FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

grbavicka1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la grbavicka1921 » 06 dec 2020, 17:35

godrina je napisao/la:
06 dec 2020, 17:32
Zasto pisete o dugovanjima posle **** misimovica, koliko je to para ostajalo posle amara kad je osvajao sta je htio ??
On je najavio fudbol ne ja, on je dovodio igrace koji su tu.
On je kriv samo jer je doveo debile u klub, debile koje ne mogu i ne znaju namac marku u klub.
Jel to krupa, mladost, sloboda i siroki imaju bolji igracki kadar od nas ??
Svi smo pred pocetak utakmice rekli da je postava sumnjiva, da nema ko trcat al jok ne diraj u amara.
Jel nam to bitnije ime covjeka od kluba ???
Ima istine i u tome. Ima trčat i to Hajdar jadni i Tuce a ostali samo da je pipnu i proslijede dalje. Žao mi što ga kritikovah par puta al momak daje maksimum od talenta koji je limitiran i rada koji je vidljiv.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 06 dec 2020, 17:35

Ja znam da smo mi postali prosjecan klub u ovom jadu od BiH lige, ostalo je samo ime.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 06 dec 2020, 17:36

Pored ove simpaticne pjesme, da pustimo ovu dolje ispod. Ono pravo nas ide na Grbavici, ono fantasticne rezultate pravimo od kako je slusamo na nasoj Grbavici. Nase Zeljine pjesme su bezveze, a ova je prava.

Nije losa, a ista grupa pjeva.

elevenblues
Kontakt:

Post Postao/la elevenblues » 06 dec 2020, 17:37

Raonffa je napisao/la:
06 dec 2020, 17:20
elevenblues je napisao/la:
06 dec 2020, 17:16
Raonffa je napisao/la:
06 dec 2020, 17:09

+1

Al' ne konta to raja, misli svijet pametan kad napiše "Amare odlazi" a zaboravlja šta mu je bilo prije Amara.
Sace etikete misketovac, ali evo sta je bilo prije Amara ?
Iste bruke, isti minus, isto stanje na tabeli, vjecito u borbi za vrh i onda luzerski prospemo sve, nista se na terenu promijenilo nije vec godinama unazad. Nemoj sad samo prije 2013. pisati, ne zanima me to sad u 2020/2021.

Nama treba neki kes i s tim kvalitet u igracima, pa da je manje bitno ko ti vodi ekipu sa klupe, kao da je Marinovic neki trener, postavi to sto ima kvaliteta a evidentno ima i onda uzimaju na misice utakmice.
Znaš li ti koliko smo tada finansijski bili jači nego danas? Rasipalo se parama, dovodilo se po 10 igrača za jedan prelazni rok, raskidali se ugovori, a ništa nismo postigli na terenu.

Zato danas plaćamo ceh tih vratolomija a rezultatski nismo ništa lošiji nego tada, zbog Amara.
Pa sto smo sad finansijski slabiji ?
Manite se teorija zavjera, da je to sad tacno sto pises ne bi molili Vukotica da preuzme klub i Misimovica da pogura. Dva predsjednika koja su obiljezila taj period lobotomije o kojoj pojedini pisu sad.

A najgore mi je sto se ovdje nazor gura da je uspjeh biti drugi/treci sa igracima kao Stilic, E Zec, Lendric itd..
Ko ima jaca imena od nas osim pitara ?
Ovu ekipu da vodi Nestorovic bila bi treca, a ako to nekome ne odgovara da se pise, yebiga.

Dobra izjava Amare, a sad se potrudi da vratis Krpica i dovedes krila koja prave razliku.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 06 dec 2020, 17:37

godrina je napisao/la:
Zasto pisete o dugovanjima posle **** misimovica, koliko je to para ostajalo posle amara kad je osvajao sta je htio ??
On je kriv samo jer je doveo debile u klub, debile koje ne mogu i ne znaju namac marku u klub.
Svi smo pred pocetak utakmice rekli da je postava sumnjiva, da nema ko trcat al jok ne diraj u amara.
Bgt jel te stid pisati takve nebuloze :oops:

Da Amara nema ovaj klub bi se borio za 10 mjesto na tabeli. Kosorić 33 godine, Alispahić 33, Stevanović 31, Bekrić 36, Štilić 33, Zec 32. Covjek izvlaci maksimum iz tih staraca i drži ekipu u vrhu.
Sram vas bilo, nezahvalnici jedni :oops:

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 06 dec 2020, 17:38

slika
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 06 dec 2020, 17:38

LjoZee je napisao/la:
06 dec 2020, 17:35
Joj, Braconi fasovat ces :mrgreen:
Ja samo znam da ovo ne može biti slučajno. Pored igrača tu je kriv i stručni štab koji dozvoljava da ovako loše ulazimo u utakmice.

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 06 dec 2020, 17:38

Ovo danas je 110% krivica Amara. Takva da ni jedan igrač danas ne zaslužuje da ga kritikujemo. Priča da bi neko sa ovim igračima bio pet ili šesti je čisto trolanje ili ne poznavanje ove igre. Mi smo ekipa koji ima jedne od najboljih igrača u rosteru. Samo se sa njima mora ponekad i raditi na treninzima. Da sam danas vodio Želju garantujem da bih donio pobjedu. Kada te forum ubijedi da trebaš početi sa Miletićem umjesto sa Acom ovako tešku utakmicu tu si već sebi pucao u nogu. Igrati sa ovakvim Štilićem od prve minute koji i pored odlične asistencije Zecu odavno je igrač manje je pitanje za struku (ovdje i najvjernije Štiline pristaše znaju da ne smije izvoditi kornere). Ako je Štilić tu onda nema mjesta za Bekrića protiv ekipa kao što je Široki. Oni igraju zajedno jedino kada nemaš izbora pa moraš ganjati rezultat.
Samo dvije stvari nam u narednom periodu mogu pomoći.
Stari Amar :roll: i dovođenje veznog igrača-trkača.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 06 dec 2020, 17:39

plavousrcu je napisao/la:
06 dec 2020, 17:24
Ne treba sa ovim botovima od praska za pranje vesa ulaziti u diskusiju. Ima li iko objasnjene zasto ovaj sastav? Da li smo ih skautirali lose, imali lose informacije. Stila je nezadovoljan garant radi love i mozda se trebamo rastati.
Nek se yebe i on i lova. Uzeo je love u Ukrajini,Poljskoj,Turskoj za 2 zivota ih ne moze potrositi i opet sere.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 06 dec 2020, 17:39

:cry:
Dejan1921 je napisao/la:
06 dec 2020, 17:17
Naravno da je Amar kriv. Imao je svu slobodu pri izboru saradnika, igrača, stručnog štaba. Opet kad se realno pogleda sa ovim timom i u ovakvim uslovima neko drugi bi bio sredina tabele. Nama ostaje da pobijedimo Krupu i čekamo proljeće za nastavak borbe za Evropu, koja će ove sezone biti jako zanimljiva. Do šestog mjesta svi su u igri.
Što se tiče taktike, danas nam je široki očitao lekciju iz fudbala. Izašli su nam visoko gdje nismo mogli prenijeti loptu na njihovu polovinu. Dok prebacimo loptu ljudi nam postave odbranu i nemamo šansu jer se ne kreće niko. Kiks br.1 štilić u špicu u rombu je žestoka fula. Njihovi stoperi i Begić i Marić su mogli dodavati se do besvijesti. Kiks br 2. U rombu veseli ne može igrati veznog. Lik igra samo kad ima loptu u nogama defanzivno ništa ofanzivno je kraj akcije kad lopta dođe do njega. Kiks br.3 izvođenje E.Zeca umjesto da izvede Štilića. Kiks br.4 izvođenje Hajdarevića. Kiks br. 5 kosorić špic. I po meni najveći kiks je nereagovanje osima u 25. min kad se vidjelo da ne možemo.

BeHighirly
Kontakt:

Post Postao/la BeHighirly » 06 dec 2020, 17:39

Kako cemo kroz par mjeseci zaliti za "nesretnim" porazom Radnika na Kosevu, i eventualnim danasnjim porazom kontra Borca.

Otprilike bi saldo bio izjednacen. Steta.

Nema potrebe za psovkama, i najprostijim vrijedjanjem. Razumijem svakog navijaca zbog nezadovoljstva, ali bas zbog tog forum i postoji, da se iznese neki stav, zdravo misljenje.

Mnogo stvari ne funkcionise kako treba, to je ocito. Gledajuci nas danasnji vezni red znao sam da cemo izgubiti mnogo bitki na sredini, jer jednostavno tromo to izgleda, bez iole dobrog trkaca, fightera. Bekrica gotivim, ali iskreno sam misljenja da je on od najvece koristi kada udje kao joker s klupe... Tesko je ocekivati od njega 90 minuta kvalitetnog fudbala. Stilic je ocito nezadovoljan, nesto se desava, to je jasno. Prvo famozna ozljeda pred Zrinjski, pa i danas jako blijeda partija. Zec i Lendric moraju rjesavati 1 vs. 1 sanse, toliko amaterski izgledaju promasaji, da je to za ne povjerovati. Bekric ne moze kreirati toliki broj dobrih pasova i lopti, koliko oni mogu fulati. Iskreno se nadam da ce biti nesto od spominjanja Krpica. Zrtvovao bih Lendrica istog momenta. Sad mi je zao sto se nije finalizirao transfer u Rusiju pocetkom ove sezone.

Kako god, potrebna su osvjezenja u kadru. Amara volim, obozavam, ne znam koji bih epitet jos nadodao, ali me strah da ne izgubi kompas sa ovim timom. Obicno tako to biva da se "kola lome" na treneru, nazalost.

Sto se tice pojacanja, htjeli priznati ili ne, u svakom redu nam je potrebno po jedno novo ime. Polazem nadu u Miletica, ali danas je direktni krivac za drugi primljeni pogodak.
Ordagic, Hiros, Krpic :?:

Urgirajte na vrijeme, i dajte nam 100. rodjendan kakav zasluzujemo!
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“

NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA

NO NZS. NO CPS.

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 06 dec 2020, 17:41

godrina je napisao/la:
4 miliona km je u klubu bilo kad je misimovic usao, koje si godiste sjecas li se od 2004 do 2009 sta je bilo pa je opet Amar dosao i napravio od govana pitu osvoji tri titule ostavi pare u klubu nakon toga dodje misimovic i zatekne punu kasu krene nesto gradit imao je pare dali su navijaci pare za desetogodisnje i u tom vremenu misimovica ti igraju Miro Stevanovic koji bi sad bio najjaci igrac lige miljama Zakaric Lendric u najboljoj formi Vranjes Curjucric Krizman Blagojevic Zahirovic Hadziahmetovic Bajic Mehremic i jos 60 dobrih igraca naspram ovih danas i ti ne osvojis titulu imas 6 poraza zaredom i dodje opet Osim umjesto ikakvih para zatekne dugove i dovede jeftine igrace jer nemamo para za skuplje i pocne opet od govana pravit pitu i u prvoj citavoj sezoni nas opljackaju u borbi za duplu krunu. Gdje ce vam obraz.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 06 dec 2020, 17:41

BeHighirly je napisao/la:
06 dec 2020, 17:39
Kako cemo kroz par mjeseci zaliti za "nesretnim" porazom Radnika na Kosevu, i eventualnim danasnjim porazom kontra Borca.

Nema potrebe za psovkama, i najprostijim vrijedjanjem. Razumijem svakog navijaca zbog nezadovoljstva, ali bas zbog tog forum i postoji, da se iznese neki stav, zdravo misljenje.

Mnogo stvari ne funkcionise kako treba, to je ocito. Gledajuci nas danasnji vezni red znao sam da cemo izgubiti mnogo bitki na sredini, jer jednostavno tromo to izgleda, bez iole dobrog trkaca, fightera. Bekrica gotivim, ali iskreno sam misljenja da je on od najvece koristi kada udje kao joker s klupe... Tesko je ocekivati od njega 90 minuta kvalitetnog fudbala. Stilic je ocito nezadovoljan, nesto se desava, to je jasno. Prvo famozna ozljeda pred Zrinjski, pa i danas jako blijeda partija. Zec i Lendric moraju rjesavati 1 vs. 1 sanse, toliko amaterski izgledaju promasaji, da je to za ne povjerovati. Bekric ne moze kreirati toliki broj dobrih pasova i lopti, koliko oni mogu fulati. Iskreno se nadam da ce biti nesto od spominjanja Krpica. Zrtvovao bih Lendrica istog momenta. Sad mi je zao sto se nije finalizirao transfer u Rusiju pocetkom ove sezone.

Kako god, potrebna su osvjezenja u kadru. Amara volim, obozavam, ne znam koji bih epitet jos nadodao, ali me strah da ne izgubi kompas sa ovim timom. Obicno tako to biva da se "kola lome" na treneru, nazalost.

Sto se tice pojacanja, htjeli priznati ili ne, u svakom redu nam je potrebno po jedno novo ime. Polazem nadu u Miletica, ali danas je direktni krivac za drugi primljeni pogodak.

Valja platiti sve ove sto si nabrojao, samo nemoj Ordagica molim te, deset godina ga prizivamo
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 06 dec 2020, 17:42

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
06 dec 2020, 17:41

4 miliona km je u klubu bilo kad je misimovic usao, koje si godiste sjecas li se od 2004 do 2009 sta je bilo pa je opet Amar dosao i napravio od govana pitu osvoji tri titule ostavi pare u klubu nakon toga dodje misimovic i zatekne punu kasu krene nesto gradit imao je pare dali su navijaci pare za desetogodisnje i u tom vremenu misimovica ti igraju Miro Stevanovic koji bi sad bio najjaci igrac lige miljama Zakaric Lendric u najboljoj formi Vranjes Curjucric Krizman Blagojevic Zahirovic Hadziahmetovic Bajic Mehremic i jos 60 dobrih igraca naspram ovih danas i ti ne osvojis titulu imas 6 poraza zaredom i dodje opet Osim umjesto ikakvih para zatekne dugove i dovede jeftine igrace jer nemamo para za skuplje i pocne opet od govana pravit pitu i u prvoj citavoj sezoni nas opljackaju u borbi za duplu krunu. Gdje ce vam obraz.
Bravo :thumbup:

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 06 dec 2020, 17:43

Kakvi Krpići i krila, nemamo za kifle ljudi dragi. Pa svaki **** prelazni rok prodajemo najbolje igrače jer bi mogli komotno ključ u bravu. Ekipa koja proda Dadu u po prvenstva ne može se borit za titulu, prošle sezone prodamo Krpića na polusezoni jer smo kokuzi i moramo živit od nečega ali to isto smanjuje i šampionske ambicije.

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 06 dec 2020, 17:43

06 dec 2020, 17:37
Raonffa je napisao/la:
06 dec 2020, 17:20
06 dec 2020, 17:16

Sace etikete misketovac, ali evo sta je bilo prije Amara ?
Iste bruke, isti minus, isto stanje na tabeli, vjecito u borbi za vrh i onda luzerski prospemo sve, nista se na terenu promijenilo nije vec godinama unazad. Nemoj sad samo prije 2013. pisati, ne zanima me to sad u 2020/2021.

Nama treba neki kes i s tim kvalitet u igracima, pa da je manje bitno ko ti vodi ekipu sa klupe, kao da je Marinovic neki trener, postavi to sto ima kvaliteta a evidentno ima i onda uzimaju na misice utakmice.
Znaš li ti koliko smo tada finansijski bili jači nego danas? Rasipalo se parama, dovodilo se po 10 igrača za jedan prelazni rok, raskidali se ugovori, a ništa nismo postigli na terenu.

Zato danas plaćamo ceh tih vratolomija a rezultatski nismo ništa lošiji nego tada, zbog Amara.
Pa sto smo sad finansijski slabiji ?
Manite se teorija zavjera, da je to sad tacno sto pises ne bi molili Vukotica da preuzme klub i Misimovica da pogura. Dva predsjednika koja su obiljezila taj period lobotomije o kojoj pojedini pisu sad.

A najgore mi je sto se ovdje nazor gura da je uspjeh biti drugi/treci sa igracima kao Stilic, E Zec, Lendric itd..
Ko ima jaca imena od nas osim pitara ?
Ovu ekipu da vodi Nestorovic bila bi treca, a ako to nekome ne odgovara da se pise, yebiga.

Dobra izjava Amare, a sad se potrudi da vratis Krpica i dovedes krila koja prave razliku.
Bili bi 9, Zrinjski ima jacu ekipu po imenima Borac ima jacu ekipu po imenima a Velez Siroki i Tuzla su tu negdje.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 06 dec 2020, 17:45

Drago mi je da je i Osim shvatio da je pogriješio sa sastavom, nismo mi Bajern da imamo 26 igrača koji mogu igrati u prvoj. Ovo mu se više ne smije ponavljati, igraj kao i do sada, pa ubacuj Bekrića i ostale, hladno bi ih mlatnuli da smo počeli kao protiv NK Praljak
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 06 dec 2020, 17:46

KUP KUP KUP JE NAS.

:kafa: :( :kafa:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

MrAlemKa
Kontakt:

Post Postao/la MrAlemKa » 06 dec 2020, 17:47

11 bodova nam odnijeli e moj Bože

BeHighirly
Kontakt:

Post Postao/la BeHighirly » 06 dec 2020, 17:47

WOLF20 je napisao/la:
06 dec 2020, 17:41
BeHighirly je napisao/la:
06 dec 2020, 17:39

Valja platiti sve ove sto si nabrojao, samo nemoj Ordagica molim te, deset godina ga prizivamo
Naravno, slazem se sa tvojom konstatacijom. Ocekivao bi njihov dolazak jedino sa "ciscenjem" naseg kadra, prije svega. Tu ponajvise msm na Veselinovica, koji je potrosio sve kredite kod navijaca, i Lendrica bih iksirao, kao sto sam vec naveo.

Ordagicu ovaj mjesec ugovor istice. Hiros je nase dijete, msm da bi objerucke prihvatio poziv u klub. Krpic je nas ex kapiten, ljubimac Grbavice. Ako se odluci za povratak u PL, to ce onda biti Zeljo.

Alic, Bradonjic, Hadzic, Mekic, Radovac, itd. su samo neka imena vrijedna pomena. Takav profil igraca nam je potreban. Unijeti u ekipu svjeze mlade krvi, i spojiti sa iskustvom. To bi bio pun pogodak, misljenja sam.

Svi od ovih navedenih ne bi mogli reci NE klubu. Ja vam garantujem :kafa:
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“

NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA

NO NZS. NO CPS.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.