Ovako i očekujem danas oni povedu mi preokrenemo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Preci na 442 sa njima dvojicom u napadu zbog balansa
Mi smo i Bibliju popljuvali, levat i tak to.
Hej covjece onakve dvije prilike upropastit je veliki minus za jednog centarfora. A Nermin je jedan obicni majmun
Ko god ga hvali taj nije vidio to dijete uzivo. Za 3-4 godine da ne nabaci koju kilu, ja ne mogu da vjerujem. Nema stopera u ligi koji ne bi dobio svaki duel s njim. Zamisli ga tek u evropi hahahHistoricar je napisao/la: ↑06 dec 2020, 14:53Najluđe je od svega, što su neki odavde pisali da bi on mogao zamjeniti AhmetovićaOn kod nas na proljece ne bi imao mjesta ni na klupi.
Zato je i nase stopere i stopere kona pravio budalama i dobio mal’ te ne svaki duelholyman je napisao/la: ↑06 dec 2020, 14:59Ko god ga hvali taj nije vidio to dijete uzivo. Za 3-4 godine da ne nabaci koju kilu, ja ne mogu da vjerujem. Nema stopera u ligi koji ne bi dobio svaki duel s njim. Zamisli ga tek u evropi hahahHistoricar je napisao/la: ↑06 dec 2020, 14:53Najluđe je od svega, što su neki odavde pisali da bi on mogao zamjeniti AhmetovićaOn kod nas na proljece ne bi imao mjesta ni na klupi.
Također.
Ne! Ako ovako ostane to treba nasima da bude dodatni motiv da se donesu 3 boda iz BL.Historicar je napisao/la: ↑06 dec 2020, 15:160:1 hladan tuš na Grbavici![]()
![]()
Samo da ovako ostane, onda je i bod u BL dobar.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Pitar6785 i 29 gostiju.