Da Bog mili sacuvaj.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."