Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: Serie A
Sreća za Juventus pa nisu vratili Pogbu ovo ljeto, kakav bi to tek bio promašaj. Gledam malo United, malo više derbi u Torinu. I Pogba je gotov igrač i ako ima 27 godina tek.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- forza_juve
- Kontakt:
Sto ne znaci da ga nece zaganjat taman da se uklopi u ovo sivilo. Evo amer zabi gol i govorio sam da ne treba biti na klupi jer je najbolje pojacanje uz Moratu naravnoRomagnoli13 je napisao/la: ↑05 dec 2020, 19:35Sreća za Juventus pa nisu vratili Pogbu ovo ljeto, kakav bi to tek bio promašaj. Gledam malo United, malo više derbi u Torinu. I Pogba je gotov igrač i ako ima 27 godina tek.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
- Romagnoli13
- Kontakt:
forza_juve je napisao/la: ↑05 dec 2020, 19:38Sto ne znaci da ga nece zaganjat taman da se uklopi u ovo sivilo. Evo amer zabi gol i govorio sam da ne treba biti na klupi jer je najbolje pojacanje uz Moratu naravnoRomagnoli13 je napisao/la: ↑05 dec 2020, 19:35Sreća za Juventus pa nisu vratili Pogbu ovo ljeto, kakav bi to tek bio promašaj. Gledam malo United, malo više derbi u Torinu. I Pogba je gotov igrač i ako ima 27 godina tek.
Samo lud insan može zaganjati taj transfer. Em će United tražiti neopravdano silne pare, em Raiola traži najmanje 15ak M za Pogbu. A u ovo vrijeme kad svi klubovi gube pare zbog korone, to bi bio pucanj u samog sebe.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ovaj Giampaolo isto beskucnik kakav.
- forza_juve
- Kontakt:
Kada imas Nedveda i Paraticija onda neka te nista ne iznenadi, dokaz Chiesa, Kulusevski, Rabiot, Ramsey, Bernardeschi, Bentancur, veacanje LeaRomagnoli13 je napisao/la: ↑05 dec 2020, 19:43forza_juve je napisao/la: ↑05 dec 2020, 19:38Sto ne znaci da ga nece zaganjat taman da se uklopi u ovo sivilo. Evo amer zabi gol i govorio sam da ne treba biti na klupi jer je najbolje pojacanje uz Moratu naravnoRomagnoli13 je napisao/la: ↑05 dec 2020, 19:35Sreća za Juventus pa nisu vratili Pogbu ovo ljeto, kakav bi to tek bio promašaj. Gledam malo United, malo više derbi u Torinu. I Pogba je gotov igrač i ako ima 27 godina tek.
Samo lud insan može zaganjati taj transfer. Em će United tražiti neopravdano silne pare, em Raiola traži najmanje 15ak M za Pogbu. A u ovo vrijeme kad svi klubovi gube pare zbog korone, to bi bio pucanj u samog sebe.

❤️1946❤️
Poslao bih ja 100eura ako bi to pomoglo da ga vratimo u Torino.Romagnoli13 je napisao/la: ↑05 dec 2020, 19:35Sreća za Juventus pa nisu vratili Pogbu ovo ljeto, kakav bi to tek bio promašaj. Gledam malo United, malo više derbi u Torinu. I Pogba je gotov igrač i ako ima 27 godina tek.
Max Allegri
- JohnCleese
- Kontakt:
Grande Pirlo
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Opet Torino za kladionicu
Juventus,Inter,Lacio sve prelazi poluvrijeme kraj
Vode po 2 razlike izgube,vode dva razlike Sasuola prime 2 za dvije minute.Kakva mafija.

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 05 dec 2020, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Samo da se vrati, kao i Morata će biti aBd.Romagnoli13 je napisao/la: ↑05 dec 2020, 19:35Sreća za Juventus pa nisu vratili Pogbu ovo ljeto, kakav bi to tek bio promašaj. Gledam malo United, malo više derbi u Torinu. I Pogba je gotov igrač i ako ima 27 godina tek.
S tobom sam nasao 1 tacku u kojoj se slazemo, Kulusevski. Rijetko los transfer. Preuranjen. Ok, 20g i već neke fine statistike, ali on igrač za veliki klub nije dok ne dokaže drugačije.
Costa otjeran u najbolji klub svijeta da bi se njemu otvorilo da gledamo veliko ništa.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
otkaz giampaolu
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
- Kontakt:
Što prije da ispadnu iz lige i više nikad da se vrate.
Uzese pare ljudi.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ovako je Juve isto uradio protiv Torina u sezoni 15/16. I onda im je krenuo niz od 10+ pobjeda, a bili su 6,7 na tabeli s par kikseva. Vidjećemo hoće li to biti i sad slučaj.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Jeste. Ali tad je ekipa bila silna, Alegri trener i samo je bilo pitanje kad ce nas krenut. I tad je Cuardado presudio. Ali evo, nek bude da slutis dobrom.
Max Allegri
Niz je bio 25 pobjeda i remi nakon 3 pobjede u prvih 10 kola.

Nema ovdje kapaciteta za baš takvo nešto, ali sigurno ima za malo veće serije i priključak vrhu.
#MaxOUT
#MaxOUT
Sad se usutili kad je Pirlo genijalno preokrenuo rezultat.
Samo strpljenja za Maestra.
Samo strpljenja za Maestra.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Ali kakvo suđenje Juventusu ove sezone, blagi užas u skoro svakoj tekmi.
Pinsoglio crveni karton zbog 'pretjeranog radovanja' s klupe nakon gola.
Pinsoglio crveni karton zbog 'pretjeranog radovanja' s klupe nakon gola.

#MaxOUT
#MaxOUT
Penal cist nije dosdudjen i crveni za Rincon na kraju
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.