Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Ja nisam ni dule ni pajser, neznam nas jezik BOSNASKI pisati ni pricati al **** me, jer nemam zarez tacku ja sam dragan moja majka Zorana nosi ime moj je tata ostavio glavu za BOSNU, al ja vas vam j e bem majku necu ja ginuti moja familija za mene to uradila, nije bitna vjera cvjetaj Bosno moja.
Nema tu nadrealne slike,mi smo do sad milion selektora imali sa tim tzv iskustvom sto vi pricate,dobili smo jedan veliki coraklet3 je napisao/la: ↑05 dec 2020, 12:59![]()
Imam osjecaj da ovdje ljudi maju neku nadrealnu sliku o Barbarezu, kao o nekom velikom strucnjaku koji pogledom sjece svoje igrace, koji je autoritet veci od Fergusona, ciji igraci moraju letiti po terenu, ici glavom na kopačku itd![]()
A stvarnost je da lik nema ni dana trenerskog rada, ni dana - makar to bilo vodeci pionire.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Poslije Prosinečkog nikad više ne želim talentovanog trenera iz regije u kojeg nam se kunu da ćemo se usrećiti sa njim. Nek je vodi Feđa Dudić ili Zlatan Bajramović ali samo ne podvala kao Prosinečki.
Predstavnik CSKA je došao Bruni i rekao mu da ako pristaje predstavit će ga prekosutra. Miske je došao i rekao da je jedan od kandidata na koje njegova komisija ozbiljno računa, pa još i ako prođe na sjednici izvršnog odbora, do aprila će sigurno znati na čemu je. Zato je odabrao CSKA.mrAdislic je napisao/la: ↑05 dec 2020, 17:19Znaci Miske je otisao i obavio razgovor sa Brunom.
Lijepo je cuti da neko zna svoj posao u savezu i trudi se naci najbolje rijesenje.![]()
Steta sto nece, ali razumljivo..pruzila mu se sansa u CSKA i da ze izgradi polahko kao trener. najperspektivniji i u budcnosti abd selektor.
To je pokazatelj pravog stanja stvari. Kod nas neće doći niko ko ima bolju opciju.
Što CSKA nije Petevu ponudio mjesto trenera? Pa vjerovatno vide da tu nema neke nafake.
Ako je istina da su ta tri imena u opticaju, onda Barbarez ili Jakirović. Mislim da obojica imaju svježinu i energiju da povuku reprezentaciju za sobom.
Ne može se ovdje više ništa racionalno izvagat, samo ne dovodit nekoga ko će u startu značit cirkus.
Što CSKA nije Petevu ponudio mjesto trenera? Pa vjerovatno vide da tu nema neke nafake.
Ako je istina da su ta tri imena u opticaju, onda Barbarez ili Jakirović. Mislim da obojica imaju svježinu i energiju da povuku reprezentaciju za sobom.
Ne može se ovdje više ništa racionalno izvagat, samo ne dovodit nekoga ko će u startu značit cirkus.
Jedni su treneri a Sergej je kockar profesionalni
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Probisvjet
- Kontakt:
Mislim da sa Robijem nisi u pravu. I tada su navijaci trazili Barbareza. Uvijek ce ga traziti. Navijaci reprezentacije ne traze nekoga sa osvojenim skrbavim titulama u PL ili tropa ligama. Jednostavno zele Barbareza vec mnogo vremena, a pritom mu ne postavljaju uvjete za rezultat jer je on sam od sebe vec rezultat.admin je napisao/la: ↑04 dec 2020, 22:22Meni svejedno, realno je da nas nema ni na mapi i da smo zbog ljudi koji su osluskivali puls navijaca propustili priliku da napravimo nesto dobro u momentima kada smo izabrali Robija. Dusko nije trener vec desetak godina, a Barbarez nije nikad ni bio trener. Da bi bio trener moras i nekog trenirati, zar ne? Ali, opet kazem, sasvim mi svejedno. Onako malo diskutujem sa rajom, ubijam dosadu.Probisvjet je napisao/la: ↑04 dec 2020, 22:12Naci Prinac sa Neretva je dosao samo zbog navijaca? Kao trener velika kita, sto je i pokazao. Onda su pogrijesili sto su slusali navijace.
Navijaci sada vide da smo donji, ali zele Barbareza sto smatraju kada mogu ovi svi njuferi koji su probali rebrezentaciju BiH, zasto ne i onaj koji je legenda legendovska reprezentacije.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Sta bi onda rekao za Amara kamatara, zelenasa?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ova rasprava o selektoru BiH ima istu težinu kao rasprava o tome treba li čovjek, koji umire od raka, operisat grbav nos.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Brko je najbolja opcija,koliko god se nekom sviđalo il ne sviđalo... al uvijek smo imali retardiran savez i ne bi me cudilo ako odaberu najgoreg

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Trener sa 10+ trofeja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dragan jovic je sa tom listom trofeja na CVu uspio dobacit do Angole a Amar do Kuvajta i slicnih exoticnih liga. Toliko o znacaju trofeja iz PL
Da li je Sergej vodio bar ekipe u obdanistu u gegicama?
"Čemu je vrijeme,tome je i VAKAT "
Jel nas ovo Barbarez hajca
Jel nas ovo Barbarez hajca
mosa lošmi stićko tit-ula!
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Hoćemo li i Sergeju psovat majku srpsku? Ima li nekih prijedloga za pogrdne nadimke?
Ali hajde opet bolja i naša neznalica nego srpska (Krstajić) ili bugarska.
Ali hajde opet bolja i naša neznalica nego srpska (Krstajić) ili bugarska.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ako je Sergej izabran
Svejedno i da bude promasaj, ostat ce LEGENDA.

Svejedno i da bude promasaj, ostat ce LEGENDA.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
"Moj otac je Ukrajinac i Srbin, moja majka je Hrvatica i Muslimanka, ali nacija i vjera nikad nisu igrali preveliku ulogu u mojoj porodici."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.