Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Željezničar svaku utakmicu na Grbavici već u svlačionici gubi 0:1.
E 16 put nece na moju zalost a vasu srecu.
Ma znam kakav ti je mentalitet takav bi i meni bio da navijam za Želju i donekle si u pravu ovi igraju na tepihu grbavice plus su maksimalno naloženi ovdje ako Zeljo izvuce nekako pobjedi i zaslužuju da bude -2 na kraju polusezone.
Dajte link da gledam malo
- ElCartel11
- Kontakt:
Sad svi uplatiti na keca da zeljkan dobija. Jednostavno svaku utakmicu udju kao pioniri, u toku utakmice dodju sebi i pocnu liciit na ekipu te na kraju pobjede. Haos su 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Pa ja sam gledao utakmicu i prokomentarisao ovu situaciju kao i ostali forumaši a ti se zakačio na moj post jer ti ne odgovara moj stav i mišljenje koje je ispravno. Ja samo realno komentarišem i par puta sam komentarisao i vaše situacije kad se oštećeni bili, nemoj zzajebavat.Wolffire je napisao/la: ↑06 dec 2020, 15:08Haha kakve pa s vama je redovni ista priča. Nije meni ispran mozak kao Vama.Convicts1988 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 15:04Kakve ja ili "mi" imamo veze s MDK komšija ? Kakve džigare, ko se jede,ne blamiraj se bgt.
Samo se prokomentarisao ovu odluku i situaciju. Sudija ako je išta treba svirati to je faul u napadu, jer se jasno vidi da igrač Mladosti udara i šutira u nogu igrača Zrinjskog.
Haj ćao i lijep pozdrav.
Zanimljivo kako uvijek vi iz Zenice kemntarsite kontra Mladosti. I onda odjednom počneš komšija pusti se te priče. Grizete sebi muda od kada je MDK ušlo u pl.
A za ta muda, to je smiješno šta pričaš. Apsolutno ste nebitan klub za nas uvijek bili, uz dužno poštovanje. Ne bih dalje u diskusiju.
- feniksptica
- Kontakt:
Na kladionici i nema vise u ponudi ko daje prvi gol kad Zeljo igra na Grbavici
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sloboda dadne gol pa se povuče - zeljo dominira
Sirokog dadne gol, nastavi igrat kako je igrao - zelje nigdje nema
Sirokog dadne gol, nastavi igrat kako je igrao - zelje nigdje nema
- feniksptica
- Kontakt:
Veselinovica da prime na Akademiju dramskih umjetnosti
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Znaci zeljo dns nista,i poslije primljenog gola nista,Siroki bas kontrolira lagano igru za sada
Standardno od Zeljeznicara da se gleda samo prvo poluvrijeme borili bi se za opstanak ,da se samo drugo broji imali bi 10+ u odnosu na drugog.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Brate gledam sudiju odradi dobro ne pada na njihove fore bacanja i protesta i odjednom mu pocese majku psovati i odma 3, 4 u nizu situacije svira za njih.feniksptica je napisao/la: ↑06 dec 2020, 15:33Veselinovica da prime na Akademiju dramskih umjetnosti
I zamisli sad da se igra ovo pred publikom zamisli tek tad suđenja.
- feniksptica
- Kontakt:
Kad sam ja pisao bolji se fudbal igra bez navijaca. Onda jucer pisem kako je preglupo da cujes urlanje i psovanje s klupa, neki jos to pravdaju. TRece, kod nas su sudije jos mehke, sviraju manje vise svako AA, da pocnu to pustat da se igra ubrza svima bi bolje bilo90minut je napisao/la: ↑06 dec 2020, 15:48Brate gledam sudiju odradi dobro ne pada na njihove fore bacanja i protesta i odjednom mu pocese majku psovati i odma 3, 4 u nizu situacije svira za njih.feniksptica je napisao/la: ↑06 dec 2020, 15:33Veselinovica da prime na Akademiju dramskih umjetnosti
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma bolje je suđenje 10 puta nego s publikom bilo to koševo ili grbavica ovaj je stvarno odlicno odradio poluvrijeme.feniksptica je napisao/la: ↑06 dec 2020, 15:51Kad sam ja pisao bolji se fudbal igra bez navijaca. Onda jucer pisem kako je preglupo da cujes urlanje i psovanje s klupa, neki jos to pravdaju. TRece, kod nas su sudije jos mehke, sviraju manje vise svako AA, da pocnu to pustat da se igra ubrza svima bi bolje bilo90minut je napisao/la: ↑06 dec 2020, 15:48Brate gledam sudiju odradi dobro ne pada na njihove fore bacanja i protesta i odjednom mu pocese majku psovati i odma 3, 4 u nizu situacije svira za njih.feniksptica je napisao/la: ↑06 dec 2020, 15:33Veselinovica da prime na Akademiju dramskih umjetnosti
Jedina zamjerka što Veselinovicu nije dao žuti lik se bacao 3 puta žutog nisam vidio ne znam da li je to zbog toga što ima vec jedan ili šta.
Još ona njegova faca " protestovanja " baš onako zaslužuje šamar.
Dobra utakmica mogao je Zeljo izjednaciti, al' i ovi povesti 0-2.
- feniksptica
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
Vracaj blato na Grbavicu. Izginuse
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sto kazu Grobari za Zvezdu, ja za listicu.
Da igra protiv 11 Hitlera navijam protiv listice, mada mi to nekako dodje k'o dva bratska kluba, vise bi revijalnog duha bilo...

Zadnja izmjena: Miljacka, dana/u 06 dec 2020, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ma ja zato sto si ti to rekao omdah znaci da je ispravno i mi se svi mormao složiti s tobom.Convicts1988 je napisao/la: ↑06 dec 2020, 15:28
Pa ja sam gledao utakmicu i prokomentarisao ovu situaciju kao i ostali forumaši a ti se zakačio na moj post jer ti ne odgovara moj stav i mišljenje koje je ispravno. Ja samo realno komentarišem i par puta sam komentarisao i vaše situacije kad se oštećeni bili, nemoj zzajebavat.
A za ta muda, to je smiješno šta pričaš. Apsolutno ste nebitan klub za nas uvijek bili, uz dužno poštovanje. Ne bih dalje u diskusiju.
Ovaj drugi dio nemoj molim te. Pa jarane i na vašu temu se moze uci pročitati sta pišete kao i na svaku drugu. Više sam i zapamtio par nikova koji najvise seru po MDK od Almira obavještajac koji je znao sve iz prve ruke i o Musiji i o turcinu do ostale ekipe.
Možda nisi direktno ti bio ali velika većina redovno sere po MDK iz nekog razloga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.