FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vinko progledaj konacno!
Ma druže, da je Handžić danas zeznuo samo, opravdano bi mu bilo psovat. Čovjek osam kola ne moze iskoristiti priliku, ne moze dodati najjednostavniji pas, ne radi ni defanzivno, nit ikako išta. Jedino da sad sam u svlačionici kaže; "e šefe, ne ide me fakat aj da malo ohladim." Vinko otpočetka igra isto, nikakve promjene u igri u nadi da ce sve doći samo od sebe i na individualni kvalitet. Iskreno se nadam da hoće.
Šteta ovaj Borac je zreo za poraza ovo je do Vinka imaš šta imaš od igrača može se opet nesto iskombinovat al...
Dobro igramo,Pidro leti po terenu ali Hanzic zavlaci se i vecinu napada upropasti. Kovacevic amaterski u blizi prima gol bez da pokusa da se baci na onaj sut uglavnom napast odlucnije. Ovi sto kazu da lose igramo mi dominiramo u svakom segmentu ige i to bez Rahmana i Pejovica,Oremusa. Treba spomenut i sudiju svaki duel im je svirnuo npr Fanimo onog pipnuo nije izjednacicemo ovo
-
- Kontakt:
Vidim malo se komentariše Handzic a bas je loš 

- f0rest1946
- Kontakt:
Promašene prilike: 1
Dobijeni dueli: 0
Napravljeni prekršaji: 4
Iznuđeni prekršaji: 0
Učinak igrača sa brojem 28
Ali on je nase dijete kluba, fuj fuj fuj neznalice mrš iz kluba yebo te Denci
Dobijeni dueli: 0
Napravljeni prekršaji: 4
Iznuđeni prekršaji: 0
Učinak igrača sa brojem 28
Ali on je nase dijete kluba, fuj fuj fuj neznalice mrš iz kluba yebo te Denci
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nije igra toliko loša, samo ima dosta grešaka, komplikovanja i traljavosti. Vidi se koliko za našu igru znači Rahman, pa onda i Pejović, o Oremušu i Ahmetu da ne govorim. Dosta nejasnih grešaka, neke žurbe, nema jednostavnosti u završnici. Jednostavno, nemamo tu ubojitost i okomitost. Igramo mi fino, nije to toliko loše, ali ovako možemo do zore, nećemo dati gola.
Tatar ako ovako nastavi, zreo je za prodaje. Sušić loš, Krste loš, Handžić loš, Hebib loš, Fanimo loš. Šteta za ono ispadanje Miličevića, ebiga mora se i njemu neka loša reakcija desiti, sve ostalo je odradio kako treba. Dupovac na visini zadatka, Kovačević odličan, Pidro i Đokanović solidni.
I dalje stojim iza toga da je Borac malo jači od prosjeka ove lige, ništa posebno nisu, ali nismo ni mi na svom nivou, zato je ovako stanje. Idemo dalje, probati izboriti pozitivan rezultat, ali obično kad su ovako 'mrljave' igre, to je teško očekivati. Idemo još jače momci.
Tatar ako ovako nastavi, zreo je za prodaje. Sušić loš, Krste loš, Handžić loš, Hebib loš, Fanimo loš. Šteta za ono ispadanje Miličevića, ebiga mora se i njemu neka loša reakcija desiti, sve ostalo je odradio kako treba. Dupovac na visini zadatka, Kovačević odličan, Pidro i Đokanović solidni.
I dalje stojim iza toga da je Borac malo jači od prosjeka ove lige, ništa posebno nisu, ali nismo ni mi na svom nivou, zato je ovako stanje. Idemo dalje, probati izboriti pozitivan rezultat, ali obično kad su ovako 'mrljave' igre, to je teško očekivati. Idemo još jače momci.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Hajmo jednom u dragom poluvrenenu odigrati bolje.
Lijeva strana nazalost ne postoji.
Pidro sam igra. Kad god se prebaci lopta, Pidro sam. A dvojica ograca Tatar i Velkoski glume Maradonu sa ulascima u sredinu.
Pidro sam igra. Kad god se prebaci lopta, Pidro sam. A dvojica ograca Tatar i Velkoski glume Maradonu sa ulascima u sredinu.
Prva udarna strikes again.
Smorili ste iskreno koliko branite vinka. Otvorite oci, pogledajte roster, ne budite slijepi kao nas trener.
Ovi sto ne znaju odgovoriti nego odmah vrijedjaju (benkara, ajdo) prihvatite me za khurac, dosadni ste
Smorili ste iskreno koliko branite vinka. Otvorite oci, pogledajte roster, ne budite slijepi kao nas trener.
Ovi sto ne znaju odgovoriti nego odmah vrijedjaju (benkara, ajdo) prihvatite me za khurac, dosadni ste
NEMA NAZAD
Ma iz nicega smo primili go, iz greske. Pa da su nas nadigrali, ne bih poludio. Uce neka valjda, X ja sam prezadovoljan.
- f0rest1946
- Kontakt:
X bi valjao samo tako, pisao sam danas bojim se danasnjeg meca samo zbog idiota Handzica.
X ko kuca i da se udaramo nogom u guz'cu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
U ovoj utakmici je trebo staviti Jukica a ne Velkoskog.
-
- Kontakt:
Ne glupiraj se i ne budi papak ljubi te brat. Znas da svi pricamo o istim greskama i istim stvarima. Ne budi de.bil stalno.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Tatar za prodaju
napravio 100% sansu debelom i 2 puta izbacio Fanima samog u 16erac.
Hajmo okrenuti ovo, bolji smo 100x

Hajmo okrenuti ovo, bolji smo 100x