FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Rade Paprica 9
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 09 nov 2020, 20:42

jedanjeborac je napisao/la:
09 nov 2020, 20:10
Rutinski.
Lagano.
Jah, hoće to pogotovo kad se pomiriš sa bodom. Drugo poluvrijeme smo vas iskontrolisali, niste imali neku šansu. Tako da ok navijački, ali daleko od istine. :mrgreen:

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 09 nov 2020, 20:43

Ko je bio asist za 4 gol? ne vidim fino broj igraca.

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 09 nov 2020, 20:47

Čini mi se Vojnović, nisam siguran.

Mada šut s25m ko će dodavačs zapamtiti.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 20 nov 2020, 12:30

Sutra pod BB vez Vranješa. Kako igra od utakmice sa Sutjeskom, nismo oslabljeni.
Ne očekujem ni bod, dole za nas nema sreće.
[/quote]

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 21 nov 2020, 19:35

Riziko je napisao/la:
20 nov 2020, 12:30
Sutra pod BB vez Vranješa. Kako igra od utakmice sa Sutjeskom, nismo oslabljeni.
Ne očekujem ni bod, dole za nas nema sreće.
Najgora utakmica dosad,90 minuta mucenja.

I inace nam je vezni red uzasan,a danas smo igrali potpuno bez veznog reda..veceras kao da je Zrinjski imao dva igraca vise,u veznom redu...Samo dodaj na krilo,ili nabij dugu na Jovu,pa sta se napravi,napravi..I Vlado je bez ikakve potrebe poceo eksperimentisati sa formacijom.

Nisam se ni nadao bogzna cemu,jer tamo gubimo stalno...ali bar sam mislio da cemo igrati fudbal...Mnogo bolje smo igrali lani kad smo izgubili 4-0,i bolje sam se osjecao nego veceras....tad smo bar igrali,ponistili nam cist gol,stvarali sanse,tri stative pogodili....Najvise veceras boli ona nemoc gdje gubimo,a ne mozemo ni priprijetiti..

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 22 nov 2020, 08:45

mozda je vrijeme da vlado ode

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 22 nov 2020, 10:17

A ko da ga zamjeni? Bobo Starčević, Baja, da idemo s konja na magarca? Čak bi i Krunić bio "magarac". Jović nas je već odbio jednom, ne vidim što bi nas sad prihvatio, mada možemo nešto veće pare dati.

Vlado treba prestati eksperimentisati, za početak.
Dobiti Krupu i Široki, pod mus.

Na zimskoj pauzi rebilding praviti.
[/quote]

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 22 nov 2020, 10:58

ako sad krenu nagovarati jovica do kraja polusezone ce ga nagovoriti.na kraju krajeva ako se vodimo politikom los je al koga imamo boljeg tesko da cemo evrope vidjeti.nije jagodic jedini trener na kugli zemaljskoj

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 22 nov 2020, 11:29

Ja nisam bio za smjenu nijednog od ovih 50 trenera zadnjih par godina,pa tako nisam ni sad....Jedino Kurcubica,ono je strasno bilo :( ....7 uzastopnih poraza u prvenstvu,klupski rekord.....bio sam protiv smjene i Krunica,i Vojvodica,Dragisica,Vuleta,Cupe Vranjesa,i da ne nabrajam..Nisam ni sad,i siguran sam da je i Vlado svjestan kakvu je gresku napravio sinoc,sa izmisljanjem tople vode.
Ovaj bodovni ucinak,cetvrto mjesto,cetvrtfinale Kupa,dobar nastup u Evropi,su sasvim ok,mozda i vise od ocekivanog...Poraditi samo da u gostima bude isti pritup kao kuci,i naravno,najvaznije od svega,vezni red potpuno osvjeziti...Mi smo sve skoro golove dali iz tranzicije,a posjed nam je kritican.

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 22 nov 2020, 16:40

na stranu njegove trenerske sposobnosti iako mislim da nije kalibar za ozbiljnu pricu.ali ono sto najvise nervira kod njega je sto konstantno prica.on ne zatvara usta.najavljuje razne stvari najavljuje titule kaznenu ekspediciju onda izgubi od radnika ko levat onda izvede protiv zrinjskog najdefanzivniju taktiku ikad odigranu.da ne govorimo sta radi glavama igraca tim pricama.i stalno pravi sukobe u svlacionici deficitarni sa lijevim bekom on otjera cosica.ako moze malo da ucuti i da krene raditi rezultati ce sami govoriti

Ortega10
Kontakt:

Post Postao/la Ortega10 » 29 nov 2020, 12:40

" " је $ сте " са " ' ? " ? ". У & ?.
" " $.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 01 dec 2020, 19:12

Primakeli su nam se svi za ovo cetvrto mjesto :) Morali bismo sutra dobiti Krupu da se malo osiguramo s bodovima u borbi za prva cetiri, mjesta..Posebno sto sljedece kolo dolazi Sarajevo..
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 04 dec 2020, 09:49

Krupu smo rutinski dobili, u skladu sa očekivanjima.

Što se tiče ove utakmice protiv Sarajeva, ne očkeujem puno šta. Niko nije favorit u BL, pa tako ni oni. Ali jednostavno su tamo najjači gdje treb biti, u veznom redu, tu smo mi sebi ko najveći neprijatelji, toliko loši da je to sjesti i plakati.
Brtan, koji je za lige RS, Vojinović je štoper inciijalno, Meleg nespreman, Vranješ ostario, Aco koronu ima, još mu je karijera u silaznoj putanji. Sve već ispričano ali eto, nije zgoreg ponoviti.
Nismo ih dobili od 2011 u BL. Zadnja pobjeda ona na koševu kad smo im Kodru smjenili, nas Vinko vodio, Subić glavom golove davao. I to je kup bio.

Očekujem da se borimo na terenu, da izađemo naprženi, pa šta nam Bog da.
Ako bi uspjeli pobjediti, bio bi veliki zamah za zadnje gostovanje u Tuzli, i za proljeće, mada bi bilo negativno, jer bi ljudi umislili da možemo dugo sa ovim veznim redom deverati.
[/quote]

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 05 dec 2020, 11:13

Meni je ovo zaista sve ok dosad,mislim da ni Jirgen Klop ne bi mnogo bolji rezultat ostvario...Fino odigrali Evropu...Prezimili u Kupu i cekamo cetvrtfinale....Treci na tabeli...Druga najefikasnija ekipa u Ligi...Sarajevo dalo 36 golova,Borac 34....Dok recimo Zrinjski 25,Siroki 24..
Jedina zamjerka Vladi,i to sam mu licno i rekao jer sjednemo bar jednom u mjesec,dva,je ono besmisleno najavljivanje titule....Znam da su ga emocije ponijele na onom Press-u,znam i da je Dudic seljacina,ali neko sa tolikim trenerskim i zivotnim iskustvima bi se morao iskontrolisati....Ali hajde,sta je tu je,niko nije savrsen....Ne ganja se titula sa momcima kojima je ovo prva Premijerligaska sezona,a imamo bar 4 takva koji su postali standardni,Milojevic,Kujundzic,Lukic,Cavic....podrzavam projekat kluba da moramo u izlogu imati mladih igraca za prodaju,iz naseg omladinskog pogona,i to je jedini nacin da klub funkcionise,ali kakve titule,kakve p.m...Evropa,kroz Prvenstvo ili Kup, puna saka brade
Sto se sutrasnje utakmice tice,dovoljno je reci da FK Sarajevo ima godisnji budzet 10,8 miliona km,a Borac nema ni 3 miliona....Znam da ne igra budzet,ali i to je jedan od pokazatelja koliko je prica o tituli smijesna,i koliko se treba radovati svakom golu,svakoj pobjedi,a ne samo traziti zamjerke i dlake u jajetu..
Nece biti lako,preiskusna je ova ekipa Sarajeva,ni u Evropi je niko nije nadigrao..Nemaju poraza vec godinu dana....Jedina nasa prednost je sto mi imamo 2,3 igraca,kakve ni oni nemaju....Ali ogromna je razlika u sirini klupe i izbalansiranosti nase i njihove ekipe...Al opet,jos mi se nikad u zivotu nije desilo da bih bio zadovoljan bodom u Banjaluci,da dolazi u goste ne znam ko....Tako je i sad...srecno Borcu i momci,zna se sutra

SAMO POBJEDA!!!!!!

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 06 dec 2020, 08:21

Nemoj samo da pricas o osjecajima navijaca borca kakvi su im bili kada su sudije siljile protiv borca.
Na toj utakmici je borac drasticno ostecen jer je ponisten cist go. Crveni karton tj dva zuta opravdano dosudjen.
Proslo je vrijeme kada je svaka fukara dolazila u bl i pisala po klubu.
Ovdje se radi o tome da svi imaju pik na borac jer je iz republike srpske,jer predstavlja srbe i jer ima dobre rezultate.
Velez je na nekim utakmicama imao puno gore utakmice ali cmar dudic nije A rekao! Zasto!? Jasno je zasto.
O jagodicu necu nista komentarisati,trenirao je dosta klubova i svako ima svoje misljenje.
A problem veleza nije velez ko velez vec oni koji tvrde da navijaju za njega i njihova prica.
Ja sam uvijek za to da se pise o fudbalu,igracima,igri,moze i zaebancija kada necij klub popije petardu,ali na ovu pricu dobijem osip. Jos se neko javi i pise nebuloze na pogresnoj temi i kasnije se buni sto mu je obrisan post.
Nisam vidio da se nesto nadigao huliganska internet populacija nakon sudijskih greski protiv slobode u sirokom,sarajeva protiv radnika, radnika protiv tuzle......dvostruki arsini su ono sto ovdje vlada kod pojedinaca.
Najlakse se spustiti na nivo primitivaca i pisati kao i oni.

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 06 dec 2020, 13:49

Nista ja tebe nisam razumio,osim ako nisu brisani neki postovi,jer po ovome kako pise,ispada da se obracas meni :D ...ja sam o sasvim desetim stvarima pisao :cool:

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 06 dec 2020, 15:23

Ma obracao sam se nekom padobrancu koji nastrada od gumice admina :-)

Fighter1926
Kontakt:

Post Postao/la Fighter1926 » 06 dec 2020, 16:42

Nadam se da je ovo zadnja utakmica doticnom gospodinu na nasoj klupi!!!
U zivotu je vazno biti BORAC!!!

sancho21
Kontakt:

Post Postao/la sancho21 » 06 dec 2020, 16:53

LINK LINK LINK

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 06 dec 2020, 19:01

Isuse Bože branili se u BL sa igrača više.
[/quote]

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.