FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bajramovic1999
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bajramovic1999 » 06 dec 2020, 17:25

Realno da me neko u augustu pitao, koji cemo zavrsiti na polusezoni, ja bih rekao treci iza FKS i Borca...

Samo prezalosno je da na domacem terenu moras strepiti protiv BILO KOGA.. kao da ne treniraju na Grbavici uopce pa im nesto ne odgovara. Fakat neshvatljivo.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 06 dec 2020, 17:26

Braniti Amara nakon današnje tekme vrijeđa inteligenciju. Da se podsjetimo, ovo je njegova ekipa. On je složio i doveo igrače. Siniša, Hajdar i Veseli su igrači koje je zatekao. Doveo je Zeca, Štilu, Mešu, vratio Bekrića, Jamaka. Nećemo krivicu na upravu svaljivati, jer znamo koliki je Amarov uticaj i tu bio.
Po meni jedini pravi potez je vraćanje Dade, kojeg smo na kraju prodali i izaradili solidne pare. Igra, taktika, odnosi sa igračima na Amarov način je nešto što danas ne prolazi. Nema ljubavi, emocija više, sve samo pare zanimaju, i zbog toga na terenu izgledamo hladno, ne vidi se timski duh, nismo EKIPA. I to je uvijek do trenera.
Da ne dužim, može neko njega braniti koliko želi. Može ga i neko napadati i tražiti odlazak, ali činjenice su da smo mi sa Amarom davno dostigli maksimum, i realno on više od ovoga ne može. Mi ako EL klepimo biće glavna premija. A iskreno strah me da i za to u ovakvim okolnostima nećemo imati snage.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 06 dec 2020, 17:27

Može li ikako da kiks na terenu ne povlači rasprave o upravama? Ali ikako? Zašto ne možemo pričati o taktici, postavci, izboru igrača, reakcijama i potezima igrača?
Željezničar za život cijeli!

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 dec 2020, 17:27

Al' tačno bih zbog pojedinaca volio da nam dođe kakav Krčmarević ili Kostić, da se malo podsjete na šta je Željo tada ličio, očigledno su brzo zaboravili.

I ova priča "nije to isti Amar", isto je to Amar ali kvalitet igrača nije isti, pa bolan u onom vaktu kad smo duplu uzimali jedan Tomislav Tomić je grijao klupu, a poslije toga je par godina bio najjači vezni u ligi. I onda dođe neko i kaže "nije to isti Amar", ne vjerujem kako su neki slijepi jbt.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Grbavica786
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica786 » 06 dec 2020, 17:28

Amaru samo zamjeravam sto je izveo previse penzionera protiv mlade i rastrcane ekipe Sirokog. Mustafa je morao poceti umjesto Bekric/Stilic.

Ne mozemo Amara kriviti sto Zec/Lendric maše zicere kao da imaju 18 god i 5 utakmica u nogama a ne 300

WOLF20
Kontakt:

Post Postao/la WOLF20 » 06 dec 2020, 17:28

sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
06 dec 2020, 17:05
Lendricu **** li ti najmilije u picku.
A vi koji tjerate Amara ste bolesni u glavu.
Sto Lendric druze, sta je bilo?
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 06 dec 2020, 17:28

Da nije Amara ne bi se nervirali...jer bi bilk 6.i i bilo bi nam svjedno rezultatski kako cemo proc
=\_1921_/=

Bajramovic1999
Kontakt:

Post Postao/la Bajramovic1999 » 06 dec 2020, 17:28

Za Veselog sam se i privikao da ovako odigra, ali Stilic je u posljednje vrijeme bas misterija. Sta li je njemu u glavi.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 dec 2020, 17:29

Bajramovic1999 je napisao/la:
06 dec 2020, 17:28
Za Veselog sam se i privikao da ovako odigra, ali Stilic je u posljednje vrijeme bas misterija. Sta li je njemu u glavi.
Nije u glavi, ali jest povreda u zadnjoj lozi :mrgreen:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 06 dec 2020, 17:29

Ma davno rekoh da ovaj teren nije trebalo obnavljati. Ne mogu meda na ovako brzoj podlozi a nama gerijatrija pravi pitu od govana. Brze ekipe a svi su uglavnom brzi od nas što su i dokazali uglavnom osim dva prepada protiv Veleža i Borca i Radnika eto...ostalo kar.ina ziva
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 06 dec 2020, 17:29

Mamba21 je napisao/la:
06 dec 2020, 17:18
Možda nam je sad jasno što je Kosorić u prvih 11, a nije Miletić, amaterske reakcije kod tri gola
Miletić je direktni krivac za onaj drugi gol izjednacujuci Slobode, prije dva kola.
I veceras za drugi gol Širokog :facepalm: šta je on ocekivao ? da ce sudija svirnuti faul u napadu za onaj minimalni kontakt, jel to...ljudina od 190 cm ko pichka se odbija od igraca i onaj samo lobova Erića :kafa:
Njegovim individualnim greškama se gube bodovi.

Ne mrzi ga niko, nije nikakav hejt - ali moramo ga kritikovati po zaslugama, baš kao što smo kritikovali Kosorića ! jbg, tako je kako je.

Mada iako griješi Miletić se bar bori na terenu za razliku od Veselinovića i Lendrića, za njih nema opravdanja :thumbdown:

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 06 dec 2020, 17:30

Raonffa je napisao/la:
06 dec 2020, 17:27
Al' tačno bih zbog pojedinaca volio da nam dođe kakav Krčmarević ili Kostić, da se malo podsjete na šta je Željo tada ličio, očigledno su brzo zaboravili.

I ova priča "nije to isti Amar", isto je to Amar ali kvalitet igrača nije isti, pa bolan u onom vaktu kad smo duplu uzimali jedan Tomislav Tomić je grijao klupu, a poslije toga je par godina bio najjači vezni u ligi. I onda dođe neko i kaže "nije to isti Amar", ne vjerujem kako su neki slijepi jbt.
Aferim!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

Kometa
Kontakt:

Post Postao/la Kometa » 06 dec 2020, 17:30

VeteranSA je napisao/la:
06 dec 2020, 17:26
Braniti Amara nakon današnje tekme vrijeđa inteligenciju. Da se podsjetimo, ovo je njegova ekipa. On je složio i doveo igrače. Siniša, Hajdar i Veseli su igrači koje je zatekao. Doveo je Zeca, Štilu, Mešu, vratio Bekrića, Jamaka. Nećemo krivicu na upravu svaljivati, jer znamo koliki je Amarov uticaj i tu bio.
Po meni jedini pravi potez je vraćanje Dade, kojeg smo na kraju prodali i izaradili solidne pare. Igra, taktika, odnosi sa igračima na Amarov način je nešto što danas ne prolazi. Nema ljubavi, emocija više, sve samo pare zanimaju, i zbog toga na terenu izgledamo hladno, ne vidi se timski duh, nismo EKIPA. I to je uvijek do trenera.
Da ne dužim, može neko njega braniti koliko želi. Može ga i neko napadati i tražiti odlazak, ali činjenice su da smo mi sa Amarom davno dostigli maksimum, i realno on više od ovoga ne može. Mi ako EL klepimo biće glavna premija. A iskreno strah me da i za to u ovakvim okolnostima nećemo imati snage.
A sto je doveo te igrace zato sto za druge nije bilo para.Jel htio dovesti fanima,crnkica,radovca itd ali nema para.Da je danas usao crnkic umjesto subasica,radovac umjestomese druga bi prica bila.

sarajevskiPlavi1921
Kontakt:

Post Postao/la sarajevskiPlavi1921 » 06 dec 2020, 17:30

WOLF20 je napisao/la:
sarajevskiPlavi1921 je napisao/la:
06 dec 2020, 17:05
Lendricu **** li ti najmilije u picku.
A vi koji tjerate Amara ste bolesni u glavu.
Sto Lendric druze, sta je bilo?
Imbecil najveci m, branio sam ga mjesecima kontam mozda se vrati u staru formu al **** najobicnija ****.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!

UVIJEK UZ TEBE

avalPacidoroP
Kontakt:

Post Postao/la avalPacidoroP » 06 dec 2020, 17:30

Raonffa je napisao/la:
06 dec 2020, 17:27

Ti slijepo braniš Amara ha hu..
Ili ipak nemaš pamćenje ribice i imaš oči i mozak da razumiješ neke stvari.
Sve si rekao :thumbup:

Dejan1921
Kontakt:

Post Postao/la Dejan1921 » 06 dec 2020, 17:32

Kakvi Kostići ili Krčmarevići mi sada umjesto Amara možemo dobiti jedino braću Žerić ili Joldića. Ali i istina je da nam je Evropa maksimum ove sezone. Iduće sezone već Evropa će nam biti kao dobitak na lotu

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 06 dec 2020, 17:32

Zasto pisete o dugovanjima posle **** misimovica, koliko je to para ostajalo posle amara kad je osvajao sta je htio ??
On je najavio fudbol ne ja, on je dovodio igrace koji su tu.
On je kriv samo jer je doveo debile u klub, debile koje ne mogu i ne znaju namac marku u klub.
Jel to krupa, mladost, sloboda i siroki imaju bolji igracki kadar od nas ??
Svi smo pred pocetak utakmice rekli da je postava sumnjiva, da nema ko trcat al jok ne diraj u amara.
Jel nam to bitnije ime covjeka od kluba ???
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 06 dec 2020, 17:33

Izvukao sam statistiku ekipa koje su prve povele protiv Željezničara od početka crnog niza poraza do danas. Ako sam dobro izbrojao 32 utakmice smo smo prvi gubili u tom periodu. A kao što vidite često se dešavalo baš to rano vodstvo protivnika.

Sezona 18/19

Mladost - Željo 44. minut Bahrudin Atajić (konačan rezultat 2-2)
Željo - GOŠK 27. minut Darko Đajić (konačan rezultat 1-2)
Željo - Zvijezda 09 - 90. minut Saša Jovović (konačan rezultat 0-1)
Sarajevo - Željo - 17. minut Ahmetović (konačan rezultat 2-1)
Željo - Tuzla City - 20. minut Ivan Kostić (konačan rezultat 2-3)
Krupa - Željo - 14. minut Ivan Crnov (konačan rezultat 2-1)
Željo - Široki - 2. minut Mateo Marić (konačan rezultat 2-3)
Radnik - Željo - 5. minut Velibor Đurić (konačan rezultat 1-0)
Željo - Mladost - 29. minut Gedeon Guzina (konačan rezultat 2-1)
Željo - Sarajevo -11. minut Darko Lazić (konačan rezultat 0-3)
Zrinjski - Željo - 49. minut Semir Pezer (konačan rezultat 1-0)
Željo - Mladost - 26. minut Gedeon Guzna (konačan rezultat 3-1)
Željo - Čelik - 38. minut Anel Dedić (konačan rezultat 1-2)

Sezona 19/20

Široki - Željo - 2. minut Ivan Enin (konačan rezultat 3:3)
Željo - Sarajevo 1. minut Anel Hebibović (konačan rezultat 5:2)
Velež - Željo 25. minut Brandao (konačan rezultat 1:1)
Tuzla City - Željo 11. minut Nermin Crnkić (konačan rezultat 2:2)
Borac - Željo 11. minut Saša Kajkut (konačan rezultat 3:0)
Željo - Mladost 38. minut Fanimo (konačan rezultat 2:1)
Zrinjski - Željo 35. minut Petar Kunić (konačan rezultat 2-1)
Željo - Široki 34. minut Dražen Bagarić (konačan rezultat 1-2)
Sarajevo - Željo 12. minut Mersudin Ahmetović (konačan rezultat 1-3)
Željo - Velež 21. minut Nusmir Fajić (konačan rezultat 0-2)

Sezona 20/21

Željo - Mladost 32. minut Nedim Hadžić (konačan rezultat 0-1)
Željo - Krupa 16. minut Igor Makitan (konačan rezultat 0-1)
Velež - Željo 7. minut Fejsal Mulić (konačan rezultat 1:1)
Željo - Radnik 15. minut Milan Vušurović (konačan rezultat 3:1)
Sarajevo - Željo 38. minut Amar Rahmanović (konačan rezultat 1-1)
Borac - Željo 5. minut Jovo Lukić (konačan rezultat 4:3)
Željo - Sloboda 2. minut Alen Kurtalić (konačan rezultat 2:2)
Zrinjski - Željo 28. minut Nemanja Bilbija (konačan rezultat 1:2)
Željo - Široki 15. minut Mateo Marić (konačan rezultat 2:3)

MojaMalenkost
Kontakt:

Post Postao/la MojaMalenkost » 06 dec 2020, 17:34

invincible1921 je napisao/la:
Da nije Amara ne bi se nervirali...jer bi bilk 6.i i bilo bi nam svjedno rezultatski kako cemo proc
A kad smo to bili sesti i kako znas da bi bili sesti.

Na.kraju krajeva Amar je sam priznao da je njegov poraz. Ja sam bio najveci galamdzija za njegov povratak. Bilo mi je jedino bitno da je to Amar i vodio sam se onom "Amar zna" bez obzira sto se odmah vidjelo da se okruzio sa dosta pogresnih tipova.. Mi smo danas u dubiozi i finansijskoj, a i ovi porazi na Grbavici ne djeluju kao neka suprotnost onim porazima dok su nas vodili Adzem, Odovic i ostali..
Pročepit će negdje.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 06 dec 2020, 17:35

Joj, Braconi fasovat ces :mrgreen:
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 37 gostiju.