Novi selektor reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Novi selektor reprezentacije BiH
Jedno je sigurno ma ko bio selektor opet ce biti cirkus po pitanju igraca, u smislu da ce igrati i koji trebaju i koji ne treba, da ce biti pozvani i koji trebaju ili ne trebaju, i onda ovi famozni igraci sto se dvoume da li za nas ili za SveCku, bez papira, pasosa,...itd. tako u krug kao sa prijasnjim selektorima i rakom rana BH fudbala savezom.
Mjau !
Ma covjece ta vasa prica bi imala smisla, da mi raspravljamo o nekim pravim trenerima s jedne strane i Barbarez s druge. Ali sta cemo mi ti dobiti (a sto nismo cijelo vrijeme imali) Bugar = Prosinecki, Muslin = Bajevic i Krstajic = Cetnik.AlfredNobel je napisao/la: ↑05 dec 2020, 14:35Ma džaba ti je to objašnjavati nekome, vidiš da su zaluđeni i da kontaju da ga mrziš ako napišeš obične faktove.admin je napisao/la: ↑05 dec 2020, 10:12Da li ove izjave iz 2014. govore koliko nema ambiciju da se bavi trenwrskom poslom. Spreman je bio 2014., san mu je voditi reprezentaciju. Sta je u ovih sest godina uradio kako bi njegov san postao java? Bavio se trenerskim poslom? Usavrsavao se na taj nacin? Ili je samo pustio da vrijeme lijeci rane? Zar nije pogubno za njega da nakon sest godina govorimo o istim stvarima?
Prestanite biti debilni s tom pričom "šta su nam donijeli ovi iskusniji i kako je igra izgledala s njima".. Niko od tih iskusnih nije trebao biti na klupi da su normalne okolnosti, niti je iko rekao da su kvalitetni treneri. Baždarević prosjek, Prosinečki ispade flop na kraju, Bajević metuzalem i davno prevaziđen trener.
Kad bi mogao Bilic, Bjelica, onaj bivsi trener Osjeka ili Akrapovic ja prvi nebi Barbu spomenuo.
Znaci Miske je otisao i obavio razgovor sa Brunom.
Lijepo je cuti da neko zna svoj posao u savezu i trudi se naci najbolje rijesenje.
Steta sto nece, ali razumljivo..pruzila mu se sansa u CSKA i da ze izgradi polahko kao trener. najperspektivniji i u budcnosti abd selektor.
Lijepo je cuti da neko zna svoj posao u savezu i trudi se naci najbolje rijesenje.

Steta sto nece, ali razumljivo..pruzila mu se sansa u CSKA i da ze izgradi polahko kao trener. najperspektivniji i u budcnosti abd selektor.
BašČelik!
Drago mi je zbog njega,nadam se da ce uspjeti uzeti titulu ove godinemrAdislic je napisao/la: ↑05 dec 2020, 17:19Znaci Miske je otisao i obavio razgovor sa Brunom.
Lijepo je cuti da neko zna svoj posao u savezu i trudi se naci najbolje rijesenje.![]()
Sigurno da je buducnost pred njim ako ga zdravlje posluzi
mosa lošmi stićko tit-ula!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Petev i Muslin su treneri za razliku od Barbareza. Čovjek završava tek za licencu i kao takvog ga porediš s Muslinom, koji je karijeru počeo 1988, koji ima osam trofeja u svom CV-ju, Srbiju odveo na SP, radio na svakom kontinentu, ima brdo trofeja i godina rada. Petev je isto tako bolji, jer ima pet osvojenih trofeja, vodio je reprezentaciju Bugarske i još par dobrih ekipa. Jedino ga možeš porediti s levatom Krstajićem.Vrebac je napisao/la: ↑05 dec 2020, 16:28Ma covjece ta vasa prica bi imala smisla, da mi raspravljamo o nekim pravim trenerima s jedne strane i Barbarez s druge. Ali sta cemo mi ti dobiti (a sto nismo cijelo vrijeme imali) Bugar = Prosinecki, Muslin = Bajevic i Krstajic = Cetnik.AlfredNobel je napisao/la: ↑05 dec 2020, 14:35Ma džaba ti je to objašnjavati nekome, vidiš da su zaluđeni i da kontaju da ga mrziš ako napišeš obične faktove.admin je napisao/la: ↑05 dec 2020, 10:12Da li ove izjave iz 2014. govore koliko nema ambiciju da se bavi trenwrskom poslom. Spreman je bio 2014., san mu je voditi reprezentaciju. Sta je u ovih sest godina uradio kako bi njegov san postao java? Bavio se trenerskim poslom? Usavrsavao se na taj nacin? Ili je samo pustio da vrijeme lijeci rane? Zar nije pogubno za njega da nakon sest godina govorimo o istim stvarima?
Prestanite biti debilni s tom pričom "šta su nam donijeli ovi iskusniji i kako je igra izgledala s njima".. Niko od tih iskusnih nije trebao biti na klupi da su normalne okolnosti, niti je iko rekao da su kvalitetni treneri. Baždarević prosjek, Prosinečki ispade flop na kraju, Bajević metuzalem i davno prevaziđen trener.
Kad bi mogao Bilic, Bjelica, onaj bivsi trener Osjeka ili Akrapovic ja prvi nebi Barbu spomenuo.
Porediti Barbareza koji nije još uvijek zvanično trener s Petevom, a kamoli Muslinom je malo reći suludo, da ne kažem šta teže.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ma covjece ne poredim ja Barbareza s njima, oni nisu nista sto vec nismo imali a nista nismo napravili.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma ne znate vi gdje gonite..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- feniksptica
- Kontakt:
Nama treba neki trener koji je igrao za Bosnu, ne za Jugoslaviju. To nije nas trener. Jer provjerene iskusne, s iskustvom smo probali. Nije islo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- JohnCleese
- Kontakt:
Na stranu sve ali u slučaju da na kraju ostane izmedju tamo nekog Peteva i Barbareza zar postoje Bh navijaci koji bi htjeli Bugarina ?
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Jok Halida Beslica hvala lpJohnCleese je napisao/la: ↑05 dec 2020, 19:05Na stranu sve ali u slučaju da na kraju ostane izmedju tamo nekog Peteva i Barbareza zar postoje Bh navijaci koji bi htjeli Bugarina ?
Barbarez UEFA PRO licencu ima odavno mislim od 2010 cak ili 2011AlfredNobel je napisao/la: ↑05 dec 2020, 18:40Petev i Muslin su treneri za razliku od Barbareza. Čovjek završava tek za licencu i kao takvog ga porediš s Muslinom, koji je karijeru počeo 1988, koji ima osam trofeja u svom CV-ju, Srbiju odveo na SP, radio na svakom kontinentu, ima brdo trofeja i godina rada. Petev je isto tako bolji, jer ima pet osvojenih trofeja, vodio je reprezentaciju Bugarske i još par dobrih ekipa. Jedino ga možeš porediti s levatom Krstajićem.Vrebac je napisao/la: ↑05 dec 2020, 16:28Ma covjece ta vasa prica bi imala smisla, da mi raspravljamo o nekim pravim trenerima s jedne strane i Barbarez s druge. Ali sta cemo mi ti dobiti (a sto nismo cijelo vrijeme imali) Bugar = Prosinecki, Muslin = Bajevic i Krstajic = Cetnik.AlfredNobel je napisao/la: ↑05 dec 2020, 14:35
Ma džaba ti je to objašnjavati nekome, vidiš da su zaluđeni i da kontaju da ga mrziš ako napišeš obične faktove.
Porediti Barbareza koji nije još uvijek zvanično trener s Petevom, a kamoli Muslinom je malo reći suludo, da ne kažem šta teže.
- JohnCleese
- Kontakt:
Pratis bugarinov trenerski opus od samih njegovih pocetaka i s nestrpljenjem cekas sad dal' ce nama, u Saudiju ili opet negdje u Poljsku.Pale je napisao/la: ↑05 dec 2020, 19:11Jok Halida Beslica hvala lpJohnCleese je napisao/la: ↑05 dec 2020, 19:05Na stranu sve ali u slučaju da na kraju ostane izmedju tamo nekog Peteva i Barbareza zar postoje Bh navijaci koji bi htjeli Bugarina ?
Totalno nebitan lik cak u odnosu na sve nase dosadašnje selektore
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ne znam samo kako vam nije jasno u cemu je problem?
Nama ne pomaze niko od selektora,pocev od Kloppa,preko Osima do Barbareza.Jer onaj koji dodje mora raditi kako savez kaze,znaci savez se mora promijeniti,pa tek onda razmisljati o selektoru.Dok se to ne dogodi,raspad sistema.
Nama ne pomaze niko od selektora,pocev od Kloppa,preko Osima do Barbareza.Jer onaj koji dodje mora raditi kako savez kaze,znaci savez se mora promijeniti,pa tek onda razmisljati o selektoru.Dok se to ne dogodi,raspad sistema.
Dan tmuran ja mahmuran
Al Savez se nece promijenit ako ovako nastave! Samo mogu sve vise ubiti zelju za gledanjem ove patnje. Sto njima i ide u prilog jer mogu mutnje radnje radit!Zagor121 je napisao/la: ↑05 dec 2020, 19:31Ne znam samo kako vam nije jasno u cemu je problem?
Da bi doslo do promijene Saveza ili nacina razmisljanja u Savezu mislim da nam je jedina Sansa neki uspjeh u kombinaciji sa bivsim igracima Repke.
Obadva su smijesna buranija hvala lpJohnCleese je napisao/la: ↑05 dec 2020, 19:25Pratis bugarinov trenerski opus od samih njegovih pocetaka i s nestrpljenjem cekas sad dal' ce nama, u Saudiju ili opet negdje u Poljsku.Pale je napisao/la: ↑05 dec 2020, 19:11Jok Halida Beslica hvala lpJohnCleese je napisao/la: ↑05 dec 2020, 19:05Na stranu sve ali u slučaju da na kraju ostane izmedju tamo nekog Peteva i Barbareza zar postoje Bh navijaci koji bi htjeli Bugarina ?
Totalno nebitan lik cak u odnosu na sve nase dosadašnje selektore
A šta mislite o Lalatoviću, to bi bio show
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Tu Vucicevu pudlicu ne spominjati ni u "snovima".
@igrajlopte 🐦
Sa ovim glavonjama u savezu nema uspjeha ni na bajramskom turniru u Kalesiji,reprezentacija nam je u slobodnom padu...Vrebac je napisao/la: ↑05 dec 2020, 20:03Al Savez se nece promijenit ako ovako nastave! Samo mogu sve vise ubiti zelju za gledanjem ove patnje. Sto njima i ide u prilog jer mogu mutnje radnje radit!Zagor121 je napisao/la: ↑05 dec 2020, 19:31Ne znam samo kako vam nije jasno u cemu je problem?
Da bi doslo do promijene Saveza ili nacina razmisljanja u Savezu mislim da nam je jedina Sansa neki uspjeh u kombinaciji sa bivsim igracima Repke.
Dan tmuran ja mahmuran
Vi ste po funkciji prisutni na svim sjednicama Izvršnog odbora. Je li istina ovo što je Misimović izjavio da ga niko ništa nije pitao pri izboru Dušana Bajevića za selektora?
"U ovoj sali u kojoj sada razgovaramo se odvijao i izbor selektora. Gospodin Zvjezdan Misimović je bio upućen u sva zbivanja oko izbora novog selektora. On je po funkciji bio savjetnik Izvršnog odbora za fudbalska pitanja i prisustvovao je sjednicama IO NS/FS BiH. Nakon jednoglasnog izbora i imenovanja Duška Bajevića na sjednici iz decembra 2019. godine, gosp. Zvjezdan Misimović je na prvoj narednoj sjednici IO NS/FS BiH održanoj u 2020. godini jednoglasno izabran za v.d. tehničkog direktora."
Džemidžić o Misimoviću
"U ovoj sali u kojoj sada razgovaramo se odvijao i izbor selektora. Gospodin Zvjezdan Misimović je bio upućen u sva zbivanja oko izbora novog selektora. On je po funkciji bio savjetnik Izvršnog odbora za fudbalska pitanja i prisustvovao je sjednicama IO NS/FS BiH. Nakon jednoglasnog izbora i imenovanja Duška Bajevića na sjednici iz decembra 2019. godine, gosp. Zvjezdan Misimović je na prvoj narednoj sjednici IO NS/FS BiH održanoj u 2020. godini jednoglasno izabran za v.d. tehničkog direktora."
Džemidžić o Misimoviću
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.