FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la geronimo » 26 dec 2010, 23:52

Omerbavarac je napisao/la: Ne volim ja kad neko napusta Bayern pa kakav god igrac bio. :|
Hoćeš li tako pričati kada ti ode Ottl. :lol:

Što se Magath nadig'o, kaže da bi ostao hladan na ponudu od 30 miliona za Neuera. J*bem ga ko mu dadne te pare.
Vom Jäger zum Gejagten

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 26 dec 2010, 23:57

geronimo je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la: Ne volim ja kad neko napusta Bayern pa kakav god igrac bio. :|

Što se Magath nadig'o, kaže da bi ostao hladan na ponudu od 30 miliona za Neuera. J*bem ga ko mu dadne te pare.
To on trazi toliko jer im tacno toliko treba da poprave krov na svom stadionu sto se urusio zbog snijega :D :D :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 dec 2010, 23:59

geronimo je napisao/la:

Sa's vidit kad crvenpaprikicu udari nesto u mali mozak i kupi Noju za 30 milioncica i jos pride baksis uvali.
Onda @gero znas sta te slijedi :mrgreen:
P.S Svicu cu ti drzati :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 dec 2010, 00:02

geronimo je napisao/la: Hoćeš li tako pričati kada ti ode Ottl. :lol:
Tu cemo napraviti izuzetak. :)
Nije on jos vidio kako izgleda 30 miliona. :lol:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 27 dec 2010, 01:14

Zašto baš u Malagu?

Demichelis: „Ich konnte zu Sevilla, Valencia, Napoli oder Florenz wechseln. In Málaga ist Manuel Pellegrini der Trainer, mit dem Ich 2002 bei River Plate Buenos Aires Meister wurde. Es herrscht großes Vertrauen zwischen uns.“

Htjeli su ga i mogo je u ove gore klubovi ali je Pelegrini trener Malage pa se za njih odlučio!

I kolko god mi po njemu srali ovo se Michi nikad nemre predbaciti, on obožava Bayern. Iako su ga htjeli Leverkusen i HSV on nije htio unutar BUNDESLIGE zbog toga. ŠTETA!

Demichelis: „Ich will mich nur bedanken. Ich grüße die Fans und will ihnen sagen, dass ich nun einer von ihnen bin. Ab sofort bin ich Bayern-Fan Nr.1. Deshalb hätte ich nie innerhalb der Bundesligaliga wechseln können.“
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 27 dec 2010, 11:58

Rummenigge za Kicker:

Kicker: Ist Leighton Baines aus Everton der Favorit für die linke Außenverteidigung?

K.H.R.: Er ist ein guter Spieler, der in seiner Art und seinem Auftreten ein bisschen an Bixente Lizarazu erinnert. Er ist klein, drahtig, schnell, aggressiv, hat technische Fähigkeiten nach vorne. Ich habe ihn gegen Liverpool und Chelsea und auf DVD gesehen, Christian und die Scouts haben ihn beobachtet, alle bei uns sind von ihm überzeugt.

Evo i Kaisera u jednom intervju-u http://www.welt.de/sport/fussball/bunde ... eiger.html
Za razliku od mene i torrenteS-a, naš Franz još nemRe dobro da procjeni Krafta. :D

Zanimljive su ove izjave (sprüche) polusezone, od kojih bih je'nu izdvojio.
„Es hat bei uns keinen Sinn, dem Trainer reinzureden - dann macht er genau das Gegenteil."
(Bayern Münchens Präsident Uli Hoeneß über Louis van Gaal)
:lol: :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 27 dec 2010, 13:52

Jbg, mene veceras nece biti na ono secerovom kvizu...iskljucen mi internet, ovo pisem iz net cluba...bit ce to tezak udarac na moju ambicije za putovanjem u Minhen :twisted: :twisted:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 dec 2010, 14:42

geronimo je napisao/la:Rummenigge za Kicker:

Kicker: Ist Leighton Baines aus Everton der Favorit für die linke Außenverteidigung?

K.H.R.: Er ist ein guter Spieler, der in seiner Art und seinem Auftreten ein bisschen an Bixente Lizarazu erinnert. Er ist klein, drahtig, schnell, aggressiv, hat technische Fähigkeiten nach vorne. Ich habe ihn gegen Liverpool und Chelsea und auf DVD gesehen, Christian und die Scouts haben ihn beobachtet, alle bei uns sind von ihm überzeugt.

Evo i Kaisera u jednom intervju-u http://www.welt.de/sport/fussball/bunde ... eiger.html
Za razliku od mene i torrenteS-a, naš Franz još nemRe dobro da procjeni Krafta. :D

Zanimljive su ove izjave (sprüche) polusezone, od kojih bih je'nu izdvojio.

Nebi loše bilo da baciš prevod ili da je text na eng jer nismo svi dobri s njemačkim :)
„Es hat bei uns keinen Sinn, dem Trainer reinzureden - dann macht er genau das Gegenteil."
(Bayern Münchens Präsident Uli Hoeneß über Louis van Gaal)
:lol: :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 27 dec 2010, 16:14

geronimo je napisao/la:
Za razliku od mene i torrenteS-a, naš Franz još nemRe dobro da procjeni Krafta.
stoooo :? cojk ti je reko da ´slucaj kraft´ nije ni blizu slucaja renzing ;)
ako ne dovedu nojera, tu je kraft, covjek koji je dosta stabilniji od renzinga. kraj price 8-)

inace, franc je jos jedan ishlapljeli u redu. njega je takodjer pregazilo vrijeme samo sto kajzer ima ime.
eto, dali su mu da reklamira vopi i palamudi na skayu da se jedno takvo ime ne potuca po mjesnim zajednicama i dangubi po pemzionerskim klubovima.
ne, nemam visoko misljenje o ´fudbaleru francu´, pogotovo nemam o ´treneru i selektoru francu´.
moram ponoviti i to da je ostanak svajnija najveci flop sezone :!:
s tim su syebali kroosa, syebace alabu koji je, po meni, najveci talenat u zadnjih 10 godina.

da, prijatelji, ovo je istina i kao takva mora izaci na vidjelo. naravno, potreban je hrabar koji ce to iznjeti a to sam ja - forumski doajen i najveci fudbalski znalac pod kapom nebeskom.
svaka fudbalska nacija ima neku zvijezdu kojom se dici kao sto su xavi ili iniesta u spaniji, runi, lampard ili gerard u engleskoj, ronaldo i mesi u portugalu odnosno argentini... njemacka nikada, ama bas nikada nije imala nesto slicno peleu, maradoni, ronaldu, krojfu..., ali su morali imati ´konja za trku´. u novije vrijeme tu ulogu preuzima balak, onomad kajzer. znate li kakvih je igraca onomad hodalo dunjalukom :)
bayern bi konacno mogao sastaviti ekipu od virtuoza, samo da nije te glupe politike koju vode oni koji su ubjedjeni da je balak, odnosno svajni, svjetska klasa.
morao je doci jedan holandez koji ce i pored stalnih kritika gurati mladog anonimusa mulera. naravno, malac to vraca visestruko noseci njemacku reprezentaciju do treceg mjesta na sp-u na kojem biva najbolji strijelac, da, od amatera do najboljeg strijelca sp-a.bio je od onih koji su nosili bayern do finala lp-a.
nastavlja se... :D
el ima ko zivi???
aman ljudi jel ce se neko javiti??? hello!!!
Gde ste drugari??? jel ima snega.???
http://en.wikipedia.org/wiki/Ekrem_Jevric

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 27 dec 2010, 17:31

S-Y-L-A-R je napisao/la: (Mozda ima neko koga sam zaboravio nek halali sta ja mogu :D )Pa sta sad mi ostali da radimo,mjenjanje nickova ili ?? ;) ;)
A gdje je tu doktor??? Najzaposleniji ove sezone u Bayernu :D ;)
Sent from my Philips Smart TV.

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 27 dec 2010, 17:38

dr.adnan je napisao/la:
S-Y-L-A-R je napisao/la: (Mozda ima neko koga sam zaboravio nek halali sta ja mogu :D )Pa sta sad mi ostali da radimo,mjenjanje nickova ili ?? ;) ;)
Jbg brate , kod tebe je Dr.Adnan a kod njega Dr MUller , jedino ako mu Adnan nije umjetnicko ime :D :D
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 27 dec 2010, 21:38

bayern4ever je napisao/la:
dr.adnan je napisao/la:
Jbg brate , kod tebe je Dr.Adnan a kod njega Dr MUller , jedino ako mu Adnan nije umjetnicko ime :D :D
Kad nema Mullera, neko drugi mora uskočiti ;) Doktorska solidarnost ;)

Evo čitam Robbenov interjvu i veli da mu je prva polovina 2010. godine najbolja u dosadašnjoj karijeri, a najgori dio u karijeri mu je druga polovina 2010. godine. Tanka je linija između usjepha i neuspjeha. :?
I reče između ostalog da mu je najdraži gol koji je postigao onaj protiv Šalketa u polufinalu kupa u 112. minuti. U toj minuti istrčati onoliki for i postići golčinu nije bilo jednostavno... 8-)

Sport Bild izlistava statistički najučinkovitije nogometaše bundesligaške godine (cijela 2010.). Igrač koji je najviše sudjelovao u igri u 2010. i ima najviše kontakata s loptom je Bastian Schweinsteiger s 2914 kontakata. Slijedi ga Philipp Lahm (2841), dok je na petom mjestu Hoffenheimov bosansko-hercegovački reprezentativac Sejad Salihović s 2297 kontakata.

Kad su u pitanju najizdržljiviji igrači, koji su na terenu proveli najviše minuta, Philipp Lahm je na prvom mjestu s 3060 minuta, što znači da je od početka do kraja odigrao sve 34 bundesligaške utakmice u 2010. godini.

Najuspješnije mladi strijelac u 2010. godini je Thomas Müller koji je tokom godine skupio 12 bundesligaških golova.
Sent from my Philips Smart TV.

Klare

Post Postao/la Klare » 27 dec 2010, 22:57

Što švrljate kada nemate šta pametno napisati. :?
Omere ja truni ne bih žalio da nas odmah sada napuste:Buyten, Braafheid, Ottl, Bommel, Klose. Ti igrači što su imali, dali su. na njh se više čovjek ne može osloniti. Možda bude pokoji bljesak još od njih, ali uglavnom to je to. Možda ovdje da uvrstim i Altintopa. :?
A ja ku'ću njega zaboraviti :arrow: Maxi Haas 8-) :lol:

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 28 dec 2010, 01:05

ljudi ja mislim da je vakat za pokoji transfer,,braco ovi nasi cekaju zadnji dan izgleda ili taj dan nece ni doci do ljeta,,hmmm sve mi to škakljivo :mrgreen:
VOLIM BAYERN

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 dec 2010, 01:11

isakovich je napisao/la:ljudi ja mislim da je vakat za pokoji transfer,,braco ovi nasi cekaju zadnji dan izgleda ili taj dan nece ni doci do ljeta,,hmmm sve mi to škakljivo :mrgreen:
Polako, cekaj da barem pocne prijelazni rok. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Makaveli
Kontakt:

Post Postao/la Makaveli » 28 dec 2010, 01:58

interesuje me link za robbenov intervju,ako ne predstavlja problem naravno :)
hvala unaprijed

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 28 dec 2010, 08:36

Izgleda da je Uli pogriješio što nije doveo Neuer-a ranije. Sad je već skuplji a i puno teže ga je dovesti... Beckenbauer napao Uli-a zbog toga...
ŠTETA!!!

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 28 dec 2010, 09:48

davud87 je napisao/la:Izgleda da je Uli pogriješio što nije doveo Neuer-a ranije. Sad je već skuplji a i puno teže ga je dovesti... Beckenbauer napao Uli-a zbog toga...
ŠTETA!!!
bekenbauer je ishlapljeli starcic kojem se vise ne dize(pricala njegova hanuma) pa ga ta ista hanuma istjera iz kuce da dzaba ne pr-di po koznoj galanteriji. raznorazni novinarcici to jedva docekaju i pozivaju ga u emisije da bi im podigao gledanost. ono, narodu je interesantno gledati te senilne pemzionere dok lupaju kojekakve gluposti.

...nastavak prethodnog posta 8-)
moram ponoviti onu staru narodnu koja vazi u svakoj prilici, na svakom mjestu 8-) ´ne jede burek ko ima, jede onaj ko je naucio´ :!:
tako isto ova kriminalna uprava ne umije sastaviti ekipu, jednostavno ne umije :!:
u bayernu je odjednom i iz nicega izronilo par talenata koji bi uz pravilan rad trebali postati igraci svjetske klase.
tu je 4-5 talenata koji bi trebali postati fudbalski virtuozi koji bi obiljezili naredno desetljece.
muler i badstuber su se vec sada izborili za mjesta u ekipi. iako mladi i bez ikakvog iskustva, bivaju baceni na ´tri fronta´ plus sp kao cetvrti. svi znamo kako su igrali i kako su se snasli u klubu koji permanentno vrsi pritisak na svoje igrace. u bayernu nije kao u drugim klubovima - ni blizu. npr. jedan dortmund ulazi u sezonu bez ikakvog cilja osim da ne ispadne. o lp da ne govorim. za razliku od takvih klubova koji su raj za mlade igrace, u bayernu je lp obavezna. osim lp tu je konstantna borba za bl i svaka godina bez bl je promasena godina u kojoj nisu ispunjeni planovi.
kad u jednom takvom klubu, iz takve sredine ispliva mladi igrac i izbori se za prvih 11 u bayernu i prvih 11 u reprezentaciji, onda bez ikakve sumnje mozemo reci da je klasa.
osim njih dvojice tu su jos kontento, kroos i super - ekstra - mega talenat alaba.
onaj djecak bi mogao biti novi esien - najmanje !
e zato sam ja, drugovi bez drugarica, najvise galamio kada je svajni produzio ugovor.
njegovim ostankom nasa vrla uprava ´ubija´ dva velika talenta.
nadam se da ce se desiti neko cudo i da cemo 2013. godine gledati ove momke na terenu 8-)
---------------muler--------------
riberi---------kroos-------robben
----------alaba----gustavo--------
konto--badst.--humi(höw)--lam
----------------kraft--------------
el ima ko zivi???

torrenteS
Kontakt:

Post Postao/la torrenteS » 28 dec 2010, 10:09

david alabaaaaa 8-)

Jüngster Spieler, der in der zweithöchsten österreichischen Spielklasse eingesetzt wurde (18.04.2008, 15 Jahre).
Jüngster Nationalspieler aller Zeiten in Österreich mit 17 Jahren, 3 Monaten und 20 Tagen.
Jüngster Pflichspieldebütant des FC Bayern München mit 17 Jahren, 7 Monaten und 18 Tagen (10.02.2010).
Jüngster Bundesligaspieler des FC Bayern München mit 17 Jahren und 255 Tagen.
Jüngster Champions League-Spieler des FC Bayern München mit 17 Jahren und 258 Tagen (09.03.2010).
:idea: :idea: :arrow: :arrow: 8-) 8-) 8-)
el ima ko zivi???

Elber
Kontakt:

Post Postao/la Elber » 28 dec 2010, 10:29

Narode imal sta konkretno od transfera za naseg Bayu,

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.