Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Otac ga yebo. Pa lik je na nivou prosjecnog igraca iz prve fbih citavu tekmu i provuci ce se ovim golom
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Sutra je snijeg u cijeloj Evropi.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Evo i drugog ograjisalog sina... što reče @alansmith, otkazujem sutra porodični odlazak na Čavljak... zatrpaće nas
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Masonerija 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Gleda li neko tekmu, kako je stanje mislim na igru?
Al da smo ludi ludi smo 1:2
Al da smo ludi ludi smo 1:2
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Još da je Martial zabio ćuskije bi padale

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Objavili bi da se ukazao Covid20pro

- DragonReborn
- Kontakt:
Kad se sreća delila, Solšer dobio pokvareno brojilo.
Nijedan Meksiko nije konačan. Svaki Meksiko u sebi krije Novi Meksiko.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Koliko samo vjerujem ovom Hendersonu, za mene je on broj 1, bar bi trebao biti. Medju najlosijim danas McTominy, mnostvo izgubljenih lopti, Fred je nedostajao puno. Martial uzasan opet, odbrana spora, puno nekih ispadanja u prvom poluvremenu. Bruno je nasa alfa i omega, bez njega nista ne ide. Bruno je najbolji vezni od Skolsa kojeg smo ikad imali, nemam dileme. Rasha na vrhuncu opet. Cestitke.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Bruno nama znaci vise nego Messi Barci.
Zeljeznicar! 1921 !
Sokiran sam cinjenicom da su ovo okrenuli u drugom poluvremenu poslije onakve katastrofe u prvom.
Bruno Fernandes je 50% ove ekipe.
Mnogo vazna 3 boda, kakvi smo da smo, konacno smo u gornjem dijelu tabele.
Ali kud ce djavo da Pogba bas onakav gol da. Ko ce ga sad istrpiti. Amaterski igrac, to je i danas potvrdjeno.
Ali kud ce djavo da Pogba bas onakav gol da. Ko ce ga sad istrpiti. Amaterski igrac, to je i danas potvrdjeno.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Nisam gledao tekmu, ali izjaviti da je Pogba amaterski igrac je ravno izjavi da je Zemlja ravna plocaAlanSmith14 je napisao/la: ↑05 dec 2020, 20:27Sokiran sam cinjenicom da su ovo okrenuli u drugom poluvremenu poslije onakve katastrofe u prvom.
50%
Bruno=ManUtd
Statua da mu se napravi i da se postavi ali ne ispred OT nego ispred Oleove kuce jer mu ovaj covjek zaradi svaku platu
Solidan gol Pogbe

Statua da mu se napravi i da se postavi ali ne ispred OT nego ispred Oleove kuce jer mu ovaj covjek zaradi svaku platu
Solidan gol Pogbe

Zadnja izmjena: Zonked, dana/u 05 dec 2020, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
I to je tacno, bez mrvice pretjerivanja
To mislis bas zato sto nisi gledao tekmu. U defanzivi ne ucestvuje ili pomaze West Hamu, a u ofanzivi ne moze Součeka prec 1 na 1MANUTDTe je napisao/la: ↑05 dec 2020, 20:31Nisam gledao tekmu, ali izjaviti da je Pogba amaterski igrac je ravno izjavi da je Zemlja ravna plocaAlanSmith14 je napisao/la: ↑05 dec 2020, 20:27Sokiran sam cinjenicom da su ovo okrenuli u drugom poluvremenu poslije onakve katastrofe u prvom.

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Zamisli povrijedi se Bruno, jezivo...
Ruku na srce bili smo losi dok on nije usao, tada je nekako krenulo naprijed. Dalje je ekipa proigrala i slomila WHU.
Ole nije top level ali ga vadi individualni kvalitet pojedinih igraca.
Ruku na srce bili smo losi dok on nije usao, tada je nekako krenulo naprijed. Dalje je ekipa proigrala i slomila WHU.
Ole nije top level ali ga vadi individualni kvalitet pojedinih igraca.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Mozda sam tom izjavom uvrijedio ponekog amatera u svijetu fudbala. Pogbu sigurno nisam.MANUTDTe je napisao/la: ↑05 dec 2020, 20:31Nisam gledao tekmu, ali izjaviti da je Pogba amaterski igrac je ravno izjavi da je Zemlja ravna plocaAlanSmith14 je napisao/la: ↑05 dec 2020, 20:27Sokiran sam cinjenicom da su ovo okrenuli u drugom poluvremenu poslije onakve katastrofe u prvom.
Pogledaj prvo poluvrijeme i reci mi da li je to igra i govor tijela profesionalnog fudbalera.
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Momak ima takav “govor tijela” i imat ce ga citavu karijeru. Mozda nije ubformi, mozda nesto ne stima, ali je Pogba klasa. Meni kao navijacu je drago sto ga imamo. Mislim da je nasa snaga aBd u tome sto imamo igrace koji dlse ne bune i kada su na klupi, a svjesni su da bi u mnogim ekipama igrali.
Novinarski izvještaj sa ove utakmice bi trebalo početi sa naslovom “Bruno Fernandes po ko zna koji put spasio OGS-ove guzove”. rezultat jako nepravedan prema WHU, trebali su imati 3-4 zabijena gola do kraja prvog poluvremena, ali... Kao i obično, tarabe dana su Harry i Victor, od blama ih spasile izmjene koje su sakrile loptu. Bruno tata igre, samo da mu ovo ne dopizdi i zatraži transfer negdje gdje su normalni treneri i saigrača. Mata dobro odigrao. Pogba vala osim golčine, jedno veliko ništa. Dean na golu
. Sve na stranu, ali sad se opet neće moći živjeti od ovog našeg “stručnjaka”, kako je pogodio sa izmjenema i to... A to što je usraoi šefa i stanicu u pripremi, to nikom ništa

Ti ne gledas utakmice nema drugog objasnjenja
Ne smijem ni zamisliti kakvo bi to urusenje ekipe bilo
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.