Jado Vlagodic je to. On je na 3-3 protiv Zelje umjesto CMa uveo CBa. Zadovoljni su oni i bodom vjeruj mi.bodi123 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 14:39Tatar i Fanimo će imati puno prostora i moraju nešto od toga iskoristiti. Njihovi bekovi lete visoko naprijed a na škrge se vraćaju nazad. Tu nam vidim najveću šansu za postizanje gola. Oni će se otvoriti jer nemaju izbora, ni bod im ništa ne znači, i ako uspijemo defanzivno odraditi posao ne sumnjam u pozitivan rezultat, odnosno 3 boda.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Jel onaj špic Bilbija, koji je za cijelu polusezonu kod nas imao 1 gol na kontu ?
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- robertkosar
- Kontakt:
Ljepota prava pogledat na forum kona i sta sve pisu ovi Mudojedi sa sugavice

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Vi ako dovedeta N. Hadzica da bude prvi spic s vama nesto nije uredu. Osim borbenosti i snalazljivosti apsolutno ništa nije pokazao konkretno. Redovno fula dvije tri šanse i to mu moze proći kod nas jeer ce ga Musija trpiti samo da koju marku izbije. On može biti drugi ili treći napadač u ekipi kao vašoj ništa više od toga.Historicar je napisao/la: ↑06 dec 2020, 14:53Najluđe je od svega, što su neki odavde pisali da bi on mogao zamjeniti AhmetovićaOn kod nas na proljece ne bi imao mjesta ni na klupi.
Trenutno nije rutiner, nije konstantan.Wolffire je napisao/la: ↑06 dec 2020, 15:28Vi ako dovedeta N. Hadzica da bude prvi spic s vama nesto nije uredu. Osim borbenosti i snalazljivosti apsolutno ništa nije pokazao konkretno. Redovno fula dvije tri šanse i to mu moze proći kod nas jeer ce ga Musija trpiti samo da koju marku izbije. On može biti drugi ili treći napadač u ekipi kao vašoj ništa više od toga.Historicar je napisao/la: ↑06 dec 2020, 14:53Najluđe je od svega, što su neki odavde pisali da bi on mogao zamjeniti AhmetovićaOn kod nas na proljece ne bi imao mjesta ni na klupi.
Ali bitan je potencijal, i to kakav igrač može da postane kroz trening i iskustvo.
- feniksptica
- Kontakt:
Kakav ba potencijal. J.ebo te potencijali s 21 godinu. Do 17 si potencijal. Posle ili jesi ili nisi. On nije. Igrac.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Kad je bilo najvažnije, blistao je.Polufinale kupa protiv Zrinjskog u Mostaru gol za 0:2, asistencije za Okića u Haugesundu, dva gola Atromitosu sa play - off, gol Slobodi za potvrdu titule.Jedna od največih grešaka je bila što nismo zadržali Bilbiju bar još jednu sezonu.Testo je napisao/la: ↑06 dec 2020, 15:26Jel onaj špic Bilbija, koji je za cijelu polusezonu kod nas imao 1 gol na kontu ?
Nek pišu, zaboli nas, mi idemo na +8robertkosar je napisao/la: ↑06 dec 2020, 15:27Ljepota prava pogledat na forum kona i sta sve pisu ovi Mudojedi sa sugavice![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Izvini, ako sta pomaze, izmedju melunovica i hadzica biram hadzicaSamozdravlje je napisao/la: ↑06 dec 2020, 15:32
Dobro, dobro bivsi prijatelji![]()
NEMA NAZAD
Kovacevic
Hebibovic Milicevic Dupovac Pidro
Djokanovic Susic
Velkoski
Fanimo Tatar
Handzic
Hebibovic Milicevic Dupovac Pidro
Djokanovic Susic
Velkoski
Fanimo Tatar
Handzic
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Adukor je haman u konkurenciji!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Jes ako nisi iz Bosne. Ovdje do 23-24 se vodis pod tim nazivom.feniksptica je napisao/la: ↑06 dec 2020, 15:31Kakav ba potencijal. J.ebo te potencijali s 21 godinu. Do 17 si potencijal. Posle ili jesi ili nisi. On nije. Igrac.

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jeste, kad je fulio penal u 90+min protiv Velike Obarske.Historicar je napisao/la: ↑06 dec 2020, 15:31Kad je bilo najvažnije, blistao je.Polufinale kupa protiv Zrinjskog u Mostaru gol za 0:2, asistencije za Okića u Haugesundu, dva gola Atromitosu sa play - off, gol Slobodi za potvrdu titule.Jedna od največih grešaka je bila što nismo zadržali Bilbiju bar još jednu sezonu.
Poslije jeste bio bolji, ali teško gowno od insana, daleko mu kuća bila što se mene tiče
Zvanično?
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Vardy je sa 24 godine igrao petu englesku divizijufeniksptica je napisao/la: ↑06 dec 2020, 15:31Kakav ba potencijal. J.ebo te potencijali s 21 godinu. Do 17 si potencijal. Posle ili jesi ili nisi. On nije. Igrac.
-
- Kontakt:
BordoSarajevo je napisao/la: ↑06 dec 2020, 15:15Baš me zanima naš sastav i kako smo se zakrpili.
Zamolio bi ostale da ne komentarišemo ostale utakmice u ovom kolu dok se ne završe![]()
moze li samo ovo:
Pyunik: Ararat-Armenija 0:1

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- feniksptica
- Kontakt:
Pa sto nema na stotine takvih igraca, nego jedan il dva takva se pojave u 50 godina.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Oprezno, biće zeznuto ali ovakvi izazovi su najuzbudljviji, igrači to najbolje znaju i osjećaj je drugačiji. Ne sumnjam da će momci uraditi sve najbolje moguće i da ćemo dobit dodikove galaktikose u sred Banja Luke.
Sretno FKS 1 9 4 6!
Sretno FKS 1 9 4 6!
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google [Bot], MaroonBjelave, Proximic i 20 gostiju.