FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
AL OVAJ GA I DALJE DRZI?????
Mujic smrad neda pric golu
Mujic smrad neda pric golu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ne mjenjaj vinko nista, opet ce te sreca pogledati pa da te forum hvali.
Katastrofalna, sramotna igra od derbija do danas, svako poluvrijeme.
Katastrofalna, sramotna igra od derbija do danas, svako poluvrijeme.
NEMA NAZAD
Volio bi da grijesim. Ali gubimo ovo. Hadzicu ebem citavu familiju, nikad igracu ne psujem, ali njemu licno sve ebem. Nek se kezi samo, vidjet cu ga na Carsiji aBd.
Ma ova ekipa bez Rahmanovica i Ahmetovica je gola chuna..... Uzasno kako su losi
Popusis ga Vinku.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- JavierBosnia
- Kontakt:
Jukic Tatar Fanimo
Susic
Djokanovic Salcin
Susic
Djokanovic Salcin
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Nismo loši, Borac je dao gol iz napada gdje su napravili faul.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
- Kontakt:
Teško se povezati uopšte kad imamo igrača manje. Jednostavno čovjek ne može dobit duela ne može nikog razigrat, ne može podvalit loptu...
Loši smo jbg ali i kao takvi od ovih smo za klasu bolji. Valjda ga uguramo nekako. Dobro je što su kone izgubile pa možemo igrat bez pritiska.
Loši smo jbg ali i kao takvi od ovih smo za klasu bolji. Valjda ga uguramo nekako. Dobro je što su kone izgubile pa možemo igrat bez pritiska.
Pavlovic je supalj, sutajte samo na go, uce nesto. Bog ga ebo vise.
-
- Kontakt:
Desnom ne zna, lijevom mlitav... 30 kuka
Ne shvatam da je poceo vcrs, imao je on svoje sanse zadnje tri tekme i raja hebo te na forumu pise da cemo imat sansu dvine u 10 15 mn moramo dat, a on fuli... pa dokle vise... ovo cu zadnji put napisat ne da mi se vise trosit! Ne igra s ekipom ne zna stvoriit sansu ne zna je sacuvat ne zna korner izborit... i igra nam evo koju tekmu zaredom... ma nabijem te Vinko slijepce
Ne shvatam da je poceo vcrs, imao je on svoje sanse zadnje tri tekme i raja hebo te na forumu pise da cemo imat sansu dvine u 10 15 mn moramo dat, a on fuli... pa dokle vise... ovo cu zadnji put napisat ne da mi se vise trosit! Ne igra s ekipom ne zna stvoriit sansu ne zna je sacuvat ne zna korner izborit... i igra nam evo koju tekmu zaredom... ma nabijem te Vinko slijepce
Jbg, Bojac jednu sansu i go, mi nesto kao napadamo, ali jalovo. Mada smo bili bolji, al oni vode. Komentoru jeb.em kcer pristrastnu i nepismenu.
Idemo u drugom po preokret Bojac je kita.
Melji R'ajvo

Idemo u drugom po preokret Bojac je kita.
Melji R'ajvo

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- muhamedhulk
- Kontakt:
Krle je vise amc nego Tatar, i Tatar je cisto krilo za razliku od Krleta. De ih zamijeni...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Kako sam se iznerviro od mtela i arene, preko mujica do handzica. Žao mi Benje, samo s Hebibom i Fanimom uspijeva nešto odigrat.
Haretu treba 10 kvadratnih metara da se spremi za šut.
Haretu treba 10 kvadratnih metara da se spremi za šut.
Samo naprijed Saraj'vo!
Bas tako. Neznam sta ovaj doticni gleda al bolji smo duplo, Borac se brani na svojoj polovici i igraju na kontre. Sta hoces od Vinka, da se skine u dres i udje mjesto hadalja Handzica jedino !!!!!!!
U novi boj ...
Zašto se ne da šansa Hajdareviću???
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Trenutno korisnika/ca: budzak, ErosViverosViv, JavierBosnia, perodeformero, TheTruth34 i 43 gosta.