FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Propuh nam je u odbrani
Satiru nas bolji su i odnijece bodove 

Krenuti sa Alispahicem, Zecom, Bekricem, Stilicem, Veselinovicem, samo jos Jamak fali na sredini terena da se ovaj idiotizam digne na jos veci nivo..
- kolezeljovac
- Kontakt:
E moj Veseli konju jedan....
A inace katastrofa... Zavisimo od pasa Bekrica i Stilica.... Ne mozemo meda, borba, nesigurnost sve 0! Nadamo se boljem... Ubacuj Mujezina ili Ivana!
A inace katastrofa... Zavisimo od pasa Bekrica i Stilica.... Ne mozemo meda, borba, nesigurnost sve 0! Nadamo se boljem... Ubacuj Mujezina ili Ivana!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Neznam za vas, ali ja ovo ne mogu gledati...odron...
Zato kazem ko ga stavi **** nas navijace koji srecom nismo slijepci tj vidimo ali ko nas pita.E sad pitanje veliko je zasto to neko radi.
Ne znam koji je vrag Amaru. Isto ovo je uradio protiv Mladosti na Grbavici, ali tada se i moglo razumjeti jer su oni bili stvarno losi. I sada isto raditi protiv daleko opasnijeg protivnika. Ne kontam!?
strasno kako Amar zna neakd izvaliti glupost sa ovim sastavima,jebote isto puzevi ,5 igraca okretno ko ormar ,ljudi mogu 5 min drzati loptu bez problema..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Tragicno
Nikad gori
Fulio Amar sve i bas lose stojimo. Ne znam na koji nacin mozemo biti bolji u drugom jer i da udje Ivan isti klinac. Nema bodova danas.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Okrecemo ovo lagano
Al meni je najjaca stvar kad gubimo uci na forum i citati komentare e moj Veseli, a Veseli nikakve veze ni sa cim nije imao. Ili se sere po Hajdaru, a ni on nikakve veze nije imao ni sa cim. Jel to nije MIlicevic i stoperi krivi kod gola? Stilic opet trckara, ne da mu se. Mesa igrac manje po ko zna koji put i vi se nadjete opet srati po Veselom.
Ja sam milion posto uvjeren da vas vecina sa foruma izadje sa utakmice u 70. ako mu rezultat ne odgovara
Ja sam milion posto uvjeren da vas vecina sa foruma izadje sa utakmice u 70. ako mu rezultat ne odgovara
Jesi li vidio reakcije Veselinovica u 2 polusanse koje smo imali ?MrkiMedo je napisao/la: ↑06 dec 2020, 15:47Al meni je najjaca stvar kad gubimo uci na forum i citati komentare e moj Veseli, a Veseli nikakve veze ni sa cim nije imao. Ili se sere po Hajdaru, a ni on nikakve veze nije imao ni sa cim. Jel to nije MIlicevic i stoperi krivi kod gola? Stilic opet trckara, ne da mu se. Mesa igrac manje po ko zna koji put i vi se nadjete opet srati po Veselom.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- kolezeljovac
- Kontakt:
Hajdeeee sad Mujezin ili Bojo IN, majmun zvani piskav glas OUT!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma dobro je jer igramo bez napadaca. Zec i Stilic oba sad za sad stoje kao neki poluspicevi.
Stilic nije za toga, svakaa lopta koja ide pored njega i proci ce..
Ma **** ga.. bice bolje.
Stilic nije za toga, svakaa lopta koja ide pored njega i proci ce..
Ma **** ga.. bice bolje.
- Merakk1921
- Kontakt:
Ja ne znam sta su pojedini ocekivali? Mi nismo 1pol dobro odigrali evo 2god haman.. 2.pol ako ne zabijes prvih 15min , uvuce se nervoza i nemamo sanse.. uvijek odigramo 2pol tri puta bolje, za ocekivati da cemo izac sa mu.d.ima
-
- Kontakt:
Ovo je brukanje kluba. Totalna nemoc. Siroki igra sa 50%. Niko ne trci. Sto je najgore Amar je sa ovom postavkom suzio sebi mogucnosti neke promjene u drugom poluvremenu.. Nadam se da ce Stila i Veseli na klupu u poluvremenu, a da ce u igru Mujezinovic i Lendric, pa da probamo malo zaganjati.. Ovo prvo poluvrijeme je iskljucivo Amarova odgovornost..
Pročepit će negdje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 36 gostiju.