FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- f0rest1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
HAHAHAHAHAHAHAHA VIDI GDJE PRAVI FAUL HANDZIC HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
- AngelDiMaria
- Kontakt:
**** svakog ko ga brani
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Koliko mi je samo postao odvratan Handžić 

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Užas, horor
-
- Kontakt:
E stvarno mi je vise pun qrartz ovog Handzica, stvarno vise nema smisla jbt zivot
Trznuo ga je Handze opet momacki umjesto da puca. Bruda nas! Ljubi ga Narcis! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mi moramo dva napadača dovesti, minimalno dva.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Nema fakat od ovog Handzica nista. Toliko je trom i nikakav, evo ovde vam se sve reklo. Umjesto da je pokusao na laznjak povuci prema sredini pa mozda na sut, on se zabija negdje. 

U novi boj ...
Zaista je fascinantno los igrac Handzic. Pored nestvarnog broja fulanih zicera, ovako losu igru u polju i ovakvu nepreglednost igre odavno nisam vidio.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- muhamedhulk
- Kontakt:
Do gola bolji, poslije samo nabij-izbij, i jedni i drugi.
Handzic je teska neprofesionalcina! Pisaj ga. Na zimu ga sutnuti nogom u paksu i zavrsiti jednom za sva vremena sa njim.
Handzic je teska neprofesionalcina! Pisaj ga. Na zimu ga sutnuti nogom u paksu i zavrsiti jednom za sva vremena sa njim.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Je li to po zvuku ili si vidio negdje? Ja cujem dosta glasova, ali ne vidim neki kadar.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Stvarno ne volim da psujem, suzdrzacu se nekako i ovaj put, ALI dragi Vinko, ostavi Handzica u svlacionici, iskombinuj nesto, radi sta znas, samo ga izvedi molim te!!!
Evo maloprije je kamera prikazala ovu tribinu. Pune loze i kabine gore, duz cijele tribine
NEMA NAZAD
Šta reče?michplatini je napisao/la: ↑06 dec 2020, 17:41Al niko ne vidi ovaj defanzivni kriminal Krstea i TSS,ovo trckaranje radi reda
Jedini TSS pokazuje da najbolje kontroliše loptu, da mu je pravo teško uzeti istu i jedini potezom napravi prostor.
Zadnja izmjena: edRed, dana/u 06 dec 2020, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Bod bi bio ko pobjeda, otisli bi na pauzu neporazeni. Al teško, gotovo nemoguće bez pejovica.
Zadnja izmjena: OsmanhodzicBuco, dana/u 06 dec 2020, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
- f0rest1946
- Kontakt:
Koji bezobrazluk od Handzica, ovo nikad ni jedan igrac nije radio strasno kakvo ponasanje na terenu.
Idiot pravi
Idiot pravi
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ma neka gurne Tatara na spica, uvesti Adukora na poziciju Susica, Susica na mjesto Tatara. Handzica nek ostavi u svlacionici. Nemora ga ni voditi nazad!
U novi boj ...
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Amazon [Bot], atomskaNavika, badboy, Beli98, boki86, egocentrik, fks74, Fudo, galia95, Google Adsense [Bot], greenwood, Haksss, Hazre, insimadop, Inspiracija, James1987, johntravolta123, MaroonBjelave, n0dix, NeSamSafetee, perodeformero, riki46, rimljanin90, ristagrad, SamoDaKazeem, Serha, siroliver69, stokastoka23, Taree, Vanja8, worchester i 245 gostiju.